ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΞΙΚΑΝΟ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ

Δοκιμάστηκαν δυο μεσοεπιθετικοί στην ΑΕΛ

* ΣΤΟΝ ΦΡΑΝΚΟ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΔΙΕΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2009 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:14
Δυο μεσοεπιθετικοί δοκιμάστηκαν χθες στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΛ, που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Πρόκειται για τον 20χρονο Γάλλο Ρομέιν Ντεν Τολά που αγωνίζεται στη Β’ ομάδα της Λυών και τον 23χρονο Καναδό -με αυστριακό διαβατήριο- Ράιαν Τζιάκι, που ανήκει στη Β’ ομάδα της Χάνσα Ροστόκ.
Τους δυο παίκτες θα έχει τη δυνατότητα να τους δει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις προπονήσεις τόσο σήμερα όσο και αύριο, ενώ σαφέστερη εικόνα θα σχηματίσει το ερχόμενο Σάββατο, στη φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα διεξαχθεί στις 8 το βράδυ στο στάδιο της γείτονας πόλης.
Όσον αφορά στον Ρουμάνο Ντανιέλ Οπρίτα, δεν απορρίφθηκε μεν, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι η περίπτωση που ήθελε η τεχνική ηγεσία και θα τον έχει στα υπ’ όψη, σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι καλύτερο.
Στη χθεσινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιαννακόπουλος, Ιγγλέσιας, Κατσιαρός, Βενετίδης και Κυριακίδης, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις, που θα γίνουν πρωί και απόγευμα στα Δένδρα.
Ο ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ
Εντός των ημερών, ίσως και σήμερα, αναμένεται να απαντήσει ο Ντε Νίγκρις στην πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ, για διετές κλειστό συμβόλαιο και οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Μεξικάνος είναι θετικός για να έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα και να αγωνιστεί στην ελληνική Σούπερ Λίγκα.
Για τον επίσης Μεξικάνο επιθετικό Γκιγιέρμο Φράνκο, πάντα κατά πληροφορίες του έγινε πρόταση από τη διοίκηση των «βυσσινί», για διετές κλειστό με συνολικές απολαβές 900.000 ευρώ συν μπόνους.
Φέρεται όμως ότι αυτό δεν ικανοποίησε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Βιγιαρεάλ και περιμένει νέα βελτιωμένη πρόταση, τις επόμενες ημέρες.
Εξελίξεις λοιπόν περιμένουμε σήμερα για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας και οι φίλαθλοι με αγωνία περιμένουν να ακούσουν ευχάριστα νέα, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν, ώστε η τεχνική ηγεσία να έχει περισσότερες λύσεις.
Αύριο θα έρθει στη θεσσαλική Πρωτεύουσα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Πηλαδάκης και μακάρι η έλευσή του να συνοδευτεί με την πραγματοποίηση τουλάχιστον μιας από τις τέσσερις μεταγραφές που αναμένονται.
Το βέβαιο είναι ότι οι περιπτώσεις που εξετάζονται θεωρούνται πάρα πολύ δύσκολες, όμως γίνονται μεγάλες προσπάθειες και ελπίζουμε ότι θα έχουν αίσιο τέλος.
Ο ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ
Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της εκτός έδρας φιλικής αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Σλοβακίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Αυγούστου και ώρα 18:30 (τοπική) στο γήπεδο της Ζλάτε Μόραβτσε.
Αναμεσά τους είναι και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας της ΑΕΛ.
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι:
Τερματοφύλακες: Κώστας Λάμπρου (Φέγενορντ), Κυριάκος Στρατηλάτης (Λεβαδειακός)
Αμυντικοί: Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος), Γιώργος Ιωαννίδης (Ηρακλής), Τάσος Παπάζογλου (Πανσερραϊκός), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Λεωνίδας Αργυρόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Μιχάλης Μπουκουβάλας (Λάρισα)
Μέσοι: Ελίνι Δημούτσος (Παναθηναϊκός), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΠΑΟΚ), Αρης Σοϊλέδης (Ολυμπιακός), Παντελής Ριζογιάννης (SKODA Ξάνθη), Παναγιώτης Ταχτσίδης (ΑΕΚ), Γιώργος Σιάκας (Εργοτέλης), Βασίλης Πλιάτσικας (Σάλκε), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός)
Επιθετικοί: Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Θανάσης Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής), Μιχάλης Παυλής (ΑΕΚ).
Έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις για τις 10/8 (17:00) και τις 11/8 (09:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 11/8 (14:10) και θα επιστρέψει στις 13/8 (17:15).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass