ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

Αισιοδοξία και πίστη για νίκη στην ΑΕΛ

*ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΖΗΤΗΣΗ *ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ Ο ΑΑΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΑΜΑ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2009 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:26
Αισιοδοξία και πίστη επικρατεί στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο στάδιο Αλκαζάρ (16.45)
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά το πόσο θέλει ο κόσμος το συγκεκριμένο παιχνίδι για πολλούς... λόγους και φέρονται αποφασισμένοι εύκολα ή δύσκολα, να πετύχουν το πολυπόθητο τρίποντο.
Άλλωστε το οφείλουν αυτό στους φιλάθλους μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και την κακή εικόνα που έδειξαν στη φιλική αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.
Επανειλημμένα έχουμε αναφέρει ότι οι δυνατότητες της ομάδας είναι μεγάλες και όχι σίγουρα αυτές που φάνηκαν, στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα λοιπόν, θεωρούμε ότι θα αλλάξει η ψυχολογία σε όλους και οι φίλοι της ΑΕΛ θα πειστούν –ακόμα και οι απαισιόδοξοι-ότι και η φετινή χρονιά, θα είναι εξίσου καλή όπως και πέρυσι.
Το ματς λοιπόν παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται ότι θα γίνει ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, μέσα σε μια ατμόσφαιρα ενθουσιώδη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
*Αγωνιστικά, χθες επέστρεψε από την Εθνική Ελπίδων ο Μιχάλης Μπουκουβάλας που είχε πολύ καλή απόδοση στον αγώνα με την Αγγλία, όπου αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.
Ο διεθνής ακραίος οπισθοφύλακας ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και σήμερα θα προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του.
Σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν και ο Ααράμπ με τον Τουάμα, με το δεύτερο να είναι αμφίβολο εάν θα προλάβει την απογευματινή προπόνηση.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Χθες τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και ήδη παρουσιάζουν ζήτηση, καθώς ο κόσμος αναμένεται ότι θα είναι ο δωδέκατος παίκτης των «βυσσινί», που στα δύσκολα γίνεται αρωγός στην ομάδα, προκειμένου εκέινη να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε όπως δοθούν στην ΠΑΕ ΑΕΛ 9.600 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, ενώ 300 εισιτήρια θα πάρει και η ΠΑΕ Ατρόμητος, αριθμό που θα δώσει στη λαρισινή ομάδα στον αγώνα του δευτέρου γύρου στην Αθήνα.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
Ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα παραθέσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου – ενόψει και του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο – σήμερα Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΛ
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Ηρακλή κατά της πρωτόδικης απόφασης για την τιμωρία με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 60.000 ευρώ για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Άρη.
Έτσι οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς θεατές στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ (Σάββατο 19/9). Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής κατά της υπ΄ αριθμ. 223/2009 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής Super League. Υπενθυμίζεται ότι η ΠΕ/Super League επέβαλε στην ΠΑΕ χρηματική ποινή 60.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές (αγώνας με Άρη στις 29/8/2009)».
Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
Ο Μιχάλης Κουκουλάκης του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου θα διευθύνει τη σαββατιάτικη αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο (16.45), έχοντας για βοηθούς τους Δ. Σαραϊδάρη και Ν. Δημόπουλο του Συνδέσμου Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ηλίας Σπάθας του Συνδέσμου Πειραιά και παρατηρητής ο Παπατριανταφύλλου Ε. από το Κιλκίς.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής για τη Σούπερ Λίγκα, θα διευθύνουν οι εξής διαιτητές:
ΣΑΒΒΑΤΟ (12/9)
19:00 Άρης-Γιάννινα: Παμπορίδης Β. (Κιλκίς), Τρύφων Π. (Δράμας), Γκάγκας Δ. (Λάρισας), 4ος Χαραλαμπίδης Ν. (Καβάλας), Σκουφίτσας Β. (Αθηνών)
19:00 Ολυμπιακός-Καβάλα: Λαμπρόπουλος Μ. (Ηλείας), Ευθυμιάδης Δ. (Πιερίας), Καρατζίκας Α. (Αθηνών), 4ος Γιαννόπουλος Γ. (Αθηνών), παρ. Τσίκινης Η.(Μεσσηνίας)
ΚΥΡΙΑΚΗ (13/9)
16:45 Αστέρας Τρίπολη-ΠΑΟΚ: Σταθόπουλος Γ. (Αχαΐας), Πάνου Γ.(Αιτ/νίας), Αργυρός Π.(Αθηνών), 4ος Τσινιάρης Μ. (Αθηνών), παρ. Κουκούλας Γ. (Λέσβου)
16: 45 Εργοτέλης-Ξάνθη: Δαλούκας Γ. (Θεσσαλίας), Μποζατζίδης Δ. (Μακεδονίας), Παπαχαραλάμπους Κ. (Αθηνών), 4ος Βοσκάκης Μ. (Ρεθύμνου), παρ. Τσαχειλίδης Ι. (Πειραιά)
 19:00 Λεβαδειακός-Πανιώνιος: Γιάχος Α. (Χίου), Γενναίος Χ.(Αθηνών), Ακρίβος Χ. (Αθηνών), 4ος Παππάς Α. (Αθηνών), παρ. Μπριάκος Α. (Ηπείρου)
19:00 Πανθρακικός-Παναθηναϊκός: Καλόπουλος Δ. (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος Δ. (Μακεδονίας), Γουργιώτης Σ. (Φθιώτιδας), 4ος Αμπάρκιολης Α. (Μακεδονίας), παρ. Καλύβας Δ. (Βοιωτίας)
21:15 ΑΕΚ-Ηρακλής: Ντάκος Μ. (Ξάνθης), Μπιτσίδης Δ. (Θράκης), Σωτηρόπουλος Χ. (Αχαΐας), 4ος Σιδηρόπουλος Α. (Δωδ/νήσου), παρ. Δούρος Γ.(Κορίνθου)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass