ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πρόβλημα με τον Τουμέρ Μετίν...

* ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2009 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:40
Το αυριανό παιχνίδι που δίνει η ΑΕΛ στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα αποτελεί μία καλή ευκαιρία να διπλασιάσει η λαρισινή ομάδα τις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.
Το ηθικό των «βυσσινί» μετά την πρώτη επιτυχία στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή στο Αλκαζάρ επί της Ξάνθης με 2-0 είναι υψηλό αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν και αυτή τη φορά, ενώ φαινόταν ότι θα υπήρχαν πολλές λύσεις στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας Μαρίνου Ουζουνίδη.
Συγκεκριμένα, μέχρι τώρα ήταν δεδομένη η απουσία του Στέλιου Γιαννακόπουλου που έχει έναν τραυματισμό στο πέλμα αλλά από χθες αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μετίν που ναι μεν προπονήθηκε κανονικά αλλά δεν έβγαλε όλη την προπόνηση. Αυτό πιθανότατα θα αναγκάσει τον προπονητή της ΑΕΛ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή αλλά πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει και το πιο πιθανό στο σύστημα που εφαρμόζει ο προπονητής, το 4-2-3-1 πίσω από το μοναδικό επιθετικό Αντόνιο Ντε Νίγκρις να βάλει τον Τουάμα.
Πάντως στη χθεσινή προπόνηση έδειξε να τον προβληματίζουν αρκετές θέσεις. Πρώτα απ’ όλα αυτή του αριστερού μπακ που τη διεκδικούν ο Κατσιαρός με τον Βενετίδη (ο πρώτος αποχώρησε λόγω ίωσης από την προπόνηση) με τον πρώτο να έχει προβάδισμα ενώ η δεύτερη θέση είναι του αμυντικού χαφ που τη διεκδικούν ο Ααράμπ με τον Ιγγλέσιας ενώ το άλλο αμυντικό χαφ θα είναι ο Ρομέου. Ο Κυριακίδης αποκλείεται να παίξει αφού χθες έκανε γυμναστήριο.
Λογικά λοιπόν κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Μάλαρτζ στην άμυνα θα είναι ο Μπουκουβάλας δεξιά, ο Νταμπίζας και ο Μελίσσης στα σέντερ μπακ και αριστερό μπακ Κατσιαρός η Βενετίδης.
Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ρομέου και ένας εκ των Ααράμπ η Ιγγλέσιας.
Πιο μπροστά θα είναι ο Σίμιτς με τον Αμπουχατζίρα στα πλάγια και στο κέντρο ο Τουάμα που θα έχει το ρόλο του δεύτερου επιθετικού. Προωθημένος θα είναι ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις.
Σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Ξάνθη όπου θα καταλύσει η αποστολή στο ξενοδοχείο που διατηρεί ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το αυριανό ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε, με ενισχυμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ισοπαλία στην Καβάλα, και να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της.
Πιο εύκολο έργο θα έχει ο (συγκάτοικός του στη κορυφή) Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί στον Πειραιά τον Εργοτέλη και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα για να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του. Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη να υποδέχεται την ΑΕΚ, σε μία αναμέτρηση χωρίς ασφαλή προγνωστικά.
Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αναμετρήσεων:
ΣΗΜΕΡΑ
(Τρίπολη) Αστ. Τρίπολης-Ατρόμητος 16:45 ΣΚΑΪ
(Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-Εργοτέλης 19:00 ΝΕΤ
(Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 ΝOVA
ΑΥΡΙΟ
(Λιβαδειά) Λεβαδειακός-Ηρακλής 14:30 ΝOVA
(Κομοτηνή) Πανθρακικός-Λάρισα 14:30 ΝOVA
(Βικελίδης) Αρης-ΑΕΚ 16:45 ΝOVA
(ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 19:00 ΝOVA
(Ξάνθη) Ξάνθη-Καβάλα 19:00 ΝΕΤ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός        14-3    19
2. Ολυμπιακός           13-2    19
3. ΠΑΟΚ         8-3      12
4. Εργοτέλης 12-8    12
5. Άρης           7-5      12
6. Καβάλα      7-6      11
7. Αστέρας Τρίπολης            9-10    11
8. ΑΕΚ            7-7      10
9. ΠΑΣ Γιάννινα         6-6      9
10. Πανιώνιος            6-7      8
11. Ηρακλής 6-9      7
12. Ξάνθη       3-6      7
13. Λάρισα     5-10    6
14. Ατρόμητος           7-8      5
15. Λεβαδειακός       4-14    4
16. Πανθρακικός       4-14    1
Ο Σ.Φ. MONSTERS
Ο συνδεσμος φιλάθλων MONSTERS ενημερώνει όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή πως για τον αυριανό αγώνα στην Κομοτηνή η αναχώρηση θα γίνει στις 7 το πρωί από την οδό Ανθίμου Γαζή μπροστά από το 1ο Λύκειο. Υπενθυμίζεται στην ανακοίνωση η αλλαγή της ώρας για να αποφευχθούν προβλήματα (έναρξη της χειμερινής ώρας από τα ξημερώματα της Κυριακής).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass