ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ατρόμητη η ΑΕΛ για τη νίκη

ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2009 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:27
Με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα αγωνίζεται σήμερα στις 4.45 μ.μ. η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών σ’ ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες καθώς θα είναι η αναμέτρηση του νυν τεχνικού της Λαρισινής ομάδας Μαρίνου Ουζουνίδη με τον πρώην Γιώργο Δώνη στην πρώτη του επίσκεψη στη Λάρισα από τότε που αποτέλεσε παρελθόν για τους «βυσσινί».
Το παιχνίδι είναι σημαντικό κυρίως από ψυχολογικής πλευράς καθώς η ΑΕΛ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα όχι δεν έχει σημειώσει νίκη αλλά δεν πέτυχε ούτε γκολ αλλά τα δεδομένα μετά από δεκαπέντε μέρες προετοιμασίας (λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος) έχουν αλλάξει καθώς αρκετοί νεομεταγραφέντες παίκτες έχουν προσαρμοστεί στην ομάδα (Ντε Νίγκρις, Κάσας, Μελίσσης).
Βέβαια ακόμα και στο σημερινό παιχνίδι δεν λείπουν τα προβλήματα και αυτά είναι οι τραυματισμοί του Ιγγλέσιας (χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα) και του Γιαννακόπουλου που χθες δεν μπόρεσε να βγάλει ολόκληρη την προπόνηση.
Πάντως με βάση αυτά τα δεδομένα κανείς δεν μπορεί να έχει σιγουριά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης καθώς αν είναι ετοιμοπόλεμοι Ιγγλέσιας και Γιαννακόπουλος μπορεί να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα αν και κάτι τέτοιο ίσως για κάποιον από τους δύο να σημαίνει ρίσκο για την επιδείνωση του τραυματισμού του.
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η ΑΕΛ θα έχει τη συμπαράσταση χιλιάδων φιλάθλων που θέλουν να δούνε την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο που να συνδυάζεται και με νίκη. Μία νίκη που θα είναι πολύ σημαντική από ψυχολογικής κυρίως πλευράς μια και οι μέχρι τώρα μεταγραφές έχουν δείξει ποιοτικά χαρακτηριστικά αλλά λείπει από την ομάδα το «τρίποντο» που θα δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές για να πιστέψουν απόλυτα στις δυνατότητές τους.
Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
Λογικά με βάση τα όσα έδειξε στις προπονήσεις αλλά και με την εικόνα των προηγούμενων αγώνων ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης θα ακολουθήσει τακτική 4-2-3-1 με τερματοφύλακα τον Μάλαρτζ ενώ στην άμυνα υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Αριστερά θα παίξει ο Βενετίδης και δεξιά μάλλον ο Μπουκουβάλας ενώ σέντερ μπακ λογικά ο Νταμπίζας με τον Ααράμπ. Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί και ο Μελίσσης αλλά το ενδεχόμενο αυτό δείχνει να έχει λίγες πιθανότητες. Υπάρχει πάντως το ερωτηματικό αν παίξει σέντερ μπακ ο Μελίσσης ή δεξί μπακ.
Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ντέλσον και ο Ρομέου ή ο Ιγγλέσιας ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Τουάμα(αριστερά), ο Μετίν στο κέντρο και σε ελεύθερο ρόλο ενώ δεξιά θα παίξει ο Αμπουχατζίρα καθώς ο Γιαννακόπουλος μάλλον θα προστατευτεί λόγω του τραυματισμού του.
Στην επίθεση θα κάνει ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα ο Μεξικανός Ντε Νίγκρις.
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί ακόμα οι: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Κατσιαρός, Βλασόπουλος, Σίμιτς, Κάσας.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
 Με κάποιες απουσίες αλλά όχι σημαντικές ήρθε ο Ατρόμητος στη Λάρισα, για τον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ. Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Μελισσά, Μπαζίνσκι, Κάμπα, Καραγκιολίδη, τον Κόρμπο, που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα από ένα χτύπημα, καθώς και τον Καραγκούνη, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την εθνική νέων και επιστρέφει σήμερα.
 Κατόπιν αυτών, η 20μελής αποστολή της ομάδας του Περιστερίου απαρτίζεται από τους Κηπουρό, Μιχαηλίδη, Μπλένχιο, Κουτσόπουλο, Αποστολόπουλο, Νάστο, Ολιβέιρα, Μασάρα, Σκόνδρα, Νεμπεγλέρα, Φαβάλι, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σφακιανάκη, Τάτο, Αναστασάκο, Περόνε, Πόποβιτς, Καραλή και Καλαντζή.
Πιθανή τακτική που θα ακολουθήσει είναι το 4-3-3 με τερματοφύλακα τον Μιχαηλίδη, στην άμυνα τους: Κουτσόπουλο(αριστερά), Μπλέχιο(στην πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα), Ολιβέιρα, Νάστο(δεξιά), στη μεσαία γραμμή τους Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρα, Τάτο και στην επίθεση τους Μπρίτο, Περόνε, Φαβάλι ή Σφακιανάκη
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
O Μιχάλης Κουκουλάκης του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο, έχοντας για βοηθούς τους Δ. Σαραϊδάρη και Ν. Δημόπουλο του Συνδέσμου Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ηλίας Σπάθας του Συνδέσμου Πειραιά.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή, στο ΟΑΚΑ, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι το λογικό φαβορί, αλλά θα πρέπει να προσέξει πολύ, καθώς φέτος η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ανανεωμένη και μπορεί να απειλήσει...
Δύσκολη αποστολή θα έχει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα παίξει στην έδρα του Πανθρακικού και θέλει μόνο τη νίκη, για να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογικής κλίμακας. Σαφώς πιο εύκολο έργο θα έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί στον Πειραιά την «νεοφώτιστη» Καβάλα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα.
 Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής και των τηλεοπτικών μεταδόσεων:
ΣΗΜΕΡΑ
Λάρισα - Ατρόμητος Αθ. 16:45 Σκαϊ
Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 Νova
Ολυμπιακός - Καβάλα 19:00 ΝΕΤ
ΑΥΡΙΟ
Αστ. Τρίπολης - ΠΑΟΚ 16:45 Νova
Εργοτέλης - Ξάνθη 16:45 Νova
Λεβαδειακός - Πανιώνιος 19:00 Νova
Πανθρακικος - Παναθηναϊκός 19:00 Νova
ΑΕΚ - Ηρακλής 21:15 Νova
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός 2αγ. 6
 2. ΠΑΣ Γιάννινα 2       4
 . Ηρακλής 2       4
 . Άρης        2       4
 . Αστέρας Τρ.     2       4
 6. ΠΑΟΚ   1       3
 . Ολυμπιακός     1       3
 . ΑΕΚ        1       3
 . Καβάλα   2       3
10. Ξάνθη 2       1
 . Πανιώνιος         1       1
 . Λάρισα    1       1
 . Εργοτέλης        2       1
14. Ατρόμητος    2       0
 . Πανθρακικός    2       0
 . Λεβαδειακός    2       0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass