ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ντέρμπι σε Μακρυχώρι, Γιάννουλη

*Ο Αχιλλέας Φ. επικράτησε χθες του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 3-2 *Α1 ΕΠΣΛ: Γόννοι και Ολύμπικ πέτυχαν το «3 στα 3» και φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2015 9:20

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων επικράτησε χθες του Αβέρωφ με 3-2 στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και πέρασε στην κορυφή της κατηγορίας έχοντας ωστόσο έναν αγώνα περισσότερο αφού τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας θα διεξαχθούν σήμερα.

Η ομάδα των Φαρσάλων ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, άσκησε πίεση και δημιούργησε ευκαιρίες οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Ιδιαίτερα μετά το 2-0 οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και δύο ατομικά λάθη έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ με σουτ ο Νεμπεγλέρας, ενώ λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης στο 52’ ο Μπλατσέρι χρίστηκε σκόρερ διπλασιάζοντας τω τέρματα των «κιτρινόμαυρων».

Μέχρι και το 75’ οι γηπεδούχοι πίεζαν, όμως ένα μακρινό σουτ του Σιαμαντούρα από τα 30 περίπου μέτρα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κουτσοκέρα κι έτσι ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Όχι όμως για πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα στο 77’ ο Βούλγαρης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.

Στο 88’ μετά από φάουλ του Σχοινά ο Κουτσοκέρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Ελευθέρογλου από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Τον αγώνα στο βαρύ από τη βροχή τερέν του γηπέδου των Φαρσάλων διηύθυνε ο κ. Φακής με βοηθούς τους κ. Καρακώστα, Πατέτσο.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μπουρνάκας): Κουτσοκέρας, Καραμπούζης (80’ Πατσιούρας), Κουρούμαλος, Οικονόμου, Τσιανάκας, Νεμπεγλέρας, Κομισόπουλος (46’ Τσετιροκλής), Μπένος, Μπλατσέρι, Βούλγαρης, Ζαγγανάς (55’ Μαλάκος).

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Γκαλίτσιος): Μάνος, Καραλής (80’ Μάρκου), Μούτσιος, Ντελόπουλος, Χατζής Γ., Γκουτσιούδης (70’ Κουτσάκης), Σιαμαντούρας, Σχοινάς, Τσούτσας (75’ Γιώργης), Ελευθέρογλου, Χατζής Κ.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Τα ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή με τα βλέμματα να επικεντρώνονται κυρίως σε Μακρυχώρι και Γιάννουλη.

Η ομάδα του Αετού θα φιλοξενήσει το έτερο για τον τίτλο φαβορί Απόλλωνα Λάρισας. Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν στο φετινό πρωτάθλημα -προέρχονται από βαριά ήττα, ενώ μέσα στην έδρα τους δεν έχουν γευθεί τη χαρά της νίκης- σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που είναι αήττητος και είναι το λογικό φαβορί. Φυσικά οι φιλοξενούμενοι μετά τη χθεσινή νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων έχουν ένα ακόμα λόγο για να κυνηγήσουν το τρίποντο.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι στη Γιάννουλη, η τοπική Δήμητρα, η οποία σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα αναμένεται να είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, θα φιλοξενήσει την Αστραπή Ν. Πολιτείας. Αμφίρροπη αναμέτρηση αφού οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την τρίτη κατά σειρά νίκη με στόχο να διατηρήσουν το απόλυτο.

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια ο Αετός Αμυγδαλέας θα φιλοξενήσει τον Δαμασιακό, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το πρώτο τρίποντο και τους φιλοξενούμενους να στοχεύουν στο «3 στα 3», στον Αμπελώνα θα διεξαχθεί το γειτονικό ντέρμπι του Αμπελωνιακού με τον αήττητο στα δύο πρώτα παιχνίδια Φαλανιακό, στην Ελασσόνα ο ΠΟΕ θα παλέψει για την πρώτη νίκη απέναντι στην αήττητη αλλά λαβωμένη από τις απουσίες Αναγέννηση Καλοχωρίου, ενώ στη Φαλάνη ο Σμόλικας θα αναμετρηθεί με τον Ηρακλή Λάρισας με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή διοργάνωση.

Τέλος την πρώτη τους φετινή νίκη θα διεκδικήσουν η Δάφνη Γλαύκης με τον Ηρακλή Χάλκης σ’ ένα ντέρμπι που έχει και τοπικό χαρακτήρα, καθώς επίσης και ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων με τη Δόξα Βλαχογιαννίου.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Σμόλικας-Ηρακλής Λάρ.

Αμπελωνιακός – Φαλανιακός

Μακρυχώρι-Απόλλων Λάρ.

Γλαύκη –Χάλκη

Αμυγδαλέα – Δαμασιακός

ΠΟ Ελασσόνας – Καλοχώρι

Αγ. Ανάργυροι- Βλαχογιάννι

Δήμητρα Γιάνν. -Αστραπή Ν. Π.

Αχιλλέας Φ.-ΠΑΟΛ Αβέρωφ            3-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.    5-2      7

Αστραπή Ν. Π.           6-0      6

Δαμασιακός   7-4      6

Δήμητρα Γιάνν.           3-0      6

Απόλλων Λάρ.          3-0      4

Καλοχώρι       4-1      4

Φαλανιακός    3-1      4

Σμόλικας        5-4      4

Ηρακλής Λάρ.            3-3      3

Βλαχογιάννι    3-3      2

Μακρυχώρι    5-7      1

Αμπελωνιακός          0-1      1

Αγ. Ανάργυροι           1-3      1

Αμυγδαλέα     1-3      1

ΠΟ Ελασσόνας         0-2      1

Χάλκη 4-7      0

Αβέρωφ         3-8      0

Γλαύκη            0-7      0

* Αχιλλέας Φ. και Αβέρωφ έχουν έναν αγώνα περισσότερο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass