ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α.Ε.Λ.

Σε Γαλλία και Ιταλία ο Γιάννης Παπακώστας

* ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2010 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:49
Αναχωρεί σήμερα για τη Γαλλία ο τεχνικός ηγέτης της Α.Ε.Λ. Γιάννης Παπακώστας, προκειμένου να παρακολουθήσει παίκτες που προτάθηκαν στη λαρισινή ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε ομάδες του «Σαμπιονά» και οι «βυσσινί» ενδιαφέρονται για αριστερό χαφ, κεντρικό χαφ και σέντερ φορ.
Επίσης, ο προπονητής της λαρισινής ομάδας θα μεταβεί και στο προπονητικό κέντρο στη Βόρεια Ιταλία όπου η Α.Ε.Λ. θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, μετά το Καρπενήσι και θα δώσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια.
Ενδέχεται ο κ.Παπακώστας να παρακολουθήσει και αγώνα στο Μιλάνο(σ.σ. ίσως να είναι την Κυριακή το ματς Ιντερ-Κιέβο).
Θα επιστρέψει δε στη θεσσαλική πρωτεύουσα, την ερχόμενη Τρίτη 11 Μαΐου.
Αύριο στο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στον Τύρναβο, την Α.Ε.Λ. θα κοουτσάρει ο συνεργάτης του Δημήτρης Γκιόκας.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑΜΟΥΔΟ
Είναι γεγονός ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο γίνεται... παρέλαση ονομάτων για τα οποία ενδιαφέρεται δήθεν η Α.Ε.Λ. ή ότι είναι επιθυμία των ανθρώπων της να τους αποκτήσουν.
Χθες, λοιπόν, γνωστό αθλητικό σάιτ, έκανε λόγο ότι επιθυμία των ανθρώπων της διοίκησης είναι να αποκτηθεί ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός της Εσπανιόλ Ραούλ Ταμούδο, με σπουδαία καριέρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τα τελευταία δέκα χρόνια. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και το κασέ του υπολογίζεται κοντά στις 600.000 ευρώ, ένα ποσό σίγουρα μεγάλο για την Α.Ε.Λ., αλλά για την αξία του ποδοσφαιριστή αρκετά λογικό.
Κατά πόσο αληθεύει η πληροφορία και κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή, θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.
Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλουμε να κρατάμε μεγάλη επιφύλαξη και αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την Π.Α.Ε., χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί.
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ Α.Ε.Λ.
Μπορεί η διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. να σχεδιάζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και μετά τον Στάθη Ταυλαρίδη να προσπαθεί να υλοποιήσει νέους μεταγραφικούς στόχους, όμως παράλληλα από το τμήμα μάρκετινγκ προγραμματίζονται μια σειρά από εκδηλώσεις, για τους χορηγούς της ομάδας.
Θα γίνουν δε στο πλαίσιο του καθιερωμένου «τριημέρου χορηγών» της ΠΑΕ, οι οποίες θα προηγηθούν της επίσημης παρουσίασης του νέου γηπέδου της «βασίλισσας» του Θεσσαλικού κάμπου.
Μια εβδομάδα γεμάτη Α.Ε.Λ. λοιπόν θα είναι η επόμενη για τη Λάρισα και το πρόγραμμα, έχει ως ακολούθως:
ΤΡΙΤΗ 11/05:
-Στις 6.30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας παιδιά απ’ όλη την πόλη, με τη συντροφιά του «Α.Ε.Λ.άρα», θα αναλάβουν να χρωματίσουν πανό της Α.Ε.Λ., με συγκεκριμένο μήνυμα αθλητικού περιεχομένου. Η προσέλευση και η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη. Ομαδικά θα συμμετάσχουν το 23ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας, οι Ακαδημίες της Α.Ε.Λ. και οι Πρόσκοποι της Λάρισας.
ΤΕΤΑΡΤΗ 12/05:
-Από το πρωί στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας θα λειτουργήσει έκθεση των χορηγών της ΠΑΕ. Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τα νέα προγράμματα των επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στην Α.Ε.Λ., την στήριξαν και της προσέφεραν ουσιαστική βοήθεια κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2009-10.
- Στις 6.30 μ.μ. θα επισκεφθούν τον χώρο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, για να επικοινωνήσουν με τον κόσμο, να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φιλάθλους. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. θα απονείμει τιμής ένεκεν αναμνηστικές πλακέτες και δώρα στους εκπροσώπους των χορηγών.
ΠΕΜΠΤΗ 13/05:
-Στις 5 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα Παλαιμάχων Α.Ε.Λ. – Μικτής Κορυφαίων Θεσσαλίας, τα παιδιά θα αναρτήσουν το πανό με το μήνυμα που θα έχουν χρωματίσει κατά την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδά της θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας, ο οποίος και τη διοργανώνει.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass