ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΛΕΛΟΥΔΑ

Η συγχώνευση έγινε...

ΕΝΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ Γ.Σ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2009 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:24
Από τη στιγμή που ο οικονομικός διευθυντής της ΑΕΛ ΓΣ, Μανώλης Λελούδας βγήκε από το Δημαρχείο της Λάρισας έχοντας παραμάσχαλα τον πορτοκαλί φάκελο της ΚΑΕ Ολύμπια και δίπλα του τον πρόεδρο Γιώργο Μαλάκο τότε δεν χρειαζόταν και μεγάλη προσπάθεια για να μαντέψει κάποιος το αποτέλεσμα της συνάντησης περί συγχώνευσης. Οι δύο άνδρες ανακοίνωσαν την ουσιαστική συγχώνευση με τον εξής τρόπο:
 «Ουσιαστικά κλείσαμε τη συγχώνευση και περιμένουμε τα τυπικά. Τα τυπικά όμως επειδή μπορεί να προχωρήσουν και δέκα ως δεκαπέντε ημέρες θα προχωρούμε από αύριο (σ.σ. σήμερα) σαν μια ομάδα.
*Η επόμενη κίνηση;
- Η επόμενη κίνηση είναι να βρούμε προπονητή και παίκτες. Αρχίζουμε δουλειά.
* Όσον αφορά στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.
- Αυτά θα τα ενημερωθείτε λίαν συντόμως με επίσημη συνέντευξη Τύπου.
* Αν η απόφαση των μετόχων της ΑΕΛ ΓΣ δεν είναι θετική;
- Δεν απαντούμε υποθετικά σε υποθετικές ερωτήσεις. Είπαμε μια κουβέντα: ουσιαστικά έγινε η συγχώνευση. Μένουν τα τυπικά. Ο νοών νοείτω.
* Σχετικά με προπονητές; Ακούστηκε το όνομα του κ. Καλαφατάκη όπως και αυτό του Τόρες.
- Όλα παίζονται. Ο κάθε καλός προπονητής έχει θέση στην ομάδα.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕΛ ΓΣ
Βέβαια για το όλο ζήτημα υπάρχει μια ένσταση και αυτήν μπορεί να προέλθει από την ΑΕΛ ΓΣ. Συγκεκριμένα στη σύσκεψη ήταν και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ ΓΣ ο οποίος ζήτησε τις εγγυήσεις για την άμεση τακτοποίηση των χρεών της ομάδας (που είναι ρυθμισμένα με μηνιαίες δόσεις) αλλά όπως είπε δεν τις πήρε ούτε χθες. Γι΄ αυτό θα υπάρξει μια έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ομάδας όπου θα ληφθούν και ανάλογες αποφάσεις. Ο Ηλίας Φασούλας δήλωσε τα εξής: «Έκανα την προσπάθειά μου για το καλό της πόλης. Προσπάθησα να διαφυλάξω τα συμφέροντα των ανθρώπων της ομάδας. Εγώ ζήτησα τις εγγυήσεις που χρειαζόμασταν αλλά δεν τις πήρα. Τώρα καλούμε γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΕΛ ΓΣ. Πλέον αναλαμβάνει ο κ. Λελούδας που είπε πως θα τα κανονίσει όλα αυτός».
ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ, ΤΟΡΕΣ...
Τα πρώτα ονόματα αρχίζουν ήδη να πέφτουν στο τραπέζι της νέας ομάδας. Ήδη εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε το όνομα του Γιώργου Καλαφατάκη που παλαιότερα ξαναπέρασε από την ΑΕΛ ΓΣ. Χθες σε ισπανικά σάιτ γράφτηκε το όνομα του Εντου Τόρες. Μάλιστα ο 45χρονος προπονητής της Γέιδα πρόκειται να απαντήσει στην πρόταση του συλλόγου της Λάρισας μέχρι αύριο Τετάρτη 9 του Σεπτεμβρίου. Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις για τους Λαρισαίους τεχνικούς Βαγγέλη Κουτσοκέρα (ήταν βοηθός στην Ολύμπια) και Θρασύβουλο Λιάγκα (ήταν πρώτος προπονητής στην ΑΕΛ ΓΣ τους τελευταίους μήνες). Καλό θα ήταν πάντως να υπάρχει λαρισινό στοιχείο σε αυτό το... αμιγώς λαρισινό εγχείρημα.
 
ΣΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α1
Στις 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Α1, σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στο «Westin Athens Astir Palace Beach Resort» και θα μεταδοθεί από την ΕΤ1. Το Πρωτάθλημα Μπάσκετ ΟΠΑΠ 2009-2010 θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου του 2009. Παράλληλα θα βραβευθεί ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος 2008-2009 Βασίλης Σπανούλης, η καλύτερη πεντάδα που αποτελείται από τους Βασίλη Σπανούλη, Μάικ Μπατίστ, Γιάννη Μπουρούση, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νίκολα Πέκοβιτς, ο κορυφαίος προπονητής της περσινής σεζόν Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο καλύτερος νέος παίκτης Κώστας Παπανικολάου. Οι απονομές θα ολοκληρωθούν με τη βράβευση του Πρωταθλητή Ευρώπης, Πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδας, Παναθηναϊκού.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass