ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΩΝ 200 ΜΕΤΡΩΝ ΥΠΤΙΟΥ

Σήμερα αγωνίζεται ο Λαρισαίος Χασιώτης

* ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2009 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:12
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου ο Λαρισαίος κολυμβητής, Δημήτρης Χασιώτης. Ο Χασιώτης έτρεξε τη Δευτέρα στο αγώνισμα των 100 μ. ενώ σήμερα θα τρέξει στα 200 μ. ύπτιου.
Μικρά μικρά από Ρώμη
*Αίτημα από τη φινλανδική ομοσπονδία κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας κατατέθηκε προχθες για κοινή προετοιμασία με τους Έλληνες. Οι επιτυχίες της ελληνικής αποστολής στην ανοιχτή θάλασσα την έχουν ανεβάσει στην όγδοη θέση της παγκόσμιας κατάταξης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γέμελος, είναι ο δέκτης των αιτημάτων των ξένων αποστολών.
*Μάλλον τον πείραξε πολύ τον Μπόουμαν η ήττα του Φελπς από τον Μπίντερμαν. Ο Αμερικανός προπονητής δήλωσε πως οι αγώνες του Φελπς στο παγκόσμιο είναι οι τελευταίοι για το 2009. «Δεν πρόκειται να ξανακολυμπήσει, όσο θα γίνεται χρήση των μαγιό τεχνολογίας» δήλωσε ο Μπόουμαν, ξεχνώντας προφανώς πως οι Αμερικανοί είναι αυτοί που άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας, χρησιμοποιώντας πρώτοι το συγκεκριμένο μαγιό. Πάντως ο Φελπς δεν φαίνεται να ξεχνά τον Μπίντερμαν εύκολα, καθώς δήλωσε «ανυπομονώ να τα ξαναπούμε οι δυο μας το επόμενο καλοκαίρι», τότε δηλαδή που δεν θα υφίστανται τα μαγιό τεχνολογίας. Θεωρητικά...
*O Μάικλ Φελπς δήλωσε πιστός στην εταιρία, που είναι χορηγός του και της οποίας τα μαγιό φοράει από τότε που ήταν 15 χρονών. Και πως να μην είναι πιστός, άλλωστε, αφού, μετά το ρεκόρ των οκτώ μεταλλίων στους Ολυμπιακους του Πεκίνου, η συγκεκριμένη εταιρία του έδωσε πριμ 1.000.000 δολαρίων.
*Συνεχίζεται η μονομαχία των μεταλλίων και των ρεκόρ για τα μαγιό. Μέχρι στιγμής, η Jaked έχει φτάσει τα πέντε χρυσά, δύο αργυρά και τέσσερα χάλκινα. Ακολουθεί η Arena με 4-3-3, η Adidas με τέσσερα αργυρά, η Speedo με 1-1-4, η Descente με ένα χρυσό και η Αquaforce με ένα αργυρό. Στα παγκόσμια ρεκόρ, το σκορ είναι Jaked και Arena από έξι, Speedo δύο και ένα για την Adidas.
*Εννέα στα δέκα τατουάζ που έχουν οι κολυμβητές, οι οποίοι συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, είναι είτε οι Ολυμπιακοί κύκλοι ή κάποιος καρχαρίας. Ο πιο πρωτότυπος από όλους είναι ένας Μαλτέζος κολυμβητής, που έχει ζωγραφίσει σε ολόκληρη την πλάτη του την κλασική φωτογραφία του Μοχάμεντ Άλι, που στέκεται πάνω από τον πεσμένο στο καναβάτσο, Σόνι Λίστον.
*Διαφορετικά είναι τα μαγιό που προμηθεύει η Jaked την ομάδα της Ιταλίας, από αυτά που διαθέτει για τους κολυμβητές των υπόλοιπων χωρών. Και μόνο από την υφή γίνεται αισθητή η διαφορά. Φαίνεται πως η εταιρία δεν ξεχνά την ιταλική της προέλευση και δεν θέλει να στερήσει το (έστω ελάχιστον) προβάδισμα από τους κολυμβητές της χώρας της.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass