ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ

Τη βοήθεια του Θεού ζήτησε ο Απόλλωνας

* Δ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ: «Στόχος μας να αναδεικνύονται ταλέντα και η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο»

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2009 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:27
Τη βοήθεια του Θεού ζήτησε χθες ο Απόλλων Λάρισας, με αγιασμό που τελέστηκε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ενόψει των υποχρεώσεων για τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2009-2010.
Οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων, οι προπονητές τους αλλά και γονείς των παιδιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και έδωσαν το «παρών».
Ο π. Τιμόθεος αφού μετέφερε τις ευχές του σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό, ευχήθηκε από την πλευρά του πάντα νίκες στην ομάδα και εν συνεχεία σε σύντομη ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο αθλητισμός είναι κάτι σημαντικό για την εποχή μας διότι το υπ’ αριθμόν ένα που κάνει, είναι να σμιλεύει χαρακτήρες.
Δαμάζει τον εγωισμό και είναι εκείνο το οποίο δημιουργεί, στήνει μια προσωπικότητα, για τα παιδιά που έχουν πολλές προκλήσεις και πολλές επιρροές, από πολλά πράγματα».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Απόλλωνα Δημήτρης Καρβούνης, αφού ευχαρίστησε τον μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο για το ενδιαφέρον που δείχνει στο σωματείο και τον πατέρα Τιμόθεο για τον αγιασμό και τις ευχές που απηύθυνε, επισήμανε τα εξής: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με τη βοήθεια του Θεού θέλουμε να ξεκινήσουμε με τους καλύτερους οιωνούς και πάντα θέλουμε την εκκλησία κοντά μας, για να μας βοηθήσει να είμαστε γεροί και ευτυχισμένοι, εμείς σαν διοίκηση, οι φίλαθλοι, αλλά πιο πολύ οι ποδοσφαιριστές, να μην έχουν κανένα πρόβλημα.
Ο Απόλλων είναι μια ομάδα με ιστορία και θέλω να ευχηθώ πάντα να έχουμε επιτυχίες, να αποδίδει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και να δούμε κάποτε το γήπεδο της Φιλιππούπολης γεμάτο.
Όσον αφορά στους στόχους, ο κ. Καρβούνης τόνισε: «Ο στόχος του Απόλλωνα είναι να βγάζει ταλέντα, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι που έρχονται στο γήπεδο, να απολαμβάνουν τα παιχνίδια. Γι’ αυτό έχουμε αναθέσει τις τύχες της ομάδας σε έναν καταξιωμένο προπονητή, τον Νίκο Αργυρούλη, ο οποίος μαζί με το στενό του συνεργάτη, Γιώργο Κεραμάρη, προσφέρουν έργο».
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ
Παράλληλα έγινε και παρουσίαση της καινούργιας φανέλας και των νέων αποκτημάτων που είναι οι Μαγαζιώτης, Φασούλας, Κύρος, Καραπετσάνης, Γάκης, Ιορδανίδης, Νταφόπουλος, Κοντοθανάσης, Εμμανουήλ, Μαρουγκάς, Καπετάνι, Κώτσιος, Σπυρόπουλος και Καλαμπάκας. Συνολικά, λοιπόν, αποκτήθηκαν κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο 14 ποδοσφαιριστές και έτσι πολλά είναι τα νέα πρόσωπα στο σωματείο.
* Συζήτηση έγινε και με τους γονείς των «μικρών» στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου, όπου υπήρξε ενημέρωση από τους διοκητικούς Δημήτρη Καρβούνη, Μανόλη Γαραζανάκη και τους προπονητές Νίκο Βλαχούλη, Βαγγέλη Κώτσιο, για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδικά τμήματα.
* Από πλευράς δ.σ. της Ε.Π.Σ.Λ., στον αγιασμό παρέστη ο πρόεδρος Ζήσης Γρηγορίου.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ
Το ερχόμενο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 4 το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθεί το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ομάδα της Λαμίας, που υποβιβάστηκε από την Γ’ Εθνική.
Ένα ματς που χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολο, αλλά στη λαρισινή ομάδα υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για ένα νικηφόρο ξεκίνημα.
Οριστικά πάντως θα αποφανθεί - μάλλον σήμερα - η ΕΠΟ, για την οριστική ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης, που συμφωνούν και οι δύο ομάδες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass