ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5χ5 ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «BARAZ»

Νίκησαν 114 Π.Μ. και… Αεροπορία

*ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΠΟΥ Η ΤΑΝΑΓΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ 110 Π.Μ. ΜΕ 8-7

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2009 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:08
 Διαφήμιση για το ποδόσφαιρο ήταν ο χθεσινός τελικός κυπέλλου ποδοσφαίρου (5χ5) της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου η 114 Π.Μ. (Τανάγρα) επικράτησε της 11O Π.Μ, με σκορ 8-7.Το παιχνίδι διεξήχθη στις πανέμορφες αθλητικές εγκαταστάσεις του «BaRaz» και αποζημίωσε τους 200 περίπου φίλους της Αεροπορίας, που απόλαυσαν   ένα ματς με συχνές ανατροπές και πολλές συγκινήσεις, ανάμεσα σε δυο ισάξιες ομάδες.Οι παίκτες υπερέβαλαν εαυτούς και μέσα στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι», έδειξαν ότι η Πολεμική μας Αεροπορία και στον αθλητισμό, βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Άξιοι συγχαρητήριων λοιπόν τόσο η 110 Π.Μ. που ουσιαστικά ήταν ο οικοδεσπότης του τελικού όσο και το ΓΕΑ, που φρόντισαν να κυλήσουν όλα ομαλά και να ολοκληρωθεί ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα μέσα σε μια ωραία ατμόσφαιρα, με νικητές και ηττημένους να αλληλοσυγχαίρονται, εικόνες σίγουρα που μένουν και είναι όμορφες, μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι.
* Οσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, η 114 Π.Μ. αιφνιδίασε τους…γηπεδούχους και κατάφερε να προηγηθεί με 3-0, στο πρώτο δεκάλεπτο (σ.σ.ο αγώνας διεξήχθη σε δυο εικοσάλεπτα καθαρού χρόνου).
Γρήγορα όμως αντέδρασε η 110 Π.Μ. και με την είσοδο στο παιχνίδι του Βασίλη Στόιλα, κατάφερε μα μειώσει με δυο γκολ δικά του, αρχικά σε 3-2 και να ισοφαρίσει με τον Σωτήρη Σαΐτη, σε 3-3.
Με το σκορ αυτό πήγαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο οι δυο ομάδες και στην επανάληψη, το ματς πήρε…φωτιά.
Ο Μπόκαρης με τον Κοντοβά που ήταν οι καλύτεροι παίκτες των νικητών έδωσαν και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα τους με δυο γκολ που πέτυχαν (5-3), αλλά η 11O Π.Μ. δεν είχε πει την τελευταία λέξη και ακολούθως η αναμέτρηση, απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Στο τελευταίο δίλεπτο, ο Χατζημπύρος στο 38΄ισοφάρισε σε 7-7 και λίγο πριν το φινάλε, ο Κοντοβάς σημείωσε το τελικό 8-7 και παρά το γεγονός ότι δόθηκαν ευκαιρίες για το 8-8, το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών, βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου.
Δυο δοκάρια είχε η 114 Π.Μ. με τους Κοντοβά, Μπόκαρη και τρία η 11O Π.Μ. με τους Στόιλα, Σαΐτη και Μανάκα.
Εκπληκτικές αποκρούσεις να σημειώσουμε ότι έκανε στο δεύτερο μέρος ο γκολκίπερ της 110 Π.Μ. Βασίλης Αλμπάνης, ενώ ευκαιρίες χάθηκαν κυρίως με τους Σαΐτη, Μανάκα, Στοΐλα.
Ευκαιρίες φυσικά χάθηκαν και από την 114 Π.Μ. με τους Κανούλη, Μπόκαρη, Κοντοβά.
Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΚΟΛ
4΄0-1 Κανούλης
6΄0-2 Τουρναβίτης
8΄0-3 Κοντοβάς
9΄1-3 Στοΐλας
16΄2-3 Στοΐλας
18΄3-3 Σαΐτης
28΄3-4 Μπόκαρης
31΄3-5 Μπόκαρης
33΄4-5 Καρασίμος
35΄4-6 Μπόκαρης(πεν.)
35΄5-6 Μανάκας
36΄6-6 Σαΐτης(πεν.)
37΄6-7 Μπόκαρης
38΄7-7 Χατζημπύρος
39΄7-8 Κοντοβάς
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα διηύθηνε ο κ.Γιώργος Μητροφάνης (αρχιδιαιτητής στον χώρο της διαιτησίας για το πρωτάθλημα 5χ5), ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.Ηλία Παντέλη, Παναγιώτη Μπαζακούλα (διεθνείς διαιτητές του 5χ5), όλοι από την Αθήνα.
Προσπάθησαν να είναι ακριβοδίκαιοι και απέσπασαν στο τέλος τα συγχαρητήρια, εκατέρωθεν.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
110 Π.Μ. (Ηλίας Αρβανίτης) Αλμπάνης, Σαΐτης, Ταυλαρίδης, Βερβέρης, Χατζημπύρος Μανάκας, Στοΐλας, Γκουντουβάς, Καρασίμος, Μάνος, Τσιαούσης 
114 Π.Μ.(Βαγγέλης Γκιόκεζας) Μπόρτσης, Σεφέρης, Κανούλης, Μπόκαρης, Κοντοβάς, Κωσταρίδης, Χριστοδούλου, Ηρακλέους, Τουρναβίτης, Παπατζήκας.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Τις απονομές στο τέλος έκαναν, στη νικήτρια ομάδα της 114 Π.Μ. ο Ταξίαρχος (I) –Β΄κλαδάρχης ΑΤΑ Κωνσταντίνος Δημόπουλος, στην δευτεραθλήτρια ομάδα της 110 Π.Μ. ο διοικητής της 110 Π.Μ. σμήναρχος Νικόλαος Θεοχάρης, στους διαιτητές ο αν/χος Γεώργιος Στεργιούλης και στους υπευθύνους του «ΒαRaze» Γεώργιο και Ιωάννη Γκόλτσιο για την παραχώρηση των γηπέδων, ο αν/χος Αθανάσιος Τσιρώνης, από την 110 Π.Μ.
Τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων για το υψηλό ήθος που επέδειξαν αλλά και για το θέαμα που πρόσφεραν, συνεχάρη ο Ταξίαρχος(I) Κωνσταντίνος Δημόπουλος, όπως επίσης τους διαιτητές και τους υπευθύνους των ομάδων.
Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα φρόντισε ο έμπειρος υπεύθυνος αθλητισμού του ΓΕΑ Παναγιώτης Φωτίου, που είχε δίπλα του τον φίλο του Ηλία Σάλο και…πολλά είχαν να θυμηθούν από τα παλιά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass