ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οφσάιντ το γκολ του Καλαντζή...

* ΝΕΑ ΟΜΙΛΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2009 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:27
Η Α.Ε.Λ. στον αγώνα που έδωσε το περασμένο Σάββατο με τον Ατρόμητο Αθηνών ήταν διπρόσωπη καθώς στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλά προηγήθηκε με 2-1 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ο αντίπαλός της για πάνω από είκοσι λεπτά αγωνίστηκε με δέκα παίκτες είχε χειρότερη απόδοση και το 2-2 άφησε μια γλυκόπικρη γεύση καθώς από τη μία θεωρείται αποτυχία ο βαθμός ενώ από την άλλη έτσι όπως εξελίχθηκε το δεύτερο ημίχρονο φάνηκε σαν επιτυχία.
Όμως θα πρέπει να επισημάνουμε δύο σημεία του παιχνιδιού: το ένα ότι η Α.Ε.Λ. είχε δύο δοκάρια με τον Τουμέρ Μετίν, αλλά το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι το πρώτο γκολ του Ατρόμητου, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία των αντιπάλων (ανέβασε τους φιλοξενούμενους και κατέβασε τους γηπεδούχους) και πέτυχε ο Καλαντζής στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ήταν από θέση οφσάιντ.
Τη μη εγκυρότητα του πρώτου τέρματος του Ατρόμητου επιβεβαίωσε προχθές το βράδυ και ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας που σπάνια βγάζει... αποφάσεις υπέρ της λαρισινής ομάδας και έριξε πολλές βολές στο βοηθό κ. Σαραϊδάρη, λέγοντας ότι δεν είχε σωστή θέση.
Αυτό το τέρμα η αλήθεια είναι ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, μια και αν δεν είχε μετρήσει αυτό το γκολ, ίσως υπήρχε άλλη εξέλιξη στο παιχνίδι.
Η ουσία είναι ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Α.Ε.Λ. αδικείται από τη διαιτησία, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και στο εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν της δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Μέλμπεργκ και πλέον η διαιτησία πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους του λαρισινού συλλόγου.
Για το λάθος του Σαββάτου του κ. Σαραϊδάρη δεν μπορούμε να καταλογίσουμε σκοπιμότητα, γιατί η φάση ήταν πολύ οριακή, αλλά στα τρία πρώτα παιχνίδια όλα τα λάθη της διαιτησίας είναι σε βάρος της Α.Ε.Λ.
ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
Το ευχάριστο στην ομάδα είναι ότι ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Κυριακίδη, που όμως ανεβάζει ρυθμούς και ίσως αποτελέσει μία λύση στη θέση του δεξιού μπακ, για την οποία υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον στα πρώτα παιχνίδια, αν και Μπουκουβάλας και Μελίσσης είναι καλοί παίκτες και αν βρούνε ρυθμούς τότε θα δώσουν τις λύσεις που περιμένουν οι φίλαθλοι.
Το ευχάριστο είναι ότι ο Ηρακλής θα αγωνισθεί και με μία σημαντική απουσία καθώς δεν θα παίξει ο Παπαζαχαρίας που αποβλήθηκε στον αγώνα της Α.Ε.Κ. - Ηρακλή 1-0 που έγινε προχθές.
ΟΜΙΛΙΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
Ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., Μαρίνος Ουζουνίδης, πριν τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση κάλεσε όλους τους παίκτες και τους μίλησε σε μια προσπάθεια να τους εμψυχώσει. Τους είπε να μην αγχώνονται και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στάθηκε στο πρώτο τέρμα που δέχθηκε η ομάδα, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί γιατί το συγκεκριμένο γκολ (έστω και αν ήταν οφσάιντ) έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού.
Ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια και να είναι σίγουροι, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι θα έρθουν οι νίκες.
Στο μεταξύ ο Ουζουνίδης είπε στους παίκτες ότι πρέπει να σταματήσουν οι διαρροές προς τον Τύπο και να μην αναφέρονται γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα και δεν δίνουν γι’ αυτήν καλή εικόνα προς τα έξω. Δεν ξέρουμε αν εννοεί ο προπονητής κάτι που έμαθε ή το γνωστό περιστατικό της ρήξης του προπονητικού τιμ με τους φυσικοθεραπευτές.
Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ουζουνίδης σκέφτεται να αλλάξει προπονητικές ώρες και από απόγευμα να κάνει πρωί τις προπονήσεις κάτι που γινόταν και την περσινή σεζόν.
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 6 μ.μ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass