ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Άρχισε ο σχεδιασμός για την Ξάνθη

* ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2009 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:37
Το παιχνίδι της Α.Ε.Λ. με την Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 4.45 μ.μ. στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής είναι αρκετά κρίσιμο βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη λαρισινή ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Με νίκη η Α.Ε.Λ. θα πάρει σημαντική ώθηση για τη συνέχεια. Η διοίκηση βλέποντας την άσχημη αγωνιστική πορεία της ομάδας αλλά και την απογοήτευση που υπάρχει αποφάσισε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο καθώς μείωσε κι άλλο τις τιμές των εισιτηρίων και οι μειώσεις αφορούν το «πέταλο» που πλέον στα σημεία αυτά του Αλκαζάρ θα κοστίζουν 12 ευρώ αντί για 15 που κόστιζαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τα Γιάννενα. Οι τιμές για τις άλλες θύρες είναι ίδιες.
Στο μεταξύ αγωνιστικά ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδη αρχίζει να δείχνει τα αγωνιστικά πλάνα για το παιχνίδι της Κυριακής και το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα ακολουθήσει τακτική 4-2-3-1.
Κάτω από τα δοκάρια χθες δοκίμασε τον Μάλαρτζ, στην άμυνα τους Τριποτσέρη (δεξιά, αφού έλειπε ο Μπουκουβάλας, αλλά αν είναι κουρασμένος από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων ίσως μείνει στον πάγκο), Νταμπίζα, Μελίσση (σέντερ μπακ), Κατσιαρό (αριστερά), ενώ αμυντικά χαφ θα είναι ο Ρομέου με τον Ιγγλέσιας και πιο μπροστά θα αγωνιστούν οι Τουάμα, Μετίν, Σίμιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ντε Νίγκρις.
Αυτά είναι τα πρώτα δείγματα και δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες αλλαγές τις επόμενες μέρες.
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ. δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία του αγώνα που δίνει η ομάδα με την Ξάνθη και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκαναν ο Ισραηλινός Σαλίμ Τουάμα και ο Παναγιώτης Κατσιαρός που υποστήριξαν τα ακόλουθα:
ΣΑΛΙΜ ΤΟΥΑΜΑ: «Στο ματς με την Ξάνθη δεν έχει σημασία να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να κερδίσουμε. Το πώς είναι κάτι που πρέπει να το βρούμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, αφού είναι πολύ σημαντική αναμέτρηση για όλους. Τόσο για εμάς όσο και για ολόκληρη την πόλη και τους οπαδούς της Α.Ε.Λ. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε και θα γιορτάσουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε όλους τους φίλους της ομάδας, να έρθουν στο Αλκαζάρ. Η στήριξή τους είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ και πιστεύω ότι στο τέλος θα τους δώσουμε τη χαρά που περιμένουν όσο καιρό».
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι με την Ξάνθη. Προερχόμαστε από αρκετά κακό ξεκίνημα, είμαστε πιεσμένοι τόσο εμείς όσο και ο κόσμος. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να βρούμε το σθένος και να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που υπάρχει, ώστε από το παιχνίδι με την ακριτική ομάδα να κάνουμε μια νέα αρχή.
Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, επιβάλλεται να κερδίσουμε την Κυριακή, για να «ανασάνουμε» και βαθμολογικά και ψυχολογικά, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν πιστεύω ότι η ομάδα έχει μπει σε περιπέτειες. Απλά, για να κρατήσουμε τα στάνταρ των προηγούμενων χρόνων πρέπει να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειάζεται το «τρίποντο» στην αναμέτρηση με την Ξάνθη. Η υπομονή είναι απαραίτητη την Κυριακή. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς κι ένας καλός αντίπαλος, όμως πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Η ΞΑΝΘΗ
Στο μεταξύ μετά από σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Α.Ε.Λ. - Ξάνθης η Ξάνθη με έγγραφό της ειδοποίησε ότι δεν θα πάρει εισιτήρια για τους φιλάθλους της στον συγκεκριμένο αγώνα.
Στο μεταξύ από χθες ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Η διάθεση γίνεται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας «VissiniStore» (Μανωλάκη 1) κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, καθώς και το πρωί της Κυριακής (10.30 π.μ.-1.30 μ.μ.). Από τις 3 μ.μ. της Κυριακής η διάθεση θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια του σταδίου.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
ΘΥΡEΣ 1,6,7: 12 ευρώ
ΘΥΡΑ 10 A+B – COSMOTE: 25 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 – CARGLASS: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 3 VIP: 65 ευρώ
- Διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών
- Επίσης, γίνεται γνωστό ότι εισιτήρια της Θύρας 13 θα διανεμηθούν δωρεάν στα Δημοτικά Σχολεία, ενώ με νεότερη ανακοίνωση θα γίνει ενημέρωση και για τη διανομή δωρεάν εισιτηρίων σε παιδιά Γυμνασίων.
- Η παιδική κερκίδα «ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά.
Υπενθυμίζεται ότι όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, που σημαίνει ότι κάθε φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίζει κατά την αγορά του εισιτηρίου, αλλά και κατά την έλευσή του στο γήπεδο, την αστυνομική του ταυτότητα. Υποχρέωση της Π.Α.Ε. είναι να αναγράφει επί του εισιτηρίου ονοματεπώνυμο και ΑΔΤ του κατόχου, διατηρώντας ταυτόχρονα σχετική λίστα την οποία θα διαθέτει αρμοδίως σε κάθε ζήτηση. Από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. ζητείται, λοιπόν, η κατανόηση και η διάθεση συνεργασίας των φιλάθλων, για την αντιμετώπιση της διαδικασίας, την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας όλων και την ορθή εφαρμογή του μέτρου, σύμφωνα με το νόμο και τη σχετική απόφαση της Superleague.
Τέλος, από τη λαρισινή Π.Α.Ε. παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, να μεριμνήσουν για την παραλαβή τους από το επίσημο κατάστημα της Α.Ε.Λ., «VissiniStore» κατά τις ανωτέρω ημέρες και ώρες λειτουργίας. Αντιστοίχως, την Κυριακή 18/10, η διαδικασία παραλαβής θα συνεχιστεί από τις 3μ.μ. από το «VissiniStore» του Σταδίου Αλκαζάρ, με την υπενθύμιση ότι στο εξής η είσοδος στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για τους κατόχους διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας και όχι με την απόδειξη αγοράς του εισιτηρίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass