ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ουζουνίδης: Δεν είναι εικόνα αυτή...

* ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΛΟΓΟ * ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΜΕ ΑΡΗ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΗΣ * ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2009 1:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:37
Ο αποκλεισμός της Α.Ε.Λ. από τον Ολυμπιακό Βόλου σίγουρα πίκρανε τους Λαρισαίους φιλάθλους καθώς ο αντίπαλος αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία (έστω και αν είναι πρωτοπόρος) αλλά και γιατί ο αποκλεισμός αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκα (μεταξύ αυτών Ολυμπιακός και Α.Ε.Κ.) δημιουργούσαν ...προσδοκίες ακόμα και για κατάκτηση του τροπαίου.
Πάντως, στην Α.Ε.Λ. δεν είναι διατεθειμένοι να ασχοληθούν με τον αποκλεισμό γιατί αύριο κιόλας συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον δυνατό φετινό Άρη στις 4.45 μ.μ. στο Αλκαζάρ.
Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε για μισή ώρα χθες πριν την προπόνηση τους παίκτες και δεν έκρυψε την πικρία του από τον αποκλεισμό ενώ τόνισε ότι δεν έκαναν οι παίκτες του αυτά που συζήτησαν: Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα ούτε είναι εικόνα ομάδα Σούπερ Λίγκα αυτή που παρουσιάσαμε στο Βόλο. Από δω και πέρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και να δείξει την προσωπικότητά του. Ας πάρει και το μερίδιο που του αναλογεί. Δεν πάει άλλο, γυρίσαμε πάλι πίσω. Άλλα λέμε στην προπόνηση άλλα κάνουμε στον αγώνα. Δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιες εμφανίσεις. Ας βγει η προσωπικότητα του καθενός μέσα στο γήπεδο. Από δω και πέρα μας μένει μόνο το πρωτάθλημα και εκεί τώρα θα δώσουμε όλο το βάρος μας. Είναι ο μοναδικός στόχος που μας έχει απομείνει».
Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στους παίκτες όπου μίλησαν οι τρεις αρχηγοί ο Νταμπίζας, ο Βενετίδης και ο Μετίν (σε σπαστά αγγλικά) που είπαν ότι έχει δίκιο ο προπονητής και πρέπει να δούμε τι φταίει. Και οι τρεις είπαν ότι η ομάδα δεν είχε το πάθος που έπρεπε για να πάρει το παιχνίδι. Και ότι όλοι πρέπει να βγάζουν στον αγώνα το πάθος που έχουν μέσα τους.
Η κουβέντα έδειξε να είναι αγχολυτική και να βοηθήσει ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη για το οποίο λογικά θα μιλήσει σήμερα ο Ουζουνίδης και θα ζητήσει από τους παίκτες να αφοσιωθούν σ’ αυτό και να δώσουν χαρά στους φιλάθλους που τους πίκραναν.
Το ευχάριστο είναι ότι στη χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος ο Κατσιαρός που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε αλλά από την άλλη δεν μπορεί να υπολογίζει τον Νταμπίζα που μετά την άδικη αποβολή του στο Βόλο θα απουσιάσει για μία αγωνιστική (ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα και για το γεγονός ότι μετά την αποβολή του κλώτσησε μπουκάλια και δεν γνωρίζει κανείς αν αυτό το συμβάν χαρακτηριστεί ανάρμοστη συμπεριφορά κάτι που θα αυξήσει την ποινή του). Επίσης, ο Μελίσσης έχει μια τενοντίτιδα και κάνει θεραπεία αλλά λογικά θα αγωνιστεί στο αυριανό κρίσιμο βαθμολογικά και ψυχολογικά παιχνίδι.
Πάντως για σέντερ μπακ είναι άγνωστο αν θα παίξει το δίδυμο Μελίσση - Ααράμπ ή Μελίσση - Τριποτσέρη. Η ουσία είναι ότι θα υπάρχει αλλαγή στο κεντρικό δίδυμο και είναι η πρώτη φορά φέτος που δεν θα αγωνιστεί ο Νταμπίζας.
ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ
Τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής να μην επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων της Λάρισας στον αγώνα με την Α.Ε.Κ., που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 9/11 στο Ο.Α.Κ.Α., εκφράζει η θεσσαλική Π.Α.Ε. με ανακοίνωσή της. Αναφέρει πιο συγκεκριμένα:
«Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για την σημερινή πρωτοβουλία της Αστυνομίας να απαγορέψει χωρίς προφανή λόγο την χορήγηση εισιτηρίων στην ομάδα μας για την αναμέτρηση της Δευτέρας 9/11 με την ΑΕΚ στο Ο.Α.Κ.Α., παρά τη δεδομένη συμφωνία μεταξύ των δύο Π.Α.Ε. και την θέρμη με την οποία την υποστήριξαν κατά τη σχετική σύσκεψη.
Για μια ακόμη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Α.Ε.Λ. και οι φίλαθλοί της, αισθανθήκαμε να μας αντιμετωπίζουν ως ανεπιθύμητους και με προσχήματα να μας αποκλείουν από έναν χώρο τον οποίο αγωνιζόμαστε να βελτιώσουμε με τη φιλοσοφία και τη δράση μας ενάντια σε κάθε μορφή βίας.
Ευτυχώς οι Αστυνομικές Διευθύνσεις όλης της υπόλοιπης χώρας έχουν διαφορετική άποψη και εδώ και χρόνια δεν φείδονται συγχαρητηρίων για τη συνεργασία και το επίπεδο της εν γένει παρουσίας μας, αναγνωρίζοντας ότι για να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται κόσμο και πολύ περισσότερο ομάδες σαν την Α.Ε.Λ. και φιλάθλους σαν τους δικούς της.
Δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αποδείξουμε το Σάββατο για μια ακόμη φορά, τόσο εμείς όσο και οι φιλοξενούμενοί μας στο Αλκαζάρ φίλαθλοι του Άρη, το άδικο και το παράλογο ανάλογων αυθαίρετων αποφάσεων».
Είναι η πρώτη φορά που η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. βγάζει ανακοίνωση και πλέον γεννά πολλά ερωτηματικά κατά πόσο μπορεί να υπάρχουν μετακινήσεις φιλάθλων. Στη σύσκεψη ειπώθηκε ότι όσο πλησιάζει η μέρα που θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη δολοφονία του νεαρού Αλέξανδρου Γρηγορόπολου, η Αστυνομία δεν επιθυμεί την μετακίνηση οπαδών ομάδων για την καλύτερη αστυνόμευση.
 Tέσσερεις μεταγραφές...
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες η διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. από τώρα κινείται για την απόκτηση τεσσάρων παικτών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η εισήγηση του τεχνικού για τις θέσεις που θέλει ενίσχυση η ομάδα δεν έχει γίνει γνωστή αλλά πλέον είναι φανερό ότι υπάρχουν κενά σε αρκετές θέσεις αν κρίνουμε και από τις αναγκαστικές αλλαγές που γίνονται στα παιχνίδια (παράδειγμα ο Τριποτσέρης έπαιξε αναγκαστικά δεξί μπακ προχθές και ο Μπουκουβάλας αριστερό μπακ).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass