ΞΑΦΝΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ Π.Α.Ε.

Στην Α.Ε.Λ. ο Γιώργος Αμπάρης

* ΤΟΝ «ΑΡΠΑΞΕ» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΧΕΡΙΑ» ΤΟΥ ΑΡΗ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2010 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:05
Με μία κίνηση κυρίως οικονομικής φερεγγυότητας η Α.Ε.Λ. «άρπαξε» μέσα από τα «χέρια» του Άρη τον τερματοφύλακα Γιώργο Αμπάρη, που αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης ή, για να ακριβολογούμε, μέχρι το καλοκαίρι του 2009, καθώς την περσινή περίοδο ήταν παροπλισμένος, επειδή δεν δέχθηκε να πουληθεί στην Ομόνοια Κύπρου και στη θέση του πήρε τον Στέφανο Κοτσόλη, του οποίου το συμβόλαιο είχε τελειώσει με τη λαρισινή ομάδα πέρυσι το καλοκαίρι.
Ο Άρης περίμενε τον Αμπάρη στο αεροδρόμιο για να «πετάξει» για την Αυστρία, όπου οι Θεσσαλονικείς κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κάτι έγινε (προφανώς με την προκαταβολή του τερματοφύλακα) και τελικά κατέληξε στην Α.Ε.Λ.
Ο 28χρονος τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1982 στη Νάουσα) θα υπογράψει συμβόλαιο μάλλον δύο ετών και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η ένταξή του στην ομάδα σήμερα από την Π.Α.Ε.
Ο Αμπάρης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αχιλλέα Νάουσας για να συνεχίσει την καριέρα του στον Αετό Σκύδρας και στη συνέχεια το 2001 να πάει στον Ηρακλή, όπου έκανε 98 συμμετοχές και μετά πήγε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου μέτρησε 52 συμμετοχές σε δύο χρόνια, καθώς τον τρίτο χρόνο ήταν παροπλισμένος.
Το λόγο τον αναφέραμε παραπάνω και δέχθηκε υπομονετικά να καθίσει στον πάγκο μέχρι που έλυσε το συμβόλαιό του.
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι το 2008 ο Αμπάρης έφθασε στα πρόθυρα της Εθνικής ομάδας και αντί να παίξει στην Εθνική, βρέθηκε τέταρτος τερματοφύλακας στον Αστέρα.
Την περασμένη χρονιά δεν είχε κανένα δίαυλο επικοινωνίας με τη διοίκηση, παρά μόνο με τον προπονητή Βαγγέλη Βλάχο, που δήλωνε ότι τον υπολόγιζε, αλλά δεν έπαιζε.
Παρά την ταλαιπωρία του, δήλωνε ενθουσιασμένος από τη ζωή στην Τρίπολη (αν και μικρή πόλη), ενώ του αρέσει το μπάσκετ, καθώς έβλεπε και παιχνίδια του Αρκαδικού, αλλά και μιας ακόμα ομάδας, του Α.Ο. Νεοχωρίου, όπου έπαιζαν αρκετοί φίλοι του.
ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Στο μεταξύ, η Α.Ε.Λ. κινείται ακόμα για να αποκτήσει ένα αμυντικό χαφ, ένα σέντερ φορ, ένα αριστερό χαφ για τους οποίους θα δαπανήσει αρκετά χρήματα(για ένα εξ αυτών έγινε πρόταση σε Αργεντινό) αλλά και σαν δεύτερη σκέψη υπάρχει και η απόκτηση ενός παίκτη πίσω από τον σέντερ φορ.
Μέχρι τώρα η Α.Ε.Λ. έχει αποκτήσει τους Ταυλαρίδη, Αμπάρη (εκτός απροόπτου), τον Ρέντζα και προώθησε τους Μπαταβάνη, Καρανίκα και Βούζα.
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ
Στη Λάρισα θα βρεθεί μεθαύριο ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Κωστής Πηλαδάκης, ενώ αύριο αναμένεται ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας, καθώς την Πέμπτη 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει επίσημα η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στο Αλκαζάρ.
 
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.
Αρχίζει η διάθεση
των εισιτηρίων διαρκείας
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ενημερώνει ότι σήμερα Δευτέρα 28/6, από τις 10 το πρωί, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το νέο γήπεδο της ομάδας, το οποίο θα δοθεί προς χρήση στα μέσα Δεκεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία γίνεται από τα γραφεία της Π.Α.Ε. (Ερυθρού Σταυρού 1-3, 2ος όροφος) καθημερινά – από Δευτέρα έως Παρασκευή – και από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.
Από σήμερα Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή 16/7 προτεραιότητα επιλογής θέσης διατηρούν αποκλειστικά οι κάτοχοι διαρκείας της προηγούμενης τριετίας (οποιαδήποτε από τις σεζόν 2007-08, 2008-09, 2009-10).
* * *
Επίσης, υπενθυμίζεται σήμερα Δευτέρα 28/6, από τις 20:00 μέχρι τις 21:00, το νέο γήπεδο της Α.Ε.Λ. ανοίγει ξανά τις πόρτες του για τους φίλους της ομάδας, διαδικασία η οποία θα επαναληφθεί για τελευταία φορά την Τρίτη 29/6, την ίδια ώρα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass