ΣΤΟ 3ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON DO ΤΟΥ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Θεοδώρα Ντιντού

*Η ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 59 ΚΙΛΑ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2009 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:09
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Μια σημαντική επιτυχία είχε στο 3ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας ο όμιλος Tae kwon do Τυρνάβου, με την συμμετοχή 40 χωρών.
Συγκεκριμένα, η αθλήτρια του αθλητικού ομίλου Tae kwon do Τυρνάβου Θεοδώρα Ντιντού με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 59 κιλών.
Ο πρώτος αγώνας ενάντια στην αθλήτρια της Λευκορωσίας ήταν περιπετειώδης μιας και η Ντιντού βρέθηκε πίσω στο σκορ στον πρώτο γύρο 4-1, αλλά κατάφερε να συγκεντρωθεί και με όλες τις δυνάμεις της να γυρίσει το σκορ σε 6-4.
Στον δεύτερο αγώνα μέσα σε ένα ενθουσιώδες κοινό με συνθήματα υπέρ της αθλήτριας από την Κροατία, η οποία είχε το αβαντάζ της έδρας βρέθηκε να χάνει 3-1.Και πάλι όμως η Ντιντού κατάφερε να γυρίσει και αυτό το εις βάρος της σκορ κερδίζοντας 8-5 κάνοντας τους Κροάτες να χαμηλώσουν τους τόνους και την ελληνική αποστολή να πανηγυρίζει για αυτή τη σπουδαία νίκη.
Στον ημιτελικό ο οποίος είχε προγραμματιστεί να γίνει μετά το μεσημεριανό διάλειμμα, τελικά έγινε μόλις σε μισή ώρα μη μπορώντας η αθλήτρια να ανακάμψει τις δυνάμεις της τόσο γρήγορα μετά από δύο απαιτητικούς αγώνες, έχασε τελικά από την αθλήτρια της Τουρκίας 12-5.
Καλή εμφάνιση έκανε και η αθλήτρια Ιωάννα Γκόλτσιου χάνοντας στον πρώτο αγώνα από την αθλήτρια της Ιταλίας 4-2.
Η εμφάνιση της εθνικής Ελλάδος ήταν η καλύτερη σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίδων κορασίδων μιας και πρώτη φορά κατακτώντας 4 αργυρά 2 χάλκινα μετάλλια.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τη Θεοδώρα Ντιντού για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου φέρνοντας ακόμη ένα διεθνή τίτλο στον Τύρναβο καθώς και την Ιωάννα Γκόλτσιου για την εμφάνισή της.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass