ΔΗΛΩΣΕ Ο «ΧΡΥΣΟΣ» ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Κ. Σκούπρας: Στόχος μας είναι η κορυφή

*Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη και προχωράμε

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2009 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:36
Τα πανηγύρια στον Τύρναβο ακόμη δεν έχουν κοπάσει από τη σημαντική νίκη που πέτυχε η ομάδα της πόλης, στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Ο Τύρναβος 2005 πέρασε νικηφόρα από τη Φιλιππούπολη και οι παίκτες του γνώρισαν την αποθέωση στο τέλος από τους 400 περίπου φίλους τους, οι οποίοι έδειξαν ότι και φέτος θα βρίσκονται στο πλευρό του αγαπημένου τους σωματείου.
Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 83’ ο Κώστας Σκούπρας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.
Και βέβαια ο «χρυσός» σκόρερ της τυρναβίτικης ομάδας έχει κάθε λόγο να είναι διπλά ικανοποιημένος, για το... τρίποντο που πέτυχε η ομάδα του, απέναντι στον πολύ καλό Απόλλωνα.
Σε δηλώσεις του, ο Κώστας Σκούπρας, επισήμανε τα εξής: «Ήμασταν καλύτεροι, δείξαμε χαρακτήρα και ότι και με δέκα παίκτες αξίζαμε να κερδίσουμε.
Γυρίσαμε το ματς και πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη που θα μας δώσει άλλον αέρα, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στόχος μας είναι η κορυφή και σε κάθε παιχνίδι, θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προκειμένου να χαίρεται ο φίλαθλος κόσμος που για μια ακόμη φορά απέδειξε το πόσο αγαπά την ομάδα.
Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, ο δρόμος είναι μακρύς, θα συναντήσουμε πολλά εμπόδια αλλά όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα».
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ
Παράδοση πάει να δημιουργήσει στη Φιλιππούπολη ο Κώστας Σκούπρας, ο οποίος και πέρυσι ήταν ο «χρυσός» σκόρερ του Τυρνάβου, πετυχαίνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, στο 82’.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Μιχάλη Ζιώγα και με το πάθος που τον διακρίνει, θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ
Επόμενος αντίπαλος για τον Τύρναβο 2005 είναι το Βελούχι και το ματς θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου, όπου αναμένεται να έχει πολύ κόσμο, μετά την προχθεσινή επιτυχία.
Μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία είναι ο Καββαδίας που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass