ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Αέρας ανανέωσης στις μικτές ΕΠΣΛ

* ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2010 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:47
Μπορεί ο κύκλος των επίσημων υποχρεώσεων των μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΣΛ να έκλεισε για φέτος, ωστόσο οι αγωνιστικές δραστηριότητες συνεχίζονται με φόντο τις αλλαγές που δρομολογούνται ενόψει της νέας περιόδου.
Στο πλαίσιο λοιπόν της προετοιμασίας-προεπιλογής για τη νέα σεζόν διεξήχθη χθες στο γήπεδο Θεσσαλικού φιλικό παιχνίδι μεταξύ της μικτών Παίδων (1995) και Νέων (1993). Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Νέων με σκορ 6-0 χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Χριστοδούλου 2, Μουσιάρης, Γράμψας, Λόλας και Τσούλης. Οι Νέοι θα αντιμετωπίσουν σε νέο φιλικό παιχνίδι στις 11 Μαΐου στη Γιάννουλη την τοπική Δήμητρα και στις 19 Μαΐου τους Νέους της ΑΕΛ U21, ενώ οι Παίδες θα παίξουν ένα ακόμα φιλικό προς το τέλος του μηνός με ομάδα Α’ Ερασιτεχνικής η οποία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
«Ήταν η τελευταία κλήση για φέτος όσον αφορά στις δοκιμές των γεννηθέντων το 1993 για την ομάδα Νέων που θα συγκροτηθεί την επόμενη χρονιά» δήλωσε στην «Ε» αμέσως μετά την αναμέτρηση ο τεχνικός της ΕΠΣΛ, Τάσος Μπεριτζάς και πρόσθεσε:
«Στα επόμενα δύο φιλικά στα οποία θα μετέχουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα επιλέξω τους καλύτερους με βάση τα σημερινά δεδομένα».
-Δηλαδή μιλάμε για μια ανανέωση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου…
«Πάντα γίνεται ανανέωση ακόμα και κατά τη διάρκεια της χρονιάς όπως έγινε φέτος όπου αγωνίστηκαν παιδιά που αρχικά δεν είχαν συμπεριληφθεί. Αυτή είναι η φιλοσοφία της διοίκησης αλλά και η δική μου. Παράλληλα είναι ένας από τους στόχους που μας έχει θέσει η διοίκηση να αναδεικνύουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές».
-Από τους 93άρηδες έχετε καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένα παιδιά;
«Υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, ωστόσο στην πορεία μπορεί να υπάρξουν και κάποιοι άλλοι καλύτεροι ενδεχομένως. Γι’ αυτό παρακολουθούμε αυτά τα παιδιά γιατί εξελίσσονται συνεχώς.
Θα πρέπει να πω ότι οι 93αρηδες είναι πάρα πολλοί και αξιόλογοι παίκτες σύμφωνα με αυτά που είδα μέχρι σήμερα γι’ αυτό και θα είναι ο κύριος όγκος της Μικτής. Υπάρχουν ωστόσο και αξιόλογα παιδιά 94άρηδες που θα είναι μέσα στις επιλογές μου».
Σε ό,τι αφορά στη Μικτή Παίδων ο τεχνικός Δημήτρης Τσέτσιλας επισήμανε:
«Αυτά τα φιλικά εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο της δουλειάς που κάνουμε για τη νέα σεζόν. Είχαμε πάρα πολλά παιδιά γεννηθέντα το 1995 και έπρεπε να τους δούμε όλους.
Είναι το τρίτο φιλικό και συνολικά έχουμε δει 55 παιδιά. Όμως θα ξαναγίνουν επιλογές και του χρόνου γιατί μετά από έξι μήνες τα παιδιά αυτά εξελίσσονται».
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
Εν τω μεταξύ την πρώτη ανεπίσημη συνάντηση με τον προπονητή της ΑΕΛ, Γιάννη Παπακώστα είχαν χθες στο ξενοδοχείο «Imperial» οι προπονητές της ΕΠΣΛ, Τάσος Μπεριτζάς και Δημήτρης Τσέτσιλας κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανίχνευση και αξιοποίηση των ταλέντων του νομού. Οι τρεις άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους και εντός αγωνιστικού χώρου στα επόμενα φιλικά παιχνίδια των Μικτών της ΕΠΣΛ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass