ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η ΓΕΛ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2009 20:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:09
Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η ομάδα ρυθμικής γυμναστικής της Γυμναστικής Ένωσης Λάρισας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που έγινε στη Θεσσαλονίκη.Συμμετείχαν 55 αθλήτριες που είχαν προκριθεί από προηγούμενους αγώνες. Το επίπεδο των αθλητριών που συμμετείχαν ήταν αρκετά υψηλό, απόδειξη ότι τα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα της ρυθμικής κάνουν σωστή δουλειά και ενδιαφέρονται για το άθλημα.
 Στο σύνθετο ομαδικό η «χρυσή» ομάδα της Γ.Ε.Λ. συγκέντρωσε 275,550 βαθμούς, μπροστά από τον Ολυμπιακό ρυθμό που είχε 273,600 β. και το Γ.Σ. Ηλιούπολης 264,675 β.
 Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια Μάντζιου Ανθή-Μαρκέλα που ήταν 2η στο σχοινάκι και 6η στο Σ.Α., ακολούθησε η Ζάχου Βασιλεία 3η στις κορίνες και 8η στο Σ.Α. όπου 10η ήταν η Βλαχάβα Αποστολία, 12η η Τσίμπου Χριστίνα και ακολούθησε η Ιουστίνη Πορτέση.
Εν τω μεταξύ για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα η διοίκηση της ΓΕΛ εξέφρασε τα παρακάτω παράπονα: «Αρνητικός παράγοντας για μια ακόμα φορά στους φετινούς αγώνες ρυθμικής η αλλοπρόσαλλη βαθμολογία σε αρκετές αθλήτριες σωματείων απ’ όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και οι αθλήτριες της Γ.Ε.Λ. και η ευνοϊκή για ορισμένες που «τελούν σε καθεστώς προστασίας».
 Μεγάλη η ευθύνη της προέδρου των κριτών, που κάποια στιγμή πρέπει να επιληφθεί σοβαρά του θέματος.
 Έχει την ικανότητα, τη διάθεση και τη στήριξη του συνόλου των ανθρώπων της ρυθμικής και θα είναι για το καλό του αθλήματος».
Τέλος εξέφρασαν και τα συγχαρητήριά τους: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια οι αθλήτριες της Γ.Ε.Λ. που για μια ακόμα φορά με την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία, έφεραν τη ρυθμική της Λάρισας στην πρώτη θέση της Ελλάδος.
 Άξιες συγχαρητηρίων και οι προπονήτριές τους κ. Φατέεβα Μαρίνα και Μπελογκλάζοβα Γκαλίνα για τη μεγάλη επιτυχία».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass