Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Γ. ΚΑΛΤΕΚΗ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΥ 4-0

Μόνος στο... «ρετιρέ» ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

* ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΑΝ ΧΘΕΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝ., ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ, ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ Φ. ΚΑΙ Α.Ε.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2009 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:31
Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από χθες ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Γιώργου Καλτέκη πέτυχε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια αυτή τη φορά επί του Φαλανιακού με το ευρύ 4-0 και διατήρησε το απόλυτο.
Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής πανηγύρισαν χθες ο Αετός Μακρυχωρίου στο ουδέτερο γήπεδο του Παραποτάμου με 2-1 επί της Δόξας Αργυροπουλίου, η Δήμητρα Γιάννουλης με 3-2 επί του Δωτιέα Αγιάς, η Δόξα Βλαχογιαννίου με το ευρύ 5-0 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων που προβλημάτισε με την απόδοσή του, η Αναγέννηση Φαρσάλων με 2-0 στο ντέρμπι των νεοφώτιστων επί της Δήμητρας Αγιάς και η Α.Ε.Δ. Νίκαιας με το ίδιο σκορ επί του Βουκεφάλα που διαμαρτύρεται (δικαιολογημένα) για τη διαιτησία.
«Λευκή» ισοπαλία είχαμε στο Δασοχώρι ανάμεσα στον Αμπελωνιακό και την Π.Α.Ε.Δ. Πλατυκάμπου με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να... κερδίζουν στα δοκάρια με 4-2, ενώ χωρίς νικητή έληξε και το παιχνίδι στη Μελιβοία ανάμεσα στον Φιλοκτήτη και τον Κίσσαβο Συκουρίου (1-1).
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βουκεφάλας-Α.Ε.Δ. Νίκαιας    0-1
Οικονόμος-Φαλανιακός 4-0
Φιλοκτήτης-Κίσσαβος    1-1
Βλαχογιάννι-Αχιλλέας Φ.         5-0
Αναγέννηση Φ.-Δήμητρα Αγιάς         2-0
Δήμητρα Γιάνν.-Δωτιέας         3-2
Μακρυχώρι-Αργυροπούλι       2-1
Αμπελωνιακός-Πλατύκαμπος 0-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οικονόμος 7-0     6
Μακρυχώρι 3-2     4
Αμπελωνιακός      2-0     4
Δήμητρα Γιάνν     3-2     4
Πλατύκαμπος       2-1     4
Κίσσαβος    2-1     4
Βλαχογιάννι          5-1     3
Βουκεφάλας         2-1     3
Αναγέννηση Φ.     2-1     3
Α.Ε.Δ. Νίκαιας     1-3     3
Φαλανιακός          1-4     3
Δήμητρα Αγιάς     1-3     1
Φιλοκτήτης          1-3     1
Αχιλλέας Φ. 0-5     1
Δωτιέας Αγιάς      2-5     0
Αργυροπούλι        2-4     0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ε.Δ. Νίκαιας-Φαλανιακός
Κίσσαβος-Βουκεφάλας
Αχιλλέας Φ.-Οικονόμος
Δήμητρα Αγιάς-Φιλοκτήτης
Δωτιέας-Βλαχογιάννι
Αργυροπούλι - Αναγέννηση Φ.
Πλατύκαμπος - Δήμητρα Γιάνν.
Μακρυχώρι - Αμπελωνιακός
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ      4
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    0
Στην επανάληψη ζεστάθηκε η μηχανή του Οικονόμου Τσαριτσάνης που πέτυχε μια ακόμα μεγάλη νίκη αυτή τη φορά επί του Φαλανιακού με 4-0.
Παρουσία 500 περίπου φιλάθλων της η ομάδα του Γιώργου Καλτέκη είχε την υπεροχή των κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι.
Στο α’ ημίχρονο ο Οικονόμος βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με τους Δάσσιο και Νικούλι ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις τα γκολ ακυρώθηκαν.
Έτσι το σκορ άνοιξε στο 47’ ο Α. Νικούλι, στο 60’ ο Φτίκας διπλασίασε τα πέναλτι των γηπεδούχων, ενώ στο 66’ ο Δάσσιος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Α. Νικούλι, ενώ ενδιάμεσα ο Φτίκας είχε ένα δοκάρι.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Γιολδάσης, Ραχωβίτης (70’ Κατής), Μαντζαφούλης, Κολοβός, Παλαμίδας, Λιλολάρι (75’ Τζιούργκανος), Μπλέντι, Π. Νικούλι (60’ Φτίκας), Δάσσιος, Α. Νικούλι, Πρικάκης.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ: Κυριάκης, Μανακούσιος (37’ Φραγκογούλας), Κόλα, Παππάς, Κολοβός, Λυγούρας Β. (80’ Χατζής), Σιάρκος, Καραγιάννης, Αναστασίου, Λυγούρας Χρ., Τσιρόπουλος (72’ Παπαγεωργίου).
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ    1
ΚΙΣΣΑΒΟΣ 1
Τους βαθμούς και τα γκολ μοιράστηκαν στη Μελιβοία ο Φιλοκτήτης με τον Κίσσαβο Συκουρίου.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 55’ όταν μετά από κόρνερ του Κυριάκου ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στη συνέχεια έχασε τετ α τετ και μαζί να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
Οι φιλοξενούμενοι που πάλεψαν το παιχνίδι και είχαν αξιόλογη παρουσία ισοφάρισαν στο 79’ όταν μετά από κόρνερ του Σαγώνα δημιουργήθηκε συνωστισμός μπροστά στα καρέ του Φιλοκτήτη και ο Γκάνας με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ: Ζάγκας, Καπετάνιος, Μπακογιάννης, Μίτροβιτς, Στεργίου, Παράφορος, Κρέτσι, Πλατσάς, Μιχάλης (57’ Κυριάκος), Παπαδόπουλος, Ρέντζας (57’ Σιμσιρής).
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ: Γεωργούλας, Παλαμίδας (70’ Γκρέτσης), Καραϊσκος, Γκάνας, Ντούγκος, Τσιακάρας, Κόντα, Νεράντζης (85’ Δεμέστοιχας), Ευθυμιάδης, Σαγώνας, Καλτσάς (60’ Δεληγιάννης).
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ   0
Α.Ε.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ   1
Το γκολ του Σταυρίδη σε μια ανύποπτη φάση το 7ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα της ΑΕΔ Νίκαιας στη χθεσινή αναμέτρηση στη Νεάπολη κόντρα στον Βουκεφάλα. Μία αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε από την κακή διαιτησία του κ. Καρακώστα γι’ αυτό και τα παράπονα των γηπεδούχων κρίνονται απολύτως δικαιολογημένα.
Η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 57’ όταν ο Καλούπας πετάχτηκε στον κενό χώρο μετά από προωθημένη μπαλιά, «τσίμπησε» την μπάλα προ του αντίπαλου τερματοφύλακα από τον οποίο ανετράπη. Ο διαιτητής κ. Καρακώστας δεν καταλόγισε την παράβαση πράγμα που αν το έκανε θα έπρεπε παράλληλα να δείξει και την κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.
Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, η εξέλιξή του θα μπορούσε να δικαιολογήσει οποιοδήποτε αποτέλεσμα αφού και οι δύο αντίπαλοι δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες.
Όπως προαναφέρθηκε το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό ο Σταυρίδης. Στο 23’ ο Μπακαρτζής κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα Χαλκιά όμως ο Κολομητρούσης που κλήθηκε να το εκτελέσει δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Έτσι η ομάδα της Νίκαιας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 32’ όταν το δυνατό σουτ του Μίχου πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ η μεγάλη φάση έγινε με την εκπνοή του ημιχρόνου όταν μετά από ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενουμένων ο Μίχος βγήκε τετ α τετ με τον Γκατζανά, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του νεαρού τερματοφύλακα, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα χέρια του.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 57’ σημειώθηκε η επίμαχη φάση του αγώνα, ενώ στο 65’ μετά από φάουλ ο Γκαλίτσιος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 70’ ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων να χάσουν μια διπλή ευκαιρία όταν πρώτα ο Πεζής και έπειτα ο Κολομητρούσης από πολύ κοντά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον εντυπωσιακό χθες Χαλκιά.
Στο 65’ ο Βουκεφάλας με τον Ορφανίδη απείλησε τον αντίπαλο του για να σώσει τον κίνδυνο ο Μπακαρτζής ενώ στο 86’, στο 90’ και στο 92’ ο Κολομητρούσης έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.
Σε ό,τι αφορά στη διαιτησία όπως προαναφέραμε ο διαιτητής κ. Καρακώστας δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, ενώ καλοί ήταν οι δύο βοηθοί του κ. Τζήλος και Μ. Κουκλωμένος.
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ: Χαλκιάς, Ζυγοροδήμος, Σμυρλής (76’ Στοΐλας), Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Θώμος (82’ Νάκης), Καρακάνος, Ορφανίδης, Μίχος, Χατζηβασιλείου (51’ Αργυρόπουλος), Καλούπας.
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ: Γκατζανάς, Μέκρας (67’ Βλασιάδης), Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Πεζής, Βέργος, Κολομητρούσης, Σταυρίδης, Μπακαρτζής, Τριανταφυλλόπουλος (60’ Μπλατσέρι), Βαλαώρας (73’ Μηλιώνης).
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ   5
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.     0
Εντυπωσιακή νίκη για τη νεοφώτιστη ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου η οποία συνέτριψε τον Αχιλλέα Φαρσάλων με 5-0. Ήταν αναμφισβήτητα η νίκη της ημέρας η οποία σ’ ένα μεγάλο βαθμό οφείλεται στην πολύ κακή εικόνα των φιλοξενουμένων.
Τα γκολ της αναμέτρηση πέτυχαν οι Χρόνης Ν/Χ (13’), Σιαμαντούρας (22’), Γκουρομπίνος (65’, 72’ πέν.) και Φακίτσας Β. (76’).
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι από το 52’ αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σιαμαντούρα.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ: Βακουφτσής, Τσάκε, Τσιπλικιάρης, Χρόνης Γ., Γουγουλούλης (70’ Χρόνης Θ.), Χρόνης Ν/Χ, Γκουρομπίνος (75’ Σεΐζης), Μήσιος Δ., Χρόνης Ν/Ε (65’ Βλιώρας), Φακίτσας Β., Σιαμαντούρας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Κουτσοκέρας, Τόλιας, Ζερβούλης, Σκέντζας Π. (46’ Παπαγεωργίου), Τσινούδης, Ευθυμίου, Κίτσος, Σκέντζας Ε. (65’ Τζερεμές), Τασιόπουλος, Κόγιος, Ζαφειρούλης (30’ Θεοδορώπουλος).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Φ.         2
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ         0
Πρώτη νίκη για την Αναγέννηση Φαρσάλων στο φετινό πρωτάθλημα, με τους «κυανέρυθρους» να παίρνουν το «τρίποντο» χάρη στα γκολ του Παπαδόπουλου (40’) και του Ανδρεόπουλου με πέναλτι (55’) επικρατώντας με (2-0) της αξιόμαχης Δήμητρας Αγιάς.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού χωρίς να εντυπωσιάσουν, δεν μπόρεσαν όμως να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν ώστε να αυξήσουν το σκορ, αφού ο Στεργίου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αποσοβώντας 3-4 σίγουρα τέρματα σε τετ - α - τετ των Ζαγγανά και Παπαδόπουλου. Το πέναλτι (55’) κέρδισε ο Ζαγγανάς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αξιόμαχοι και παρουσίασαν ένα αρκετά καλό σύνολο.
Άριστα το διαιτητικό τρίο του παιχνιδιού, ο Αντώνης Βαλιώτης (διαιτητής) και οι βοηθοί του Νατσιούλας και Καραθάνος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Φ.: Ζέας, Μαργαριτόπουλος, Περιτογιάννης (67΄ Λούκουτος), Μπόγκας, Προσμίτης, Τσιανάκας, Κεραμιδάς (46΄ Ταστεμερίδης), Παπαδόπουλος, Ζαγγανάς, Ανδρεόπουλος (82΄ Τζιλάκας), Στεφανής.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ: Στελλίου, Παύλου, Μανωλακούδης, Καψαλός, Κοιλούκος (75΄ Λίτσιος), Χριστοδούλου, Ζαχαρούλης (65΄ Β. Καλαμπαλίκης), Χρ. Αρβανίτης (50΄ Καζάνι), Πλιάγκας, Π. Καλαμπαλίκης, Κατσιούλης.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ     0
ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ         0
Στο γήπεδο του Δασοχωρίου είχαμε ένα ρεσιτάλ δοκαριών. Συνολικά 6 φορές η μπάλα χτύπησε στο σίδερο και απομακρύνθηκε χωρίς να καταλήξει στο πλεκτό. Τέσσερις για τους φιλοξενούμενους και άλλες δύο για τους γηπεδούχους. Ωστόσο κανένα τέρμα δεν σημειώθηκε και η κάθε ομάδα πήρε μόνο από ένα βαθμό. Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν αφού εκτός από τα δοκάρια βρήκαν μπροστά τους και ένα πολύ καλό Ξεσφίγγη.
Να σημειωθεί πως ο Αμπελώνας έπαιζε με δέκα παίκτες από το 80ό λεπτό αφού ο Γκόλτσιος αντίκρισε δύο φορές την κίτρινη κάρτα.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ: Ξεσφίγγης, Μούργκας, Κωτούλας, Τσάκε, Γκόλτσιος, Σιρούκης 55΄ Κούρος), Συκιώτης (75΄ Κουλούρης), Ευθυμίου, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Μπαρμπαγιάννης (55΄ Ιγγλέζος)
ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ: Αθανασόπουλος, Βόρας, Ευστρατίου, Λάζος, Φράγγος, Καπουράνης, Νεμπεγλέρας, Γκερλιώτης (40΄ λ.τ. Βλασσίδης), Κατσιώτης (73’ Σκορδίλης), Συμεών, Ρίζος (90’ Καρβούνης).
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ       2
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ 1
Ανώτερο το Μακρυχώρι από το Αργυροπούλι κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στο γήπεδο του Παραποτάμου κέρδισε με σκορ 2-1 αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να «καθαρίσουν» το ματς πιο νωρίς.
Το 1-0 έκανε μόλις στο 6’ ο Καψούρης και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του στο 77’. Νωρίτερα το Μακρυχώρι είχε δύο δοκάρια με τον Χουτεσιώτη και τον Ρούμπο. Το Αργυροπούλι μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Κοκόμπελη.
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ: Πουτσιάκας, Γκαμπέτας (72΄ Σινάπαλος), Ζιούστη, Μαλαχτάρης, Ρούμπος, Κοζιώνης, Καψούρης (82΄ Εμμανουήλ), Παπαηλίας, Χουτεσιώτης (85΄ Κάτσε), Παυλόπουλος, Τέας
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ: Χατζής, Τρεβίζι, Μπάσσιος, Αδάμος, Τάσιος, Ντόκος (46΄ Δαούλας), Μπάτζιος, Τσακαβίτης (65΄ Φεγγουδάκης), Κοκόμπελης, Μπέλτσιος, Πηνιάρης (70΄ Μπάκος).
ΔΗΜΗΤΡΑ Γ.       3
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓ.      2
Χορταστικό ήταν το ματς στη Γιάννουλη. Ο Δωτιέας Αγιάς αν και είχε το προβάδισμα από το ξεκίνημα δεν κατάφερε να φύγει με κάποιο βαθμό ενώ η Δήμητρα με το πρώτο της τρίποντο έφτασε στους 4.
Μόλις στο 8ο λεπτό ο Αποστόλου έκανε το 0-1 όμως λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 15’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Σαΐτη. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Καρασίμος και ευστόχησε φέρνοντας τον αγώνα στα ίσα. Στο 35΄ ο Τάσιος έφερε το παιχνίδι «τούμπα» κάνοντας το 2-1. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 70’ ο Βαγγέλης Ρακιντζόγλου ισοφάρισε σε 2-2 και στο 75 ο Αποστόλου έχασε εκπληκτική ευκαιρία (τετ α τετ) για να κάνει το 2-3. Στο 81΄ ο Καρασίμος των γηπεδούχων έβαλε το πέμπτο γκολ της αναμέτρησης χαρίζοντας τη νίκη με σκορ 3-2 στη Γιάννουλη.
Να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τα δύο πρώτα τέρματα των γηπεδούχων. Στο πέναλτι ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει αντικανονικό μαρκάρισμα ενώ στο 2-1 πως έχει προηγηθεί οφ σάιντ.
ΔΗΜΗΤΡΑ Γ.: Παπαδημητρίου, Ευσταθιάδης, Δαλακώνης, Γράψας, Τάχος, Μανάκας (60΄ Νεστορίδης), Χατζηλιάδης (75’ Λάτσιος), Καρασίμος, Γιάννης (70’ Χατζηγρηγορίου), Τάσσιος, Σαΐτης.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓ.: Καραρδάκης, Γκουντρουμπής, Γάλλος, Μεσημέρης, Δερβέρης (75΄ Τσικόπουλος) , Ρέντζας, Χάνος, Μαλάκος (85’ Τσακάλης), Σιμούλης (55’ Ρακιντζόγλου), Αποστόλου, Καλόγηρος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass