ΣΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΓΚΑΡΑΓΚΑΤΣΟΥ

Πλησιάζει ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις

* ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΕΒΙΤΣΚΙ * ΣΤΟΧΟΣ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΝΙΛΟ ΓΚΕΡΛΟ * ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΕΙ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2009 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:19
Κάθε μέρα πιο κοντά βρίσκεται η Α.Ε.Λ. στον Μεξικανό Αντόνιο Ντε Νίγκρις που πλέον είναι ελεύθερος από την τουρκική Ανγκαραγκατσού αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο μάνατζερ που εμπλέκονται στη μεταγραφή του και είναι το μοναδικό πρόβλημα στις συζητήσεις.
Πάντως, στην Α.Ε.Λ. θεωρούν πλέον θέμα χρόνου να έρθει ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις, που αποτελεί το μεγάλο πόθο του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη. Η διοίκηση της λαρισινής ομάδας αποφάσισε να κάνει σημαντική υπέρβαση στο οικονομικό και να προσφέρει το ποσό των 650.000 ευρώ για την απόκτησή του.
Ο Ντε Νίγκρις αν έρθει θα αποτελέσει μία σημαντική μεταγραφή καθώς ο Μεξικάνος είναι διεθνής παίκτης και με εμπειρία σε πολλά πρωταθλήματα.
Αν δεν αποκτηθεί ο Ντε Νίγκρις, τότε υπάρχουν ο Μαουλιντά της γαλλικής Λάνς και ο Ρολάντ Λιντς της πορτογαλικής Μπράγκα να απασχολούν τους «βυσσινί».
Στο μεταξύ, για το στόπερ η Α.Ε.Λ. εισέπραξε το όχι του Πολωνού Πιότρ Τζιεβίτσκι και πλέον στρέφεται στον Αργεντινό Ντανίλο Γκερλο, που είναι 30 χρονών και έπαιζε στη Ρίβερ Πλέιτ. Βέβαια, χθες από τη Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. μας έλεγαν ότι η περίπτωση του δεν απασχολεί την Α.Ε.Λ., αλλά χθες αργεντίνικο σάιτ ανέφερε ότι μελετάει πρόταση της Λάρισας. Ο Γκέρλο είναι αξιόλογος παίκτης με πολύ καλό βιογραφικό και ελεύθερος αυτή την περίοδο. Το όνομά του δεν επιβεβαιώνεται από την Π.Α.Ε. που αναφέρει ότι πλέον δεν υπάρχει η περίπτωση του Αργεντίνου.
Η ουσία είναι ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει απόλυτα το μεταγραφικό τοπίο αλλά πάντως όποιοι παίκτες και αν αποκτηθούν δύσκολα θα προλάβουν τον αγώνα της 2ης αγωνιστική με τον Ολυμπιακό. Εκτός αν έρθει ο Ντε Νίγρις τη Δευτέρα όπως διέρρεαν κάποιοι Τούρκοι δημοσιογράφοι.
ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Στο μεταξύ με είκοσι παίκτες θα ταξιδέψει σήμερα η Α.Ε.Λ. στην Τρίπολη αφού ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε στα αποδυτήρια την αποστολή αλλά όχι επίσημα (περιμένουν αν ολοκληρωθεί και η σημερινή πρωινή προπόνηση που θα αρχίσει στις 10 και μετά οι ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν στο ξενοδοχείο «Imperial» πριν αναχωρήσουν για την πελοποννησιακή πόλη).
Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι: Νταμπίζας, Ααράμπ, Κατσιαρός, Τριποτσέρης, Μπουκουβάλας, Γιαννακόπουλος, Σερεμέτ, Μάλαρζ, Ντέλσον, Ρομέου, Ιγγλέσιας, Βλασόπουλος, Σιατραβάνης, Κολοβέτσιος, Μπαλής, Τουάμα, Μετίν, Αμπουχατζίρα, Σίμιτς, Λύτρας.
Για την τακτική ο Ουζουνίδης έχει δείξει ότι θα παίξει με 4-2-3-1 αλλά η αποθεραπεία του Κατσιαρού θα παίξει σημαντικό ρόλο για το αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάλαρζ, στην άμυνα αν είναι έτοιμος ο Κατσιαρός θα αγωνισθεί στη θέση του αριστερού μπακ με δεξί τον Μπουκουβάλα ενώ αν δεν είναι έτοιμος θα παίξει αριστερά ο Μπουκουβάλας και δεξιά ο Τριποτσέρης.
Αμυντικά χαφ θα αγωνισθούν ο Ντέλσον με τον Ρομέου και πιο μπροστά θα είναι ο Μετίν στο κέντρο σε ελεύθερο ρόλο και ο Τουάμα με τον Γιαννακόπουλο (αριστερά και δεξιά ή θα αλλάζουν θέσεις). Χθες κάποια στιγμή με φανέλα βασικού αγωνίστηκε και ο Ματίας Ιγγλέσιας. Στην επίθεση θα αγωνισθεί ο Αμπουχατζίρα μια και δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 Το ντέρμπι του Ο.Α.Κ.Α., όπου η Α.Ε.Κ. θα φιλοξενήσει αύριο το βράδυ (21:15) τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της πρεμιέρας, στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η Ένωση προέρχεται από ήττα με 2-1 από την Βασλούι για το Γιουρόπα Λιγκ και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με δεδομένη την αποχώρηση του Σωτήρη Κυργιάκου ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Λίβερπουλ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς καλείται να βελτιώσει την ψυχολογία της ομάδας και να παρατάξει ένα αξιόμαχο σχήμα, έτσι ώστε να μπει «με το δεξί» στο καινούργιο πρωτάθλημα. Στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών, παράλληλα, η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική. Ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την νίκη με 2-0 στην Μολδαβία επί της Σεριφ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο υλικό της ομάδας και στόχος του είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς, απέναντι στην ομάδα με τα «χρώματα» της οποίας έκανε σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα.
 Ακόμη, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, που στο στάδιο της προετοιμασίας δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Βέβαια, ο Χενκ Τεν Κάτε πρέπει να επαναφέρει την ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας μετά το «θερμό» επεισόδιο που είχε με τον Σπυρόπουλο στην προπόνηση. Ωστόσο, σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «πράσινοι» δείχνουν εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι και εκτός απροόπτου θα πάρουν την νίκη. Επίσης, ο Πανιώνιος με τους νεοαποκτηθέντες (χωρίς τον τιμωρημένο Ριέρα) στην διάθεση του Φερέρα, υποδέχεται τον Π.Α.Ο.Κ., σε μία αναμέτρηση που δεν έχει φαβορί. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να αποδείξουν ότι εφέτος είναι ικανοί για κάτι καλύτερο, όμως τον ίδιο στόχο έχουν και στον «δικέφαλο του βορρά».
Τέλος, δύσκολο έργο έχουν οι «νεοφώτιστοι» Π.Α.Σ. Γιάννινα, Καβάλα και Ατρόμητος που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Ξάνθη, Λεβαδειακό και Άρη, αντίστοιχα.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
16:45 Άρης-Ατρόμητος ΣΚΑΪ
16:45 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα ΝΕΤ
19:00 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός NOVA
ΑΥΡΙΟ
16:45 Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα NOVA
16:45 Λεβαδειακός-Καβάλα NOVA
19:00 Πανθρακικός-Ηρακλής NOVA
19:00 Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. NOVA
21:15 Α.Ε.Κ.-Ολυμπιακός NOVA
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass