ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙΑ 7-13 ΜΑΪΟΥ

Η «καρδιά» του τένις

* ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ 4ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUNIOR

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2010 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:49
Σε Λάρισα και Νίκαια θα χτυπάει η καρδιά του ελληνικού τένις από τις 7 έως και τις 13 Μαΐου. Ο λόγος είναι πως θα διοργανωθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά μια από τις 6 μεγαλύτερες διοργανώσεις. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και οι σύλλογοι Α.Σ.Α. Λάρισας, Ο.Α. Νίκαιας διοργανώνουν το 4ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τένις Junior όλων των κατηγοριών με συμμετοχή 615 αθλητών από όλη την Ελλάδα (από Κρήτη μέχρι Αλεξανδρούπολη). Συνδιοργανωτής και βασικός χορηγός του τουρνουά είναι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας που επιχορηγεί την διοργάνωση με 1.500 €. Τη διοργάνωση στηρίζουν οι Δήμοι Λάρισας & Νίκαιας και η Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Λάρισας.
Για 6 ημέρες νεαροί αθλητές από όλη την Ελλάδα με τους προπονητές και τους συνοδούς τους θα βρεθούν στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 600 και εκτιμάται ότι πάνω από 2000 άτομα θα επισκεφτούν το Νομό. Το οικονομικό όφελος για τους επαγγελματίες αναμένεται αυτόματα να είναι μεγάλο σε δύσκολες εποχές.
Οι αγώνες θα γίνουν στα νέα γήπεδα της Νεάπολης-Β΄πυρήνας Ε.Α.Κ. (κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια έως 14 & έως 16 ετών) και της Νίκαιας (κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια έως 12 & έως 18 ετών).
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Χθες μάλιστα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου σχετική συνέντευξη Τύπου. Αρχικός ομιλητής ήταν ο αντινομάρχης, κ. Σιδερόπουλος που τόνισε πως η επιτυχία εξαρτάται μόνο από τους ίδιους τους διοργανωτές. Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος κ. Μπαρμπούτης που ανέφερε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση λειτουργεί θετικά ενόψει Μεσογειακών Αγώνων.
Στο πάνελ ήταν και ο αντιδήμαρχος Νίκαιας, κ. Μπλιάτσος που υπογράμμισε τη σημαντικότητα του τουρνούα για ακόμα μια σεζόν. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΑ Νίκαιας, κ. Καφφές είπε ότι το τένις έχει εξαπλωθεί στην περιοχή και ουσιαστικά γίνεται πρεσβευτής της. Τέλος μίλησε και ο πρόεδρος του ΑΣΑΛ, κ. Μπαλάφας που τόνισε πως το τουρνούα αυτό αποτελεί ένα test event για το 2013 και θα γίνεται κάθε χρόνο ως τότε.
Μάλιστα μοίρασαν στους εκπροσώπους του τύπου και σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Οι σύλλογοι της περιοχής μας με τη δραστηριότητα και τις αγωνιστικές επιτυχίες αλλά και την άριστη οργανωτική δυνατότητα επιβεβαιώνουν την αντίληψη ότι ο Νομός Λάρισας είναι μακράν ο 3ος πόλος του τένις (μετά την Αθήνα & Θεσσαλονίκη) και ο 1ος επαρχιακός, σε πείσμα όσων δυσκολεύουν τη λειτουργία τους. Το τένις στην Λάρισα γίνεται πρεσβευτής της προβολής του Νομού μας σε όλη την Ελλάδα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επιτυχία της αντισφαίρισης των Μεσογειακών Αγώνων. Η αντισφαίριση, άθλημα που θα γίνει εξ’ ολοκλήρου στη Λάρισα, μπορεί να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της Μεσογειάδας στην πόλη μας».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ
Το πρόγραμμα των τελικών αγώνων είναι το εξής:
Τη Δευτέρα 10/5 και ώρα 18.30 στη Νίκαια (κατηγορίες έως 18 ετών)
Την Τετάρτη 12/5 και ώρα 16.30 στη Νίκαια (κατηγορίες έως 12 ετών)
Την Τετάρτη 12/5 και ώρα 16.30 στη Νεάπολη (κατηγορίες έως 14 ετών)
και την Τετάρτη 12/5 και ώρα 16.30 στη Νεάπολη (κατηγορίες έως 16 ετών).
Οι τελετές λήξης και απονομών θα γίνουν αμέσως μετά τη λήξη των τελικών αγώνων στα αντίστοιχα γήπεδα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass