ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΤΣΙΓΚΑΣ

Η επίθεση «καίει» τώρα την ΑΕΛ

*ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ *ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ *ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΜΑΕΛ ΜΠΟΥΖΙΝΤ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2009 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:09
Οι επίσημες υποχρεώσεις της ΑΕΛ αρχίζουν την ερχόμενη βδομάδα και ο πρώτος αγώνας είναι για το Europa cup στο Ρέικιαβικ με αντίπαλο την τοπική KR.Μ και μπορεί ο αντίπαλος να αποτελεί χαμηλό εμπόδιο (αν και πάντα όλοι οι αγώνες θέλουν προσοχή και μην ξεχνάμε ότι πριν δύο χρόνια η ΑΕΛ αποκλείστηκε στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας από τον Θρασύβουλο που αγωνιζόταν στη Β΄ εθνική κατηγορία) αλλά αυτή τη στιγμή επιθετικά η ομάδα είναι «γυμνή».Ο μοναδικός επιθετικός που θεωρείται ότι θα αγωνισθεί και βασικός είναι ο Θανάσης Τσίγκας, καθώς οι υπόλοιποι έχουν προβλήματα (ο Γιαννακόπουλος επέστρεψε στη Λάρισα, ο Αμπουχατζίρα δεν έχει την μπλε κάρτα και ο Σίμιτς έχει οστεικό οίδημα με αποτέλεσμα να κάνει ελλιπέστατες προπονήσεις και πάντα με πόνους).
Μέχρι την Πέμπτη θεωρείται απίθανο να βρεθεί ο επιθετικός που θέλει η ΑΕΛ, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα θέλει δύο επιθετικούς και όχι έναν. Μην ξεχνάμε ότι έχασε και τον Πάρα που προτίμησε να αναζητήσει αλλού την τύχη του με την ΑΕΛ να απειλεί με δικαστικούς αγώνες.
Στο σημερινό φιλικό στις 7 μ.μ. με την Άουσμπουργκ που παίζει στη Β΄ Γερμανίας θα φανούν τα πλάνα του Ουζουνίδη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΛ, για το οποίο όμως ο προπονητής της λαρισινής ομάδας δεν ξέρει αν μπορεί να υπολογίζει αρκετούς παίκτες.
Σίγουρο θεωρείται ότι δεν θα αγωνισθούν ο Γιαννακόπουλος (γύρισε στην Ελλάδα για θεραπεία μετά τη διάγνωση της μαγνητικής τομογραφίας ότι έχει πρόβλημα σε εσωτερικό μυ), ο Αμπουχατζίρα που η μπλε κάρτα του θα έρθει μάλλον αρχές Αυγούστου, ενώ ακόμα δεν έχουν φθάσει οι μπλε κάρτες των Ντέλσον, Ρομέου και Τουάμα (γίνεται αγώνας δρόμου).
Στους απόντες θα πρέπει να προστεθούν ο Κατσιαρός που ακολουθεί σε όλη την προετοιμασία μέχρι τώρα ατομικό πρόγραμμα και ο Μετίν που είναι πολύ πίσω από φυσική κατάσταση.
Αυτό που μέχρι τώρα έχει εντυπωσιάσει τους πάντες είναι η βελτίωση των νεαρών παικτών και ειδικά του Βλασσόπουλου, του Σιατραβάνη και του Μπουκουβάλα. Καλά επίσης δείγματα έχουν δείξει όλοι οι νεαποκτηθέντες και περισσότερο ο Αμπουχατζίρα με τον Ρομέου. 
Η ουσία είναι ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να βρούνε ένα «δέσιμο» μεταξύ τους και σημαντικό ρόλο έπαιξε το προχθεσινό δείπνο που παραχώρησε ένας Λαρισαίος που έχει ταβέρνα στην Γερμανία 20 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο προετοιμασίας της ομάδας.
Οι παίκτες της ΑΕΛ θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή στο Ομπερστάουφεν και μετά θα πάνε στο Μόναχο όπου σε γήπεδο της πόλης θα κάνουν δύο προπονήσεις και από την Τρίτη η ομάδα θα ταξιδέψει στην Ισλανδία όπου έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις μία την Τρίτη 14/7 και μία στις 15/7 (παραμονή του αγώνα) μια και οι συνθήκες στη συγκεκριμένη χώρα είναι ιδιόρρυθμες.
ΠΡΟΤΑΣΗ
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες η ΑΕΛ κατέθεσε πρόταση στον Γαλλοαλγερινó στόπερ Ισμαέλ Μικέλ Μπουζίντ που αγωνίζεται στην τουρκική Ανγκαραγκουτσού, είναι 26 χρόνων και μετράει επτά συμμετοχές με την εθνική Αλγερίας.
Η απάντηση του Μπουζίντ αναμένεται τις επόμενες μέρες και αν απαντήσει θετικά τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές που αφορούν στην αμυντική γραμμή της ΑΕΛ, καθώς θεωρείται απίθανο, να αποκτηθεί και δεξί μπακ μια και θα θεωρηθεί υπέρβαση στον προϋπολογισμό της φετινής χρονιάς.
Ο Μπουζίντ γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου στο Νανσί της Γαλλίας και ξεκίνησε την καριέρα του από τη γαλλική Μετς για να πάει στη συνέχεια σε ομάδα του Βερολίνου, της Αλγερίας και το 2006 κατέληξε στη Γαλατά Σαράι. Κατόπιν πήγε στη γαλλική Τρουά και πέρυσι έπαιξε στην Ανγκαραγκουτσού.
Έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα με τη Γαλατά Σαράι και ένα κύπελλο Αλγερίας με την Μ.C. Αλγερίας.
Είναι παίκτης που διακρίνεται για τις αμυντικές του ικανότητες ενώ μπορεί να βάζει και γκολ (πέρυσι σε 13 παιχνίδια από τον Ιανουάριο και μετά που πήγε στην τουρκική ομάδα σημείωσε ένα τέρμα).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass