ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.

«Εμείς για σας, όμως κι εσείς για μας»

* ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗΣ «ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ»

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2009 23:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:36
Χθες ήταν τα γενέθλια του τεχνικού της Α.Ε.Λ., Μαρίνου Ουζουνίδη, και του ποδοσφαιριστή της ομάδας Σίμον Αμπουχατζίρα και θα τα θυμούνται για πολλά χρόνια, καθώς μια αντιπροσωπεία φιλάθλων της Α.Ε.Λ. επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις των Δένδρων κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης και βέβαια δεν πήγε γλυκά, αλλά πανό και θέλησε να μιλήσει στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης (που διακόπηκε με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού της ομάδας ανάμεσα από τα δύο γκρουπ της προπόνησης) εμφανίστηκαν πενήντα περίπου φίλαθλοι από το Σύνδεσμο Φιλάθλων «Monsters» της Λάρισας, αλλά και των παραρτημάτων Τυρνάβου και Αμπελώνα και ανήρτησαν μερικά πανό που έγραφαν: «Εμείς για σας, όμως κι εσείς για μας» σε όλες τις γλώσσες που μιλιούνται στη λαρισινή ομάδα, για να καταλάβουν και οι ξένοι τα γραφόμενα.
Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπός τους μίλησε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και τόνισε ότι στους φιλάθλους δεν αρέσει η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και ζήτησε όλοι μαζί να προσπαθήσουν για να φθάσει η Α.Ε.Λ. στο μάξιμουμ της απόδοσης.
Και τόνισε χαρακτηριστικά: «Σας στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε, αλλά θέλουμε πολύ περισσότερη προσπάθεια. Εμείς έχουμε μεγάλα παράπονα, γιατί αυτή η ομάδα δεν είναι ομάδα ακόμα κι αν ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα. Γιατί θέλει προσπάθεια και έξω από το γήπεδο κι όχι μόνο μέσα σε αυτό για να γίνει ομάδα».
Και έκλεισε λέγοντας ότι αυτά τα πανό θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις των Δένδρων μέχρι να έρθουν να τα βγάλουν οι ίδιοι για να θυμίζουν την υποχρέωση που υπάρχει προς τους πικραμένους φέτος φιλάθλους της ομάδας.
Ο τεχνικός της ομάδας, αλλά και οι παίκτες, δεν είπαν τίποτα, ενώ απουσίαζε εκπρόσωπος της διοίκησης της Α.Ε.Λ., κάτι που κάνει άμεση την ανάγκη πρόσληψης ενός οργανωτικού διευθυντή που θα είναι ο Γιάννης Τζήμας και ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα τις επόμενες μέρες.
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Για το καθαρά προπονητικό μέρος ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του (Καραγιάννης, Μουρίκης) συνέχισαν την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της 18ης Οκτωβρίου με την Ξάνθη.
Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Γιαννακόπουλος που βρίσκεται στην Αθήνα και ακολουθεί θεραπεία, ενώ βρίσκεται δίπλα στη σύζυγό του που γέννησε το τρίτο παιδί της οικογένειας. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν Βενετίδης, Αμπουχατζίρα, Ιγγλέσιας και Κάσας.
Το πιο πιθανό είναι ότι παιχνίδι με την Ξάνθη πλην του Γιαννακόπουλου όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μετά από αρκετές μέρες θα έχουν ρεπό (μην ξεχνάμε ότι ακόμα και την περασμένη Κυριακή, ανήμερα των εκλογών, έκαναν προπόνηση).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass