ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ «Δ. ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΥ-Δ. ΜΟΥΣΙΑΡΗ»

Ο Βουκεφάλας κατέκτησε το τρόπαιο του τουρνουά

* ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1 * Κ.ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ: «ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ»

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2009 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:28
Η ομάδα του Βουκεφάλα που ανέβηκε φέτος στην Α’ τοπική κατηγορία κατέκτησε το τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο διοργάνωσε ο Α.Ο.Δ.Λ. στη μνήμη των αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών Δημήτρη Κουκουλίτσιου-Δημήτρη Μουσιάρη, κερδίζοντας χθες στον τελικό τον Λαρισαϊκό, με σκορ 3-1.
Τα παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο που φέρνει το όνομα των δυο παιδιών και οι φιναλίστ του τελικού προσπάθησαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Ο Βουκεφάλας προηγήθηκε στο 10’ με σουτ του Νίκου Γκαλίτσιου (σ.σ. ήταν εκ των κορυφαίων των νικητών) και ο ίδιος παίκτης που είχε πολλά κέφια, στο 18’ με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου στο 45’, ο Αργυρόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουκουφίκη, εκείνος απέκρουσε την μπάλα και ο Βασίλης Στοΐλας που πήρε το... ριμπάουντ, με σουτ σημείωσε το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές που έγιναν, ο Λαρισαϊκός πίεσε τον αντίπαλό του και στο 51΄ ο Σχοινάς τροφοδότησε τον Βασίλη Κύρκο και εκείνος με μια αριστερή... βολίδα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μάνο και έτσι ο Λαρισαϊκός μείωσε σε 3-1.
Αμέσως μετά στο 52’ ο Σχοινάς με σουτ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ οι του Λαρισαϊκού δημιούργησαν κι άλλες επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Μάνου, που έκανε σωτήριες επεμβάσεις, δείχνοντας το ταλέντο του.
Όσον αφορά στον Βουκεφάλα έπαιξε έξυπνα, κράτησε το σκορ του ημιχρόνου και προσπάθησε να διευρύνει τη νίκη του.
Γενικά διεξήχθη ένα αρκετά καλό παιχνίδι και οι δυο ομάδες έκαναν μια πρόβα τζενεράλε, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους στα αντίστοιχα τοπικά πρωταθλήματα.
Τον τελικό διηύθυναν οι κ. Καραθάνος, Γεωργίου, Τσιτσανούδης, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο κ. Νίκζας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ (Δημήτρης Δανιλούλης): Χαλκιάς, Ζυγοροδήμος, Τσαγγαράκης, Μπάλιας, Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος Ν., Νάρης, Τορμούσογλου, Ορφανίδης, Στοΐλας, Αργυρόπουλος.
Επαιξαν και οι: Καρακάνος, Χατζηβασιλείου, Ζαχαρής, Νάκης, Θώμος, Μάνος, Κατσάπας, Κουκουτσέλος, Σμυρλής, Μπαζούκης, Ραπτοτάσιος Κ., Ραπτοτάσιος Π.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Κώστας Τσιουτσιούμης): Κουκουφίκης, Φουσίκας, Σελήνης, Βασιλείου, Κόκκινος, Νταής, Βάσσος, Κωνσταντάς, Κυρίτσης, Καρέλιας, Κουτσιμάνης.
Έπαιξαν και οι: Κύρκος, Γκόγκας, Σχοινάς, Μόσιαλος, Τοπαλίδης, Χαϊδούλης, Τατίας, Μάρκου, Παγκράτης, Κίτσας.
*Τις απονομές στους διαιτητές έκανε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ.Κώστας Τζανακούλης, στον Λαρισαϊκό ο πρόεδρος του Α.Ο.Δ.Λ. Γιάννης Οικονόμου και στον Βουκεφάλα ο δήμαρχος κ.Τζανακούλης.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Σε δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι και απευθυνόμενοι στους παίκτες των δυο ομάδων, ο κ.Τζανακούλης με τον κ.Οικονόμου, επισήμαναν τα εξής:
Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ: «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος σε ένα τουρνουά, όπου κάθε χρόνο τιμούμε τους δυο αδικοχαμένους ποδοσφαιριστές, τον Δημήτρη Κουκουλίτσιο και τον Δημήτρη Μουσιάρη.
Δεν είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός και μέσα από αυτό το τουρνουά οι ομάδες προετοιμάζονται, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμες, για τα πρωταθλήματα όπου θα αγωνισθούν.
Κάθε χρόνο κάνουμε καινούργια αθλητικά κέντρα και επειδή υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες και πολλές από αυτές έχουν και φυτώρια, προσπαθούμε και ρίχνουμε το βάρος στο να δημιουργούμε καινούργια προπονητικά κέντρα.
Και αυτό θα το κάνουμε σύντομα και στην περιοχή του Αβέρωφ, όπου πήραμε από το ΣΕΚΦΟ περίπου 20 στρέμματα, για να δημιουργήσουμε αθλητικές υποδομές.
Θέλουμε τη βοήθεια όλων αυτών των ανθρώπων, τη συμπαράσταση και να είναι σίγουροι ότι εμείς επενδύουμε γιατί το επιθυμούμε αυτό, στο θέμα του αθλητισμού και είναι νομίζω μια επένδυση πραγματική για τη νεολαία, που τόσο ανάγκη την έχει.
Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι κάθε χρόνο δίνουμε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, για να συντηρούμε και να δημιουργούμε όλα αυτά τα κέντρα, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο».
Ι. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «Θέλω από την πλευρά μου να συγχαρώ όλες τις ομάδες που πήραν μέρος σε αυτό το τουρνουά, να συγχαρώ και τις δυο που φτάσανε στον τελικό.
Αυτό το τουρνουά γίνεται πάρα πολλά χρόνια για να τιμήσουμε δυο πραγματικούς αθλητές, τον Κουκουλίτσιο και τον Μουσιάρη.
Αποτίουμε φόρο τιμής σε ανθρώπους που δώσανε πολλά στο ποδόσφαιρο της Λάρισας. Συγχαίρω όλες τις ομάδες και εύχομαι να έχουν καλή επιτυχία στα πρωταθλήματα που θα πάρουν μέρος, χωρίς τραυματισμούς φυσικά».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass