ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ

Άρωμα... Λάρισας στην Πεσκάρα

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ 4X100 ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ * ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2009 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:08
Ποικίλες δραστηριότητες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του δημάρχου Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνου Τζανακούλη κατά την παραμονή του στην 3η και τελευταία αποστολή στελεχών του Δήμου στην Πεσκάρα για τους Μεσογειακούς Αγώνες.
Την Πέμπτη 2 Ιουλίου ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης έκανε την απονομή στους νικητές της σκυταλοδρομίας 4x100 για άτομα με ειδικές ικανότητες, έπειτα από την πρόσκληση που δέχτηκε από την οργανωτική επιτροπή των αγώνων.
Χθες ο δήμαρχος συνοδευόμενος από συνεργάτες του επισκέφτηκε το Μεσογειακό Χωριό, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αθλητές και παράγοντες της ελληνικής αποστολής, καταγράφοντας μια σειρά από διάφορα προβλήματα και παρατηρήσεις που σχετίζονται με οργανωτικά και αθλητικά γεγονότα της διοργάνωσης.
Ο ίδιος και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν τις αποστολές όλων των μεσογειακών χωρών που συμμετέχουν στους αγώνες, χαρίζοντας στους αρχηγούς αυτών από μία τσάντα η οποία περιείχε διαφημιστικό υλικό και αναμνηστικά δώρα από την πόλη της Λάρισας.
Τέλος, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Μεσογειακό Χωριό, βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Mario Pescante, μέλος της ΔΟΕ και high commissioner των μεσογειακών αγώνων της Πεσκάρα 2009.
«Η παρουσία μας στους μεσογειακούς αγώνες της Πεσκάρα θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε πολύτιμες εμπειρίες για τις συνθήκες της διοργάνωσης. Όλα τα στελέχη της αποστολής του Δήμου Λαρισαίων έδωσαν και θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αποκομίζοντας τις θετικές αλλά και τις αρνητικές εντυπώσεις από τους αγώνες. Η διαδικασία αυτή θα μας βοηθήσει να διοργανώσουμε τους Μεσογειακούς του 2013 με στόχο το άριστα. Παράλληλα δουλέψαμε όλοι συστηματικά στον τομέα της προώθησης και της προβολής του Δήμου Λαρισαίων και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής, αλλά και αυτής που θα ακολουθήσει θα είναι το καλύτερο δυνατό για τη Λάρισα, η οποία από την 6η Ιουλίου θα μετράει αντίστροφα για το εξαιρετικής σημασίας γεγονός των αγώνων του 2013», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Λαρισαίων.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass