ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ Α.Ε.Λ.-ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ 2-2

«X»άρηκαν θέαμα όλοι στο Αλκαζάρ

* ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΡΜΑΤΑ, ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ * ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΪΝΤ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2009 0:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:27
Η Α.Ε.Λ. μπορεί να έχασε δύο βαθμούς από τον Ατρόμητο του... «μισητού» Γιώργου Δώνη (όπως τουλάχιστον φάνηκε από τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε), που μοίραζε χειραψίες χαράς στους δημοσιογράφους (ακόμα και με αυτούς που διαφωνούσε...) μετά τη λήξη του παιχνιδιού, αλλά το ποδόσφαιρο κέρδισε πολλά από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το τελικό 2-2 άφησε μια πικρία για τη λαρισινή ομάδα (κυρίως για τα δύο δοκάρια που είχε ο Τουμέρ Μετίν, αλλά και γιατί το πρώτο γκολ του Ατρόμητου μπήκε από θέση οφσάιντ), αλλά σαν θέαμα ήταν «χορταστικό» τέσσερα τέρματα. δύο δοκάρια, μια αποβολή (Μπλέχιο του Ατρόμητου στο 67’) και γενικά στο πρώτο μέρος υπήρχε μια λαρισινή ομάδα που κυριάρχησε στο γήπεδο, προηγήθηκε με 2-0, αλλά ένα δεκάλεπτο λαθών (40’-50’) έφερε τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει και να κυριαρχεί και μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι ακόμα και με λιγότερους παίκτες. Στο διάστημα αυτό κέρδισε και το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ολιβέιρα και απέκρουσε ο Μάλαρτζ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Α.Ε.Λ. πήγε να πάρει τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε...
Η χθεσινή ισοπαλία σίγουρα βαθμολογικά δημιουργεί «πλήγμα» στην ομάδα και ψυχολογικά μια και έχει να κερδίσει στο Αλκαζάρ από τις 28 Φεβρουαρίου (24η αγωνιστική με τον Εργοτέλη 3-2), αλλά από την άλλη η πολύ καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου δείχνει και πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Μην ξεχνάμε ότι η Α.Ε.Λ. μόλις πριν δεκαπέντε μέρες έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές και χρειάζονται κάποιοι παίκτες πίστωση χρόνου για να μπορέσουν να προσαρμοστούν.
Το γεγονός ότι στα τρία πρώτα παιχνίδια η ομάδα δεν έχει πετύχει νίκη δεν πρέπει να προβληματίζει τόσο όσο κάποια κενά που παρουσιάζονται και κάποια λάθη που γίνονται. Χθες παράδειγμα υπήρχε πρόβλημα στη θέση του δεξιού μπακ όπου ο Μπουκουβάλας βρέθηκε σε άσχημη μέρα ο Μελίσσης είναι ανέτοιμος, αλλά ο Ουζουνίδης προς τιμήν του υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές. Πάντως οι αλλαγές από τον πάγκο δεν βοήθησαν την ομάδα και χρειάζεται οι παίκτες που μπαίνουν ως αλλαγή να τα δίνουν όλα και να αποδεικνύουν ότι αξίζουν να ξεκινάνε στην αρχική ενδεκάδα.
Αυτή τη στιγμή η Α.Ε.Λ. χρειάζεται πίστωση χρόνου και θα βρεθεί σε καλύτερα επίπεδα μετά από δύο ή τρεις αγώνες. Παρήγορο το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που πέτυχε και τα δύο πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα ότι κάνει ευκαιρίες αλλά είναι και άτυχη (δύο δοκάρια χθες) ενώ σίγουρα θα πρέπει να προσεχθεί και η διαιτησία καθώς το πρώτο χθεσινό τέρμα των αντιπάλων που πέτυχε ο Καλαντζής (η ειρωνεία είναι ότι πέτυχε γκολ στο Αλκαζάρ αφού όταν ήταν παίκτης της Α.Ε.Λ. έχανε πολλές ευκαιρίες) ήταν από θέση οφσάιντ.
Αυτό που δεν πρέπει να υπάρχει είναι γκρίνια και θα χρειαστεί συμπαράσταση η ομάδα μέχρι να βρει την αγωνιστική της φόρμα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε όπως είχε δείξει σε όλες τις προπονήσεις και έγραψε χθες η «Ε» δηλαδή με τακτική 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Μάλαρτζ στην άμυνα οι Μπουκουβάλας (δεξιά), Νταμπίζας, Ααράμπ (στο κέντρο), Βενετίδης (αριστερά), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ ήταν ο Ντέλσον και ο Ρομέου και πιο μπροστά οι Τουάμα (αριστερά), Μετίν (σε ελεύθερο ρόλο), Αμπουχατζίρα (δεξιά) και στην επίθεση στην πρώτη του φετινή εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα ήταν ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις.
Από την άλλη ο τεχνικός του Ατρόμητου Γιώργου Δώνης αγωνίστηκε με τακτική 4-3-3 και κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μιχαηλίδης στην άμυνα ήταν οι: Κουτσόπουλος (αριστερά), Μπλένχιο (πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της αθηναϊκής ομάδας), Νάστος (δεξιά), στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Νεμπεγλέρας, Τάτος (αριστερά), Σαρμιέντο (δεξιά) και στην επίθεση οι Καλαντζής (αριστερά), Περόνε, Φαβάλι (δεξιά).
Το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν αγωνιστικό για τις δύο ομάδες και αυτός που έδειξε λίγο πιο απειλητικός ήταν ο Ατρόμητος χάρη στον Τάτο και τον Καλαντζή αλλά από το 20’ και μετά η Α.Ε.Λ. κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο χάρη στο τρίγωνο Μετίν, Τουάμα, Αμπουχατζίρα που στη μεσαία γραμμή «κεντούσαν» και μέσα σε ένα λεπτό ο Μετίν σημάδεψε αρχικά το δοκάρι και μετά τα δίχτυα. Και στη συνέχεια πίεσε για ένα δεύτερο γκολ που το κατάφερε με ένα εκπληκτικό σουτ του Ρομέου στο 38’. Και εκεί που οι φιλοξενούμενοι τα είχαν χαμένα στο τελευταίο τρίλεπτο του ημιχρόνου (συμπεριλαμβανομένου και του λεπτού των καθυστερήσεων) η λαρισινή άμυνα έκανε πολλά αδικαιολόγητα λάθη και ένα του Μπουκουβάλα εκμεταλλεύτηκε ο Καλαντζής που έβαλε τον Ατρόμητο μέσα στο παιχνίδι καθώς μείωσε σε 2-1 και το άγχος γύρισε στο Αλκαζάρ.
Και σαν να μην έφθανε αυτό στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Φαβάλι κάνει το 2-2 και «παγώνει» το Αλκαζάρ και ο ενθουσιασμός των Λαρισαίων φιλάθλων μετατρέπεται σε δυσαρέσκεια.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με τον «αέρα» της ισοφάρισης ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 63’ ο Μάλαρτζ γίνεται ήρωας όταν αποκρούει πέναλτι και αποσόβησε τη μεγάλη ανατροπή.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπλέχιο αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και όλο νόμιζαν ότι η εικόνα του αγώνα θα άλλαζε αλλά μοιραία... Οι φιλοξενούμενοι, παρότι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, ήταν καλύτεροι και μέχρι το 80’ απειλούσαν τη «βυσσινί» ομάδα, αλλά από κει και πέρα η λαρισινή ομάδα ανέβασε την απόδοσή της, όμως στο 80’ ο Μετίν σημάδεψε το δοκάρι και από κει και πέρα ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ καλά το τεχνητό οφσάιντ με αποτέλεσμα η ομάδα του Ουζουνίδη να μην μπορέσει να φθάσει παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα σε ένα τρίτο γκολ που θα της έδινε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2, κάτι που ευχαρίστησε τον Ατρόμητο, αλλά όχι και την Α.Ε.Λ., που συνεχίζει ένα αρνητικό σερί ατυχών αποτελεσμάτων στο Αλκαζάρ, που έχει να κερδίσει πάνω από έξι μήνες!
ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ
5’: Ο Καλαντζής από αριστερά κάνει σέντρα προς τον Φαβάλι που ήταν μέσα στη μικρή περιοχή αλλά τελευταία στιγμή πρόλαβε και απέκρουσε σε κόρνερ ο Βενετίδης.
8’: Μακρινό σουτ του Καλαντζή καταλήγει άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μάλαρτζ.
18’: Μετά από σύγχυση στην άμυνα της Α.Ε.Λ. ο Τάτος πιάνει σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά στέλνει την μπάλα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Α.Ε.Λ.
19’: Ο Περόνε από αριστερά τροφοδοτεί τον Καλαντζή που μέσα από τη μεγάλη περιοχή υπό την πίεση του Νταμπίζα σουτάρει απελπιστικά άουτ.
20’: Σουτ του Ντε Νίγκρις λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αποκρούει εντυπωσιακά ο Μιχαηλίδης.
24’: Ο Τουάμα τροφοδοτεί τον Ντε Νίγκρις που κάνει αριστουργηματική μπαλιά στον Μετίν που από κοντά σουτάρει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα καταλήγει κόρνερ. Το εκτελεί ο Τουάμα στον Αμπουχατζίρα που κάνει ατομική προσπάθεια και δίνει στον Μετίν που από κοντά κάνει το 1-0.
25’: Ο Μετίν τροφοδοτεί τον Αμπουχατζίρα που κάνει θεαματικό σουτ άτσαλο αντί να προτιμήσει να πλασσάρει τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου.
27’: Ο Τουάμα μεταβιβάζει στον Ρομέου μέσα στη μεγάλη περιοχή που βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μιχαηλίδη αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, η μπάλα φθάνει ξανά στον Ρομέου αλλά το νέο σουτ μπλοκάρει ο Μιχαηλίδης.
32’: Ο Μετίν κάνει έξοχη μπαλιά στον Ντε Νίγκρις που βγαίνει μόνος προ του Μιχαηλίδη αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου αποκρούει σε κόρνερ.
38’: Ο Μπουκουβάλας κάνει μια άσχημη σέντρα που η μπάλα καταλήγει στον Μετίν και δίνει στο Ρομέου που έξω από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει και κάνει το 2-0.
41’: Ο Φαβάλι εκτελεί φάουλ από δεξιά και μπλοκάρει ο Μάλαρτζ.
45’: Ο Φαβάλι κλέβει την μπάλα από τον Μπουκουβάλα και τη δίνει στον Καλαντζή που από κοντά αλλά από θέση οφσάιντ πλασάρει τον Μάλαρτζ και μειώνει σε 2-1.
 45’+1’: Μακρινό σουτ του Περόνε στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
48’: Μακρινό σουτ του Φαβάλι η μπάλα βρίσκει το έδαφος και στη συνέχεια καταλήγει στα δίχτυα του Μάλαρτζ και κάνει το 2-2.
52’: Σουτ του Τουάμα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή καταλήγει άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μιχαηλίδη.
61’: Ο Αμπουχατζίρα πιάνει δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ατρόμητου.
62’:Ο Σφακιανάκης κάνει από πλάγια και από το ύψος της μεγάλης περιοχής σουτ αλλά αποκρούει εντυπωσιακά ο Μάλαρτζ σε κόρνερ.
63’: Ο Φαβάλι εκτελεί κόρνερ και ο Νάστος προσπαθεί να πιάσει το σουτ που βρίσκει το χέρι του Αμπουχατζίρα και ο Κουκουλάκης ορθά καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Ολιβέιρα και μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Μάλαρτζ.
70’: Ο Σφακιανάκης κάνει έξοχη μπαλιά στον Μπρίτο που βγαίνει μόνος προ του Μάλαρτζ αλλά ο Βενετίδης αποκρούει εντυπωσιακά και ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Λ. στη συνέχεια μπλοκάρει την μπάλα.
78’: Σουτ του Φαβάλι από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
80’: Ατομική ενέργεια του Μετίν έξω από τη μεγάλη περιοχή και σουτ αλλά στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι
89’: Από σέντρα του Μελίσση η μπάλα φθάνει στον Μετίν που από το ύψος της μεγάλης περιοχής σουτάρει αλλά χλιαρά στην αγκαλιά του Μιχαηλίδη.
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Κορυφαίος παίκτης της Α.Ε.Λ. ήταν ο Τουάμα και ο Μετίν του πρώτου ημιχρόνου. Και οι δύο έκρυψαν την μπάλα σε πολλές φάσεις του αγώνα. Ο Μετίν φάνηκε και στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν ο πιο παθιασμένος παίκτης για τη νίκη. Πέτυχε ένα γκολ, είχε δύο δοκάρια και από αυτόν πρέπει να εμπνευστούν και κάποιοι άλλοι παίκτες. Ο Μάλαρτζ με την απόκρουση του πέναλτι και λίγο νωρίτερα του σουτ του Σφακιανάκη περνάει στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Ο Αμπουχατζίρα μας άρεσε πολύ και είναι μέσα σε όλες τις φάσεις, ενώ Ντε Νίγκρις και Κάσας έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Από κει και πέρα ο Νταμπίζας ήταν πολύ καλός, αλλά ο Ααράμπ με τον Βενετίδη δεν έχουν καμία σχέση με το περσινό τους «πρόσωπο». Ο Μπουκουβάλας βρέθηκε σε άσχημη μέρα, ενώ δεν άλλαξε τίποτα ο αντικαταστάτης τους.
Ο Ντέλσον πολύ καλός, ενώ ο Ρομέου είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ένα υπέροχο γκολ.  
Τέλος ο Γιαννακόπουλος δεν μπήκε στο «πνεύμα» του αγώνα και δείχνει επηρεασμένος από τον τραυματισμό του.
* * *
Από τον Ατρόμητο Αθηνών καλύτεροι ήταν οι: Νεμπεγλέρας, Τάτος, Φαβάλι, ενώ ο Σφακιανάκης βοήθησε σημαντικά ως αλλαγή. Καλός στο πρώτο ημίχρονο και ο Καλαντζής ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δώνης ακόμα και με δέκα παίκτες έδειξε διάθεση να πάρει το παιχνίδι βάζοντας επιθετικούς παίκτες και όχι αμυντικογενείς.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο διαιτητής κ. Κουκουλάκης (Ηρακλείου) ήταν αρκετά καλός, με εξαίρεση μια ανοχή που έδειξε σε κάποια μαρκαρίσματα του Ατρόμητου στην αρχή του παιχνιδιού. Έδειξε δύο κίτρινες (η δεύτερη κόκκινη) στον Μπλέχιο του Ατρόμητου και κίτρινες στους Βενετίδη, Μετίν.
Ο βοηθός κ. Σαραϊδάρης (Μακεδονίας και όχι Κέρκυρας όπως κακώς έγραφαν οι επίσημες συνθέσεις του αγώνα) το λάθος του ήταν η κατακύρωση του πρώτου γκολ του Ατρόμητου σε μία οριακή φάση αλλά το λάθος είναι λάθος. Πολύ καλός ο δεύτερος βοηθός Δημόπουλος (Μακεδονίας).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας (58’ Μελίσσης), Βενετίδης, Νταμπίζας, Φερέϊρα, Ντε Νίγκρις (60’ Κάσας), Τουάμα (65’ Γιαννακόπουλος), Μετίν, Ααράμπ, Ρομέου, Αμπουχατζίρα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Περόνε (60’ Αναστασάκος), Φαβάλι, Νάστος, Σαρμιέντο, Καλαντζής (53’ Σφακιανάκης), Τάτος (68’ Μπρίτο), Ολιβέιρα.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 2.580 ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ: 22.916.
 
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
* ΜΕ ισχυρή αστυνομική δύναμη προστατεύτηκαν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου (περίπου διακόσιοι), που ήρθαν σαράντα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
* Ο Ιγγλέσιας έμεινε τελικά εκτός αποστολής, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Επίσης, εκτός έμεινε ο Θοδωρής Τριποτσέρης.
* Ο Δώνης έγινε δεκτός με... χρήματα που κρατούσαν στα χέρια τους οι Λαρισαίοι φίλαθλοι, δείχνοντας ότι ξέχασε το συναίσθημα που επικαλούνταν στις δηλώσεις του όταν ήταν προπονητής στην Α.Ε.Λ. και έβαλε πάνω απ’ όλα το χρήμα όταν πήγε στην Α.Ε.Κ.
* ΤΗΝ ίδια στιγμή ακουγόταν μήνυμα από τα μεγάφωνα του σταδίου του προέδρου της Α.Ε.Λ., Κωστή Πηλαδάκη, που ανέφερε να μην υπάρχουν αποδοκιμασίες, δείχνοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ο αγωνιστικός χώρος και όχι τα πρόσωπα της αντιπάλου ομάδας.
* ΑΛΛΑΞΕ θέση ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης, καθώς μετακινήθηκε προς τα αριστερά και μάλιστα τοποθετήθηκε μπροστά του μία τηλεόραση για να έχει ιδία άποψη. Δίπλα του ο βουλευτής Κώστας Αγοραστός, που παρότι υπάρχουν προεκλογικές υποχρεώσεις εντούτοις η αγάπη του για την Α.Ε.Λ. αποδεικνύεται μεγάλη.
* ΜΑΘΑΜΕ από το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα ότι ο Σίμιτς θεωρεί σύμβολο του σεξ την Σάρον Στόουν και έχει αγαπημένο ηθοποιό τον Μελ Γκίμπσον. Ο τραγουδιστής που του αρέσει είναι ο Ζντράβκο Τσόλιτς και λόγω Σαβίτσεβιτς είναι οπαδός της Μίλαν. Ποδοσφαιριστή που θα ήθελε να έχει συμπαίκτη είναι ο Αντρέα Πίρλο. Τέλος, θα ήθελε να συναντήσει τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
* ΣΤΟΝ αγώνα και ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου Γιώτης Σταματόπουλος.
* ΜΑΖΙ με τους φιλάθλους του Ατρόμητου είδε το παιχνίδι ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass