Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΖΙΑΚΑ

Με δόγμα το καλό ποδόσφαιρο

* ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2009 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:14
Η πολύ καλή παρουσία της Δήμητρας Γιάννουλης στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ, εντυπωσίασε τους πάντες με τον τεχνικό της ομάδας Τηλέμαχο Ζιάκα να παρουσιάζει ένα αξιόμαχο σύνολο τερματίζοντας στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Το νέο ξεκίνημα για την ομάδα, την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο της Γιάννουλης, είχε πολλά νέα πρόσωπα αλλά όχι και διαφορετική φιλοσοφία με τους υπεύθυνους να δηλώνουν πως οι στόχοι δεν αλλάζουν και η Δήμητρα υπάρχει μόνο για να πρωταγωνιστεί.
* * *
Αισιόδοξος για την πορεία της Δήμητρας τη νέα αγωνιστική περίοδο και κατηγορηματικός ως προς το να πρωταγωνιστεί η ομάδα του, εμφανίστηκε ο πρόεδρος κ. Ηλίας Κουλουψούζης. Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα μεγάλα ποσά στις μεταγραφές κάποιων ομάδων και τόνισε πως η Δήμητρα έχει το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία με νεαρά παιδιά κυρίως στο δυναμικό της.  
«Η Δήμητρα δεν έχει άλλο στόχο από τα πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Ξεκινάμε φέτος με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές αλλά και πολλά νέα παιδιά, 14 τον αριθμό που έχει η ομάδα στο δυναμικό της. Με δυσαρεστούν τα μεγάλα μπατζετ στην κατηγορία αυτή. Έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ και στόχος μας είναι να έρθουν εδώ παιδιά που αγαπάνε το ποδόσφαιρο».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας σχολίασε τη δυναμική του νέου πρωταθλήματος λέγοντας:
«Απ’ ό,τι φαίνεται το νέο πρωτάθλημα θα είναι «χωρισμένο» σε δύο γκρουπ δυναμικότητας, με τις πολύ ισχυρές που θα ξεχωρίσουν από την αρχή και τις υπόλοιπες. Βασική προϋπόθεση να μην έχουμε τραυματισμούς και έκτροπα και να δει η νέα διοίκηση της ΕΠΣΛ πιο καθαρά και δίκαια τα πράγματα».       
* * *
Για άλλη μια χρονιά ο προπονητής Τηλέμαχος Ζιάκας θα ηγηθεί του τεχνικού τιμ της ομάδας με τη βοήθεια του γυμναστή Τάσου Κουρούτσαλη. Ο έμπειρος τεχνικός, «έσταξε» στον ιδρώτα τους ποδοσφαιριστές του, με αρκετό τρέξιμο και πολλές ασκήσεις από την πρώτη κιόλας προπόνηση, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε.
«Ξεκινάμε την προετοιμασία μας με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αποκτήσαμε νέους παίχτες που θα δώσουν άλλη δυναμική στην ομάδα μας και μαζί με τους παλιούς θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».
Όσον αφορά τη δυσκολία που περιμένει να συναντήσει στο νέο πρωτάθλημα.
«Βλέπω φέτος οι ομάδες να παρουσιάζουν ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Κρίνω ότι θα είναι τριών ταχυτήτων, με αυτές που θα ξεχωρίσουν από την αρχή, αυτές που θα παλέψουν για την άνοδο και αυτές για την παραμονή».
ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Δήμητρα με τα νέα πρόσωπα στην ομάδα να είναι οι:
Παπαδημητρίου(Θύελλα), Αλίλης (πρώτο δελτίο), Χατζηλιάδης (Φαρκαδόνα), Νεστορίδης (Ορεστειάδα), Αγγελακόπουλος (Τοξότη), Ηλίας (Ηρακλή Λάρ.), Τάχος (Πυργετό), Λάτσιος (Όλυμπο), Γιάννης (Αϊδίνιο), Καρασίμος (Αμπελόκηποι)
 
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ     
Θανάσης Σταμάτης: « Έχουν φύγει από την ομάδα αρκετοί σημαντικοί παίχτες και έχουν έρθει άλλοι, εξίσου σημαντικοί. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή και εύχομαι να τα πάμε καλά στην πορεία. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι πολύ αδύναμο το πρωτάθλημα σε σχέση με το περσινό γιατί πολλές ομάδες δεν ενισχύθηκαν όπως θα έπρεπε. Ξεχωρίζω την Τσαριτσάνη σαν το λογικό φαβορί».
Αχιλλέας Μανάκας: «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους νέους παίχτες της ομάδας μας αλλά και στους παλιούς και καλή πορεία σ' αυτούς που έφυγαν. Πιστεύω ότι με τις προσθήκες που κάναμε στο έμψυχο δυναμικό, να καλυφθούν με το παραπάνω οι όποιες αδυναμίες. Υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο ώστε να διατηρηθούν οι στόχοι υψηλοί. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και αν πρέπει να ξεχωρίσω μια ομάδα έως τώρα, αυτή είναι ο Δωτιέας Αγιάς».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass