ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 5-6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing στη Λάρισα

* ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ «ΠΟΛΥΝΙΚΗ» * ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2009 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:40
 Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες ενόψει της διεξαγωγής (5-6 Δεκεμβρίου) του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος «Kick Boxing» που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην πόλη της Λάρισας. Το πρωτάθλημα θα διοργανωθεί από τον δυναμικό Λαρισινό Σύλλογο Kick Boxing « Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ » σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing και θα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων.
Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης ευρεία σύσκεψη προκειμένου να διευθετηθούν σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν αυτό το μεγάλο γεγονός. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του «ΠΟΛΥΝΙΚΗ», ο προπονητής του συλλόγου κ. Γιάννης Κουτρούτσιος ( με πανελλήνιες διακρίσεις, κάτοχος 5 DAN) και ο συνεργάτης προπονητής του συλλόγου κ. Λιβάνιος Αναστάσιος (κάτοχος 2 DAN) ενώ την πανελλήνια ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της και μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας κ. Γιαννακάς Νίκος, το μέλος της και γενικός γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας κ. Κρητικόπουλος Κυριάκος και ο κ. Τριανταφύλλου Μιχάλης, γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ομοσπονδίας.
Στο περιθώριο της συνάντησης συζητήθηκαν ακόμη θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Kick Boxing που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2010 επίσης στην πόλη της Λάρισας.
Οι δύο σημαντικές αυτές αθλητικές διοργανώσεις, με πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό χαρακτήρα φανερώνουν τη σπουδαία δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια από τα στελέχη του Λαρισινού Συλλόγου «O ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ» σε ένα άθλημα που χάρη στο μεράκι και την αγάπη της προπονητικής του ομάδας, δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να φέρει πολλές διακρίσεις για την πόλη μας και να τη διαφημίσει ενόψει μάλιστα της διεξαγωγής των Μεσογειακών Αγώνων του 2013. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σύλλογος αριθμεί σήμερα 200 και πλέον μέλη και όλα δείχνουν ότι το άθλημα του Kick Boxing έχει όλες τις δυνατότητες να ανθίσει περαιτέρω στην πόλη μας με όλα τα οφέλη για την αθλούμενη νεολαία αλλά και την παράλληλη προβολή της Λάρισας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ακόμη οι προπονητές κ.κ Λιούλιος Δημήτρης, Μιχάλης Γρηγόρης, Αλεξανδριάς Γιώργος, Τσιφλικιώτης Τάσος, Μακρίδης Γιώργος, Βαλάντης Κωτόρος, Χρύσανθος Στωικίδης από συλλόγους Kick Boxing όλης της Ελλάδος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass