ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΓΚΑΡΑΓΚΑΤΣΟΥ

Κρίσιμο πρωινό για τον Ντε Νίγκρις

* ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ Α.Ε.Λ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΞΙΚΟΥ * ΤΟ... ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΛΕΪΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ Ο... ΜΕΛΙΣΣΗΣ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2009 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:21
Του Σωτ. Κέλλα
Ώρα 5 μ.μ. η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. ειδοποιεί τους εκπροσώπους Τύπου ότι δεν ισχύει η χθεσινή διαρροή της ότι ο Μεξικανός με ιταλικό διαβατήριο Αντόνιο Ντε Νίγκρις θα έκανε χθες την πρώτη προπόνηση με την Α.Ε.Λ. Βέβαια, τα ερωτηματικά υπήρχαν και από το γεγονός ότι μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του.
 Πληροφορίες ασφαλείς αναφέρουν ότι ο παίκτης παλεύει μέσω μάνατζερ να πάρει την ελευθέρας του από την Αγκαραγκατσού, αλλά με το ποσό που αρχικά είχε συμφωνήσει να πάρει από τα οφειλόμενα. Οι Τούρκοι, βλέποντας ότι έχει βρει ομάδα, δεν θέλουν να του δώσουν ούτε ένα ευρώ, ενώ στο μεταξύ ένας μάνατζερ του απειλεί ότι επειδή δεν έκανε αυτός την μεταγραφή θα εμπλακεί.
Η ουσία είναι ότι ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις διαμήνυσε στους ανθρώπους της Α.Ε.Λ. ότι μέχρι σήμερα το πρωί θα έχει έρθει η ελευθέρας του αλλά κάτι τέτοιο ειπώθηκε και για το χθεσινό πρωινό.
Οι άνθρωποι της Α.Ε.Λ. αποφάσισαν να μην διακινδυνεύσουν πιθανή προπόνηση με την ομάδα (υπάρχει κίνδυνος καταγγελίας στη ΦΙΦΑ, αν ο παίκτης δεν πάρει την ελευθέρας του, μια και έχει συμβόλαιο) και αν περιμένουν την οριστική διευθέτηση του θέματος.
Ο παίκτης δεν αποκλείεται να κατεβάσει λίγο τις απαιτήσεις του από τα οφειλόμενα αφού θέλει πάση θυσία να αγωνισθεί στη λαρισινή ομάδα και ο λόγος είναι ότι ο αγωνιστικός του παροπλισμός θα του στερήσει τη θέση του από την Εθνική Μεξικό.
Υπομονή λοιπόν μέχρι σήμερα, αλλά το άσχημο είναι ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει να εκδοθεί το δελτίο του και να παίξει με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.
Πάντως, αν σήμερα δεν τελειώσει το θέμα του, θα αποτελέσει μεγάλο «πλήγμα» για τη λαρισινή ομάδα, που είναι άγνωστο αν προλαβαίνει σε τέσσερις μέρες να βρει σέντερ φορ!
ΠΕΡΙ ΚΛΕΪΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΗ
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κάλεσε χθες το Βραζιλιάνο με ιταλικό διαβατήριο παίκτη της Α.Ε.Λ., Σίλβα Κλέιτον, και του ζήτησε να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά ο παίκτης είπε όχι, καθώς θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να μπορέσει να βρει ομάδα στο εξωτερικό ή θα παραμείνει στην αθηναϊκή ομάδα.
Δεν γνωρίζουμε αν στην άρνηση του Κλέιτον έπαιξε ρόλο και η διαμάχη του μάνατζερ Κώστα Μπότου με τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη, που από το παρασκήνιο έχει έρθει στο... προσκήνιο.
Στο μεταξύ, η Α.Ε.Λ. ενδιαφέρθηκε και για την απόκτηση του Μελίσση από τον Π.Α.Ο. για τη κάλυψη της θέσης του στόπερ, αλλά με ποσοστό επί του συμβολαίου που έχει ο παίκτης, αλλά δεν δέχθηκε η πλευρά των Αθηναίων.
Η περίπτωση του στόπερ δεν δείχνει να απασχολεί την Α.Ε.Λ., καθώς υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι παίκτες στην αγορά και θα κάνουν τις κινήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.
ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ο ΝΤΕΛΣΟΝ
Χθες, οι παίκτες της Α.Ε.Λ. γυμνάστηκαν κανονικά και το μοναδικό που δεν υπολογίζει ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό είναι ο τραυματίας Ηλίας Κυριακίδης, ενώ υπάρχει μία ανησυχία για τον Ντέλσον που είναι άρρωστος και αν σήμερα δεν προπονηθεί, τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Στέλιος Γιαννακόπουλος (θα παίξει αμυντικό χαφ ο Ιγγλέσιας μαζί με τον Ρομέου).
Στο μεταξύ, προληπτικά έκανε μόνος του προπόνηση ο Τουμέρ Μετίν.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass