ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ

Αγωνιστικό «λίφτινγκ» ετοιμάζει ο Ρεχάγκελ

* ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΟ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Β. ΜΟΡΑΣ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2010 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:02
Ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης στο Μπλουμφοντέιν, απέναντι στη Νιγηρία, είναι το τελευταίο χαρτί που απέμεινε για να παίξει στο τραπέζι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Μουντιάλ η εθνική ομάδα. Για να παραμείνουν οι διεθνείς στη Νότια Αφρική πέραν της 22ης Ιουνίου, οπότε και ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Β’ όμιλο, μοναδικό ζητούμενο απέναντι στους Αφρικανούς είναι η νίκη.
Το «πείραμα» με την ενδεκάδα-έκπληξη που παρέταξε ο Ρεχάγκελ στην πρεμιέρα εναντίον της Νότιας Κορέας δεν απέδωσε, καθώς αφενός μεν εμφανίστηκε αναποτελεσματικό και αφετέρου κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί έδειξαν ότι δεν βρίσκονται στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση. Ως εκ τούτου θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο Γερμανός εκλέκτορας θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αρχής γενομένης από την τακτική που θα ακολουθήσει καθώς όπως φαίνεται δεν αποκλείεται να παρατάξει σχήμα 3-4-3.
Η επιστροφή του Βαγγέλη Μόρα ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και για προληπτικούς λόγους δεν χρησιμοποιήθηκε στην πρώτη αναμέτρηση με τη Νότια Κορέα, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη (εκτός απροόπτου) κι έτσι ο αμυντικός της Μπολόνια θα καταλάβει τη θέση του λίμπερο ενώ στο βασικό σχήμα θα βρίσκεται και ο Κυργιάκος. Όσον αφορά στον τρίτο κεντρικό αμυντικό θα είναι ένας εκ των Αβραάμ Παπαδόπουλου ή Παπασταθόπουλου.
Από κει και πέρα, ο Βύντρα είναι πιθανό να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει στον πάγκο ο Σεϊταρίδης, ενώ στο αριστερό άκρο θα διατηρηθεί ο Τοροσίδης.
Στη μεσαία γραμμή, Τζιόλης και Κατσουράνης αναμένεται να παραμείνουν στο βασικό σχήμα ενώ την άλλη θέση διεκδικούν, οι Καραγκούνης και Νίνης.
Διαφοροποιήσεις όμως θα υπάρξουν και στο χώρο της επίθεσης, αφού ο Ρεχάγκελ έμεινε ικανοποιημένος από την τριπλέτα που τελείωσε την αναμέτρηση και την οποία αποτελούσαν οι Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Καπετάνος. Το σχήμα πάντως που θα παραταχθεί αναμένεται σε κάθε περίπτωση συμπαγές, αφού η Νιγηρία είναι μια ομάδα πολύ δυνατή και με καλά τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο.
***
Τέλος σχετικά με τη χθεσινή προπόνηση, ο μοναδικός που δεν ακολούθησε το πρόγραμμα ήταν ο Πρίττας. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς γι’ αυτό έτρεξε μόνος και ακολούθησε θεραπεία. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μόρας μπήκε από προχθές σε κανονικούς ρυθμούς και υπολογίζεται από τον Ότο Ρεχάγκελ για την αναμέτρηση με τη Νιγηρία.
Πάντως ο Γερμανός τεχνικός δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι, γεγονός που φάνηκε και από τις δυο ενδεκάδες που χρησιμοποίησε. Έτσι, με τους «πορτοκαλί» αγωνίστηκαν οι Σηφάκης, Παπαδόπουλος, Κυριάκος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Καπετάνος, Βύντρα, Νίνης, Τοροσίδης, Τζιόλης, Φύσσας και με τους «μπλε» οι Χαλκιάς, Κατσουράνης, Μόρας, Καραγκούνης, Σειταρίδης, Χαριστέας, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Γκέκας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass