Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Μπάσκετ για όλους τους Λαρισαίους

* ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ (50 ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ)

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2009 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:40
Όλη η πόλη μία ομάδα ήταν ο στόχος που υπήρχε στο Λαρισινό μπάσκετ από τη δεκαετία του ’70 τότε που μονομαχούσαν η ΕΑΛ και ο ΓΣΛ και συνεχίστηκε με διαφορετικούς πρωταγωνιστές (άλλοτε ως Ολύμπια και άλλοτε ως ΑΕΛ ΓΣ) για σαράντα χρόνια ένας τοπικός διχασμός.
Φέτος με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη η Λάρισα απέκτησε μια ομάδα που προήλθε από την συνένωση της Ολύμπια και της ΑΕΛ ΓΣ και το όνομα αυτής ήταν Γυμναστικός-Ολύμπια.
Η εκκίνηση για την ομάδα που θα αντιπροσωπεύει όλη τη Λάρισα στην Α1 εθνική κατηγορία δόθηκε χθες από τον ίδιο τον δήμαρχο με συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου που καλεί όλους τους Λαρισαίους να αγκαλιάσουν την προσπάθεια και να γεμίσουν το κλειστό της Νεάπολης αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Νεάπολης.
Μάλιστα για να γίνει η προσπάθεια ακόμα μεγαλύτερη η νέα ομάδα αποφάσισε να βάλει εισιτήρια διαρκείας για όλα τα βαλάντια και να πολεμήσει την οικονομική κρίση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα. Έτσι τα εισιτήρια θα τιμώνται από 50 έως 300 ευρώ. Συγκεκριμένα τα VIP εισιτήρια κοστίζουν 300 ευρώ ενώ για το δεύτερο άτομο της οικογένειας μόλις 100 ευρώ, τα gold κοστολογούνται 150 ευρώ (και για το δεύτερο άτομο της οικογένειας 50 ευρώ), τα fun 100 ευρώ (και για το δεύτερο άτομο της οικογένειας 50 ευρώ) ενώ τα υπόλοιπα για πολύτεκνους , φοιτητές, μαθητές γυμνασίων τα εισιτήρια διαρκείας 50 ευρώ. Για τους μαθητές δημοτικού σχολείων η είσοδος είναι δωρεάν.
Ο δήμαρχος Λαρισαίων έχοντας δίπλα του δύο κοπέλες που θα αναλάβουν την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας την Ξανθή Σακελλαρίου και την Γλύκα Τζουβάρα ανακοίνωσε ότι θα πάνε άνθρωποι της ομάδας σε όλα τα καταστήματα για να αγοράζουν οι επιχειρηματίες της πόλης εισιτήρια διαρκείας ώστε να γεμίσει το γήπεδο.
Την Παρασκευή για γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες που θα την απαρτίζουν.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass