ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Αύριο η «πρώτη» του Μελίσση στην Α.Ε.Λ.

* ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Ο ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ-ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΜΙΟΥΛΕΡ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2009 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:23
Αύριο, και εκτός απροόπτου, θα προπονηθεί με την ΑΕΛ το τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα, ο Χρήστος Μελίσσης.
Ο 27χρονος αμυντικός θα τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες έχει και θα έρθει για να εγκατασταθεί, στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «βυσσινί» στον αμυντικό τομέα και αν μη τι άλλο έχει αρκετές εμπειρίες από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ-κυρίως- και στον Παναθηναϊκό, από όπου αποκτήθηκε για ένα χρόνο.
Του δίνεται δε η ευκαιρία να δείξει την αξία του και να δικαιώσει τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη, που εισηγήθηκε να γίνει η μεταγραφή, πιστεύοντας στο ταλέντο του.
Κατά τα άλλα, μετά τη χθεσινή ξεκούραση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις.
Κανονικά αναμένεται να πάρει μέρος και ο Ντέλσον, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση που τον ταλαιπώρησε από την περασμένη εβδομάδα και δεν τον επέτρεψε να αγωνισθεί, κόντρα στον Ολυμπιακό.
Αύριο στην ΑΕΛ περιμένουν να επιστρέψει και ο Μεξικανός Ντε Νίγκρις από την Τουρκία, τον οποίο θα δει σε τι κατάσταση βρίσκεται –όπως και ο Κάσας-ο προπονητής της λαρισινής ομάδας στη φιλική αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου, με τα Τρίκαλα στην γειτονική πόλη (7μ.μ.).
Μοναδικό πρόβλημα όσον αφορά σε τραυματία ποδοσφαιριστή είναι αυτό του Ηλία Κυριακίδη, η κατάσταση του οποίου συνεχώς βελτιώνεται και πιθανολογείται ότι θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, μετά τις 15 του μηνός.
*Πρόσκληση από την Εθνική ομάδα Νέων για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Ο 18χρονος αμυντικός της ΑΕΛ κλήθηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενόψει των δύο φιλικών αγώνων με την Πολωνία στις 16 και 18 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο. Θα είναι μια καλή εμπειρία για το νεαρό ποδοσφαιριστή, που δουλεύει με πολλή όρεξη και θα περιμένει όταν του δοθούν ευκαιρίες να τις αξιοποιήσει και να δείξει τις δυνατότητές του. 
Να σημειώσουμε ότι στα εθνικά συγκροτήματα είναι ήδη οι Τουάμα, Ααράμπ και Μπουκουβάλας.
*Δανεικός εν τω μεταξύ παραχωρήθηκε στον Ιωνικό για ένα χρόνο ο Μιούλερ.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοίνωσε λοιπόν, ότι ολοκληρώθηκαν χθες οι διαδικασίες για την παραχώρηση – με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο – του Μίλτον Μιούλερ στην αθηναϊκή ομάδα.
300 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Για τις ανάγκες των φιλάθλων του, ο Ατρόμητος ζήτησε 300 εισιτήρια για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και το πόσα θα του δοθούν τελικά, θα αποφασιστεί στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι - λόγω συντήρησης του συστήματος – σήμερα Τετάρτη 2/9 δεν θα γίνεται πώληση εισιτηρίων διαρκείας. Η διάθεση θα συνεχιστεί κανονικά από αύριο Πέμπτη 3/9 (10 π.μ.-5 μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής) και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass