ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΚΑΝΟ ΚΑΙ ΛΑΖΟ-ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ Β. ΚΕΡΑΜΙΔΑ

«Έκλεισε» Νάκη ο Βουκεφάλας

*ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ Ο Β. ΚΑΨΟΥΡΗΣ *ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2009 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:09
 Παίκτης του Βουκεφάλα είναι από χθες ο Δημήτρης Νάκης. Ο 17χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός που πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Χάλκης συμφώνησε με την ομάδα του Βουκεφάλα και τη νέα σεζόν θα τεθεί υπό τις οδηγίες του τεχνικού Δημήτρη Δανιλούλη. Η απόκτηση του Δημήτρη Νάκη αν μη τι άλλο αποτελεί επένδυση για το μέλλον του Βουκεφάλα που τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι η μοναδική ομάδα της πόλης της Λάρισας στη μεγάλη τοπική κατηγορία.
Από ’κει και πέρα η λαρισινή ομάδα βρίσκεται ένα βήμα από την απόκτηση του έμπειρου Δημήτρη Καρακάνου από την Ελασσόνα. Οι δύο πλευρές είχαν και χθες συνάντηση η οποία ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα.
Συνάντηση υπήρξε και με τον έμπειρο αμυντικό των Αμπελοκήπων, Λάζο, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον κεντρικό Β. Κεραμίδα που πέρσι αγωνίστηκε στο Ναρθάκι.
***
Ελεύθερος από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης έμεινε ο επιθετικός Βασίλης Καψούρης. Οι δύο πλευρές είχαν χθες συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας τους ωστόσο δεν στάθηκε δυνατό να βρεθεί η χρυσή τομή.
Από την πλευρά τους τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όσο και η διοίκηση του συλλόγου αντάλλαξαν ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία τους κατά την περσινή σεζόν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Βασίλης Καψούρης είχε κάποια επαφή με την ΑΕΔ Νίκαιας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το οριστικό.
Από την άλλη πλευρά ο Οικονόμος στην προσπάθειά του να ενισχύσει τη «γραμμή πυρός» εξετάζει τις περιπτώσεις των Ταρταμπούκα, Ιορδανίδη. Ήδη με τον πρώτο έχουν γίνει εκτεταμένες συζητήσεις.
Σήμερα, εν τω μεταξύ, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση της διοίκησης του Οικονόμου με τους αμυντικούς Ντόκο και Δράκο.
***
Μεθαύριο Πέμπτη στις 22.00 στο δημοτικό κατάστημα Αμπελώνα θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του τοπικού Αμπελωνιακού. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου να δώσουν το «παρών». Οι διοικητικές εξελίξεις των «πρασίνων» θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό της νέας ομάδας με πρώτο και κύριο θέμα την εύρεση τεχνικού καθώς όπως όλα δείχνουν-εκτός απροόπτου- ο Τάσος Μπεριτζάς θα μετακομίσει στην Αδριανού.
Ένα εξίσου σημαντικό θέμα είναι και αυτό της οριστικοποίησης του έμψυχου υλικού και τις οριοθέτησης των στόχων.
***
Σήμερα στις 20.00 στο γήπεδο Αμπελοκήπων θα πραγματοποιηθεί η τελευταία γενική συνέλευση της ομώνυμης ομάδας για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Για το λόγο αυτό καλούνται τα μέλη του συλλόγου αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να μετάσχουν στο νέο διοικητικό σχήμα των Αμπελοκήπων να δώσουν το «παρών».
Σε ό,τι αφορά τώρα στο έμψυχο υλικό το μόνο σίγουρο μέχρι τώρα είναι ότι παρελθόν θα αποτελέσει ο έμπειρος αμυντικός Λάζος, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Βουκεφάλα χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα ακόμα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass