ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

«Οδύσσεια» Λαρισαίων μέχρι την Ισλανδία

* ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΟΣΩΝ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2009 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
Το ταξίδι (μαγικό…αλλά και μακρινό) που έκαναν οι Λαρισαίοι φίλαθλοι προς την Ισλανδία προκειμένου να παρακολουθήσουν το αυριανό παιχνίδι της αγαπημένης τους ΑΕΛ με αντίπαλο την KR Ρέικιαβικ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Europa league θύμιζε «Οδύσσεια» καθώς έκαναν για να φθάσουν είκοσι τρεις ώρες χωρίς υπερβολή κάτι που προκάλεσε εκνευρισμό κάποια στιγμή με αποτέλεσμα τέσσερις φίλαθλοι να ματαιώσουν τη μετάβασή τους αλλά προστέθηκε ένας καθυστερημένος (Χρήστος Μέρας που πρόλαβε την πτήση στο τέλος…). 
Συγκεκριμένα η πτήση στο ταξίδι που είχαν προγραμματίσει η ΠΑΕ ΑΕΛ με το γραφείο ταξιδίων STERGIAKI TRAVEL ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 9 το πρωί (με τους ταξιδιώτες να ξυπνάνε στις 6 το πρωί) από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου αλλά τελικά αναχώρησε στις 6 μ.μ. και σαν να μην έφθανε αυτό στο Μόναχο που έκανε στάση για να προστεθεί η ομάδα υπήρξε νέα δίωρη καθυστέρηση που ως γνωστόν έκανε προετοιμασία στη Γερμανία..
Το αποτέλεσμα ήταν να φθάσουν στις 2 μ.μ. στο αεροδρόμιο του Κεφλάβικ (διεθνών πτήσεων) για να υπάρξει στην συνέχεια μετάβαση μιας ώρας στο Ρέικιαβικ και στο πολύ όμορφο ξενοδοχείο που κατέλυσαν οι Λαρισαίοι. Η ουσία είναι ότι ένας που ξύπνησε στις 6 το πρωί έφθασε στις τρεις τα ξημερώματα και σίγουρα η κόπωση ήταν μεγάλη με παρηγοριά το γεγονός ότι στην Ισλανδία οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν μείον τρεις ώρες σε σχέση με την Ελλάδα.
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ
Σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης αλλά και ταυτόχρονα διακοπών αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το προφίλ των 95 Λαρισαίων που ταξίδεψαν στο μακρινό Ρέικιαβικ καταβάλλοντας 840 ευρώ και αν προσθέσουμε και τα έξοδα στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας έφθασε για κάθε άτομο περίπου 1.200 ευρώ ίσως και παραπάνω.
Οι περισσότεροι που είδαμε ήταν μηχανικοί και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών παρατήρησαν ότι τα οικήματα στην Ισλανδία είναι προκατασκευασμένα κτίρια με εξωτερική επένδυση, άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι, άλλοι τραπεζικοί υπάλληλοι, λογιστές αλλά και βιομήχανοι που θέλησαν να δούνε την ομάδα της ΑΕΛ. Στα άτομα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και δέκα απεσταλμένους εφημερίδων πανελλήνιας και τοπικής εμβέλειας.
Πάντως υπάρχουν και δέκα εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων MONSTERS που προσπάθησαν να συμπιέσουν το κόστος ενώ κάποιοι βρήκαν…. χορηγούς στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν την ομάδα.
Είδαμε δέκα ζευγάρια Λαρισαίων (δείγμα ότι η ΑΕΛ έλκει την οικογένεια) ενώ υπήρχαν και δύο πατεράδες με τα παιδιά τους. Πάντως πόλος έλξης των περισσοτέρων ήταν η Ισλανδία παρά το συγκεκριμένο παιχνίδι που εύκολα ή δύσκολα η ΑΕΛ θα πάρει την πρόκριση αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους αναγνώστες μας.
Χθες οι φίλοι που ακολούθησαν την ομάδα έκαναν το «χρυσό κύκλο» του νησιού που περιελάμβανε ένα γύρο διάρκειας έξι ωρών και απόλαυσαν τα αξιοθέατα του νησιού.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass