ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ «45» ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣ 27ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

Χρ. Μελίσσης: Θα δώσω και την ψυχή μου για την ΑΕΛ

* ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»-ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2009 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:23
Την πρώτη του επαφή με τη νέα του ομάδα είχε χθες το απόγευμα ο Χρήστος Μελίσσης. Ο 27χρονος αμυντικός που θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο «45» ντύθηκε στα «βυσσινί» και έκανε την πρώτη του προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη, δηλώνοντας ότι είναι έτοιμος να δώσει ακόμα και την ψυχή του για την ΑΕΛ.
Πιο συγκεκριμένα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της λαρισινής ομάδας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου δήλωσε τα εξής:
-Ήταν ανάγκη ή επιλογή η ομάδα της ΑΕΛ;
«Νομίζω επιλογή γιατί ήταν στο χέρι μου να έρθω. Η τελική απόφαση ήταν η δική μου. Όλοι οι άνθρωποι στη Λάρισα με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά, γνωρίζω ότι η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και ότι τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις παλαιότερες διακρίσεις που είχε. Νομίζω ότι όλα αυτά με έφεραν στην πόλη της Λάρισας».
-Τι πιστεύεις ότι μπορείς να προσφέρεις με τη βυσσινί φανέλα;
«Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για την ΑΕΛ ακόμα και την ψυχή μου».
-Για την πρώην σου ομάδα τον Παναθηναϊκό τι θα ήθελες να σχολιάσεις; Θα έχεις την ευκαιρία να την αντιμετωπίσεις δύο φορές. Θα είναι μία απάντηση;
«Δεν θέλω να μπαίνω σ’ αυτή τη διαδικασία. Είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο, γνωρίζουν ποιος είμαι και δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι στα δύο παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι η δουλειά μου και να προσφέρω στην ομάδα της ΑΕΛ».
-Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέμενε για την απόκτησή σου. Σημαίνει κάτι για σένα αυτό;
«Ναι και θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια για την επιμονή του. Μιλήσαμε, τα έβαλα καλά στο μυαλό μου και η επιλογή ήταν αυτή».
-Ποιο το μήνυμά σου προς τον κόσμο της ΑΕΛ;
«Γνωρίζω ότι ο κόσμος στηρίζει πάντα την ομάδα, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές όπως ήταν τα χρόνια στη Γ’ και τη Β’ Εθνική. Εγώ από τη μεριά μου θέλω να πω στον κόσμο ότι θα δίνω όπως είπα προηγουμένως την ψυχή μου γι’ αυτήν την ομάδα».
-Έχεις αρκετό καιρό να παίξεις σε επίσημο παιχνίδι. Αυτό θα επιφέρει κάποια καθυστέρηση στο να εγκλιματιστείς στην ομάδα;
«Νομίζω ότι η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ό,τι καλύτερο και θα με βοηθήσει να εγκλιματιστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Νομίζω ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα».
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ
Με 8.000 ευρώ τιμώρησε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα την ΑΕΛ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και «τσουχτερό» χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε τον Ηρακλή, για τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή στο ματς με τον Άρη. Αν η ποινή μείνει ως έχει και σε δευτεροβάθμιο επίπεδο (όπου λογικά θα προσφύγει ο Ηρακλής), τότε η ομάδα του Ολεγκ Προτάσοφ θα υποδεχθεί χωρίς θεατές τη Λάρισα στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ ο σύλλογος θα πληρώσει πρόστιμο 60.000 ευρώ. Όσον αφορά στην ένσταση του Άρη κατά του κύρους του αγώνα με τον Ηρακλή, η Επιτροπή την απέρριψε ως απαράδεκτη.
Κατά τα άλλα, «βροχή» έπεσαν τα χρηματικά πρόστιμα σε επτά συλλόγους της Σούπερ Λίγκα. Αναλυτικά:
ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
ΠΑΕ Ατρόμητος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.
ΠΑΕ Καβάλα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ.
ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
Το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ στα Δένδρα έδωσαν οι Μετίν, Γιαννακόπουλος και Βενετίδης που είχαν πάρει άδεια, καθώς επίσης και ο Ντε Νίγκρις που επέστρεψε από την Τουρκία. Παράλληλα επέστρεψαν και οι «μικροί» Μπαλής Κολοβέτσιος, Σιατραβάνης, Λύτρας Καρανίκας τους οποίους μάλιστα ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης τους υποδέχθηκε με... κάμψεις. Ετσι οι μοναδικοί απόντες είναι οι διεθνείς Τουάμα, Ααράμπ και Μπουκουβάλας.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ,
ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των ωρών διεξαγωγής και των τηλεοπτικών μεταδόσεων, για τις τρεις προσεχείς αγωνιστικές της διοργάνωσης.
Αναλυτικά:
3η αγωνιστική
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου
Λάρισα - Ατρόμητος Αθ.       16:45 Σκαϊ
Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα             19:00 Νova
Ολυμπιακός - Καβάλα          19:00 ΝΕΤ
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου
Αστ. Τρίπολης - ΠΑΟΚ         16:45 Νova
Εργοτέλης - Ξάνθη    16:45 Νova
Λεβαδειακός - Πανιώνιος     19:00 Νova
Πανθρακικός - Παναθηναϊκός          19:00 Νova
ΑΕΚ - Ηρακλής         21:15 Νova
4η αγωνιστική
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου
Καβάλα - Ατρόμητος Αθ.      16:45 Νova
Πανιώνιος - Αστ. Τρίπολης  16:45 Σκαϊ
Ηρακλής - Λάρισα     19:00 Νova
Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου
Λεβαδειακός - Εργοτέλης    16:45 Νova
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 16:45 Νova
Ξάνθη - Πανθρακικός            16:45 ΝΕΤ
Παναθηναϊκός - Άρης            19:00 Νova
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός            21:15 Νova
5η αγωνιστική
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου
Λάρισα - ΠΑΣ Γιάννινα          16:45 Σκαϊ
Ολυμπιακός - Πανιώνιος      16:45 ΝΕΤ
Άρης - Ξάνθη             19:00 Νova
Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου
Αστ. Τριπλής - Λεβαδειακός            16:45 Νova
Εργοτέλης - Πανθρακικός    16:45 Νova
Ατρόμητος Αθ. - ΠΑΟΚ        19:00 Νova
Καβάλα - Ηρακλής    19:00 Νova
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός            21:15 Νova
ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Να μην προχωρήσει σε αναβολή των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, αποφάσισε χθες η Σούπερ Λίγκα! Η συγκεκριμένη ημέρα συμπίπτει με τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, όμως η πρόταση του Πατρίκ Κομνηνού, που έγινε ομόφωνα δεκτή, ήταν να μοιραστούν οι οκτώ αναμετρήσεις το Σάββατο (3/10) και τη Δευτέρα (5/10). Για να οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή των αγώνων, πρέπει να υπάρχει κι η σύμφωνη γνώμη των αρχών και αναμένεται να υπάρξουν επαφές, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει η δυνατότητα αστυνομικής περιφρούρησης, τις συγκεκριμένες ημέρες. Με δεδομένο ότι η 6η αγωνιστική περιλαμβάνει και το "υψηλής επικινδυνότητας" παιχνίδι, ΠΑΟΚ-Ηρακλής, είναι αδύνατο να διεξαχθούν αγώνες χωρίς (ή με ελλιπή) περιφρούρηση.
Το πρόγραμμα:
Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης
Πανθρακικός-Αρης
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
Ξάνθη-ΑΕΚ
Πανιώνιος-Ατρόμητος
Παναθηναϊκός-Λάρισα
ΠΑΟΚ-Ηρακλής
ΠΑΣ Γιάννινα-Καβάλα
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass