ΒΑΣΙΑ ΓΚΑΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΩ ΧΑΤΖΗ ΣΤΟ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Λαρισινά... αστέρια στη Χαλκιδική

* ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΚΤΑΔΑ ΤΟΥ NORTHERN CUP

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2009 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
Δύο λαρισινά αστέρια αναμένεται να λάμψουν στη Σάνη της Χαλκιδικής αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο λόγος για τις αθλήτριες Βάσια Γκατζανά και Βάσω Χατζή που προκρίθηκαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ με την επωνυμία Northern Cup Challenger που θα πραγματοποιηθεί στη Σάνη της Χαλκιδικής. Οι δύο αθλήτριες νίκησαν στο προηγούμενο τουρνουά που έλαβαν μέρος και πήραν την πρόκριση για την επόμενη δοκιμασία τους. Τώρα στα συγκεκριμένα γήπεδα θα βρίσκονται τα οκτώ καλύτερα δίδυμα της Βόρειας Ελλάδας.
«Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την πρώτη θέση» δηλώνει στην «Ε» η Βάσια Γκατζανά και συνεχίζοντας είπε «θα πρέπει όμως να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί το επίπεδο είναι πιο υψηλό φέτος».
Από την πλευρά της η συνομήλική της (είναι και οι δύο 21 ετών) Βάσω Χατζή ανέφερε τα εξής: «Θεωρώ πως η επιτυχία εξαρτάται περισσότερο από τη δική μας απόδοση και λιγότερο από τις επιδόσεις των αντιπάλων μας. Έτσι αν πιάσουμε εμείς καλή απόδοση δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».
Η Βάσω Χατζή ξεκίνησε το βόλεϊ από τα τμήματα υποδομής της ΕΑΛ πριν από περίπου οκτώ χρόνια και αμέσως πήγε στον Φιλαθλητικό. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται σε ομάδες της περιοχής. Για ένα χρόνο πήγε στο Ανατόλια ενώ τα επόμενα δύο ήταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Η Βάσια Γκατζανά ασχολείται με το βόλεϊ οκτώ χρόνια και από το ξεκίνημά της φορούσε την φανέλα του Φιλαθλητικού. Μάλιστα αγωνιζόταν κανονικά φέτος παρά το γεγονός πως σπούδαζε στην Κομοτηνή (κατέβαινε κάθε Σαββατοκύριακο σχεδόν). Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα αλλάξει ομάδα αφού συμφώνησε σε όλα με την Χρυσούπολη Καβάλας που είναι στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass