ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Εκδόθηκε η άδεια για το γήπεδο

* Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ»

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2009 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:16
Μια προσπάθεια πέντε χρόνων είχε χθες αίσιο τέλος για την ΑΕΛ καθώς εκδόθηκε από το Δήμο Λαρισαίων (τμήμα Πολεοδομίας) η οικοδομική άδεια της κατασκευής του γηπέδου της λαρισινής ομάδας και από τις 17 Αυγούστου θα μπορούν να αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του που αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 κάτι που σημαίνει ότι από τα μέσα της περιόδου 2010-2011 η ΑΕΛ θα μπορεί να αγωνίζεται στο δικό της «σπίτι».
Βέβαια για την ολοκλήρωση του έργου θα απαιτηθεί ορισμένοι φορείς να εκπληρώσουν κάποιες δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει απέναντι στον πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη μια και το έργο εντάσσεται στο Μεσογειακό σχεδιασμό για τους Αγώνες που θα φιλοξενήσουν η Λάρισα και ο Βόλος το 2013. Από σήμερα αυτός ο σχεδιασμός θα πρέπει να προχωρήσει και τα επόμενες μέρες θα μας απασχολήσει ειδικά καθώς στόχος είναι το γήπεδο να τελειώσει στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί.
Εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 220/09 απόφαση που αφορά στην οικοδομική άδεια ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΛ.
Χθες το μεσημέρι ο Αβραάμ Καρανικόλας, εκπρόσωπος της εταιρίας DIAMOND, η οποία και είναι υπεύθυνη για το όλο project παρέλαβε την πολυπόθητη οικοδομική άδεια ανέγερσης από τα χέρια του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνου Τζανακούλη.
Αμέσως μετά το τέλος της ο Δήμαρχος Λαρισαίων εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΛ. «Πριν από μια εβδομάδα στη σύσκεψη για το γήπεδο της ΑΕΛ και των γηπέδων του τένις είχα δηλώσει την αισιοδοξία μου ότι όλα θα πάνε καλά και ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΛ θα είναι έτοιμο στην ώρα του. Σήμερα αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και δικαιωμένος αφού όπως έχω ξαναδηλώσει ο Δήμος Λαρισαίων από την αρχή στάθηκε πρώτος στην όλη προσπάθεια και βοήθησε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ώστε τα όποια προβλήματα να ξεπεραστούν. Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα, τους φιλάθλους αλλά και την πόλη της Λάρισας, η οποία μετρά αντίστροφα για το μεγάλο γεγονός των Μεσογειακών Αγώνων του 2013».
Για έναν αγώνα δρόμου που δείχνει να ολοκληρώνεται, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, με αφορμή την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο της θεσσαλικής ομάδας.
 «Ένας αγώνας δρόμου διάρκειας πέντε ετών δείχνει να ολοκληρώνεται. Εκτός των άλλων, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω προσωπικά για μια ακόμη φορά τη Marfin Bank, η οποία υπήρξε αρωγός αυτής της προσπάθειας από την ημέρα που συνελήφθη ως ιδέα, μέχρι και σήμερα. Η συμβολή της είναι καθοριστική, σε μια εποχή που σε ολόκληρη την Ευρώπη δεν ξεκινούν ανάλογα εγχειρήματα, καθώς παραμένει δίπλα μας και μας στηρίζει έμπρακτα και δυναμικά. Όσο για την ομάδα μας, πρωτοπορεί και πάλι στον ελληνικό χώρο και γίνεται σημείο αναφοράς. Μπορεί μια μερίδα των φιλάθλων μας να προτιμά να αναλώνεται αποκλειστικά με μεταγραφικά και άλλα πιο εφήμερα ζητήματα, όμως εμείς οφείλουμε να βλέπουμε πιο μακριά για το συμφέρον και το μεγαλείο της ΑΕΛ» δήλωσε ο πρόεδρος της λαρισινής ΠΑΕ.
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ
Ιστορική είναι η χθεσινή ημέρα για την ΑΕΛ και την πόλη της Λάρισας, αφού, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανέγερση του νέου γηπέδου, στο οποίο θα στεγάζεται η ΑΕΛ από την περίοδο 2010-2011. Η σχετική ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ έχει ως εξής:
 «Η Δευτέρα 10/8/2009 περνάει πλέον στην ιστορία ως η κορυφαία ημέρα στη σύγχρονη εποχή της ομάδας μας! Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 είναι στην ευτυχή θέση να ενημερώσει τους φιλάθλους της ότι από σήμερα το μεσημέρι βρίσκεται στη διάθεσή της η υπ΄ αριθμ. 220/09 οικοδομική άδεια για την ανέγερση του νέου γηπέδου, όπου από τη σεζόν 2010-11 θα στεγάζονται τα όνειρα και οι φιλοδοξίες της κορυφαίας και πλέον ιστορικής ομάδας της ελληνικής περιφέρειας. Το όνειρο που επί πέντε χρόνια στηρίξαμε με συνέπεια, μεθοδικότητα, πάθος και ψυχή και υπηρετήσαμε με τεράστιο κόστος στο πλαίσιο της απόλυτης νομιμότητας, γίνεται πραγματικότητα. Θα ήταν παράληψη αν αυτή τη στιγμή της χαράς, δεν ευχαριστούσαμε για τη συνδρομή τους την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τη Νομαρχία Λάρισας, το Δήμο Λαρισαίων και τα στελέχη της ευρύτερης πολιτικής σκηνής που αντιμετώπισαν θετικά το όραμά μας, καθώς και όλους εσάς για την πίστη και τη στήριξη που παρείχατε σε δύσκολες στιγμές αυτής της πορείας. Τηρήσαμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας και το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε, ξεκινώντας από την προσεχή Δευτέρα πλήρη δράση για την κατασκευή ενός «παλατιού» αντάξιου της «βασίλισσάς» μας. Αναμένουμε βέβαια ανάλογη τήρηση των υποσχέσεων και από την κεντρική πολιτική διοίκηση, γιατί θα είναι αμαρτία ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα για ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα, να μείνει ανολοκλήρωτο».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass