ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ

Αναμένεται να κλείσει σέντερ φορ η ΑΕΛ

*ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΩΝΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΜΠΑΡΤΟΖ ΜΠΟΖΑΣΚΙ *ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2009 20:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:13
Σε λιγότερο πλέον από ένα μήνα θα έχουμε την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και στην ΠΑΕ ΑΕΛ... τρέχουν για να ολοκληρωθούν τα μεταγραφικά ζητήματα, καθώς ακόμη υφίστανται εκκρεμότητες.
Δυο σέντερ φορ και έναν κεντρικό αμυντικό ζήτησε από τη διοίκηση ο τεχνικός των «βυσσσινί» Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά μέχρι χθες ενώ υπήρξαν επαφές με πολλούς παίκτες, δεν κατέληξαν με κανέναν σε συμφωνία.
Η περίπτωση του 31χρονου Αντόνιο Ντε Νίγκρις της τουρκικής Ανκαραγκουτζού φαίνεται ότι απασχολεί ιδιαίτερα τους διοικούντες στην ΠΑΕ και δεν αποκλείεται εάν όλα πάνε καλά, οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια και να υπογράψει ο παίκτης συμβόλαιο.
Το συγκεκριμένο θέμα θετικά ή αρνητικά αναμένεται να τελειώσει το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 9 Αυγούστου, γιατί ο χρόνος πιέζει και είναι σε βάρος της λαρισινής ομάδας που με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Εκτός από τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις, εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν την ΑΕΛ όπως και του 33χρονου διεθνή Πολωνού αμυντικού της Λεχ Πόζναν Μπαρτόζ Μποζάσκι, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου, αλλά υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει η μεταγραφή.
Πάντως ο κόσμος της ομάδας που δικαιολογημένα αγωνιά , περιμένει με ανυπομονησία να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση των «βυσσινί», καθώς οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό και το καινούργιο πρωτάθλημα θα είναι αναμφισβήτητα πιο δύσκολο, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Ο προπονητής της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει να μπούνε σιγά-σιγά στο πρόγραμμα και οι Γιαννακόπουλος, Βενετίδης, Κατσιαρός, παίκτες με μεγάλη εμπειρία και τους οποίους αν είχε στη διάθεσή του για τους αγώνες με την KR Ρέικιαβικ, τα πράγματα θα ήτανε εντελώς διαφορετικά.
Επίσης και ο Ιγγλέσιας που τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι για το Γιουρόπα Λίγκ στην Ισλανδία, την ερχόμενη εβδομάδα ίσως επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.
ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας που θα διανύσουμε και για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ, καθώς εκτός απροόπτου θα εκδοθεί η οικοδομική άδεια-υπάρχει εξάλλου δέσμευση μετά τη συνάντηση της περασμένης Τετάρτης στο δημαρχείο της πόλης- και θα αρχίσουν τα έργα κατασκευής, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το όλο οικοδόμημα το επόμενο καλοκαίρι και η Λάρισα, να έχει το δικό της «παλατάκι», για τα παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.
Διευθετήθηκαν λοιπόν οι τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου της «βασίλισσας» του Θεσσαλικού κάμπου και αρχίζει πλέον η αντίστροφη μέτρηση, καθώς τα έργα μετά θα προχωρήσουν σε γοργούς ρυθμούς, για να έτοιμο προς παράδοση στην ώρα του, το 2010.
 ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Μετά το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, γίνονται προσπάθειες για να παίξει η ομάδα δυο ακόμη ματς μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τα εάν θα μεταβεί στο εξωτερικό περίπτωση που απομακρύνεται ή θα αγωνισθεί εντός της Ελλάδας.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει δυο δυνατά φιλικά για να δει τις αντιδράσεις των παικτών του και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια της, για να παρουσιαστεί η ομάδα στο πρώτο επίσημο ματς στην Τρίπολη κόντρα στον δυνατό Αστέρα, στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.
Παράλληλα θα ήταν τα ιδανικότερο να γίνουν σύντομα οι τρεις μεταγραφές που ζήτησε, για να εγκλιματισθούν οι ποδοσφαιριστές και να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια.
* Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ και μετά το φιλικό αγώνα της ΑΕΛ με τον Ηλυσιακό αναμενόταν να συναντηθούν στον Πλαταμώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Πηλαδάκης με τους επιχειρηματίες κ. Λιόντο, Ντόντο προκειμένου να συζητήσουν για την πολυμετοχικότητα της ομάδας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass