Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ 92-54

Έκανε ό,τι μπορούσε στο ΣΕΦ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2010 22:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:46
 
Το ότι θα έχανε ο Γυμναστικός / Ολύμπια χθες στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο. Το θέμα ήταν πόσο θα μπορούσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και δεν φάνηκε πως ανησύχησε καθόλου τους «ερυθρόλευκους». Οι παίκτες (αυτοί που έμειναν δηλαδή γιατί αρκετοί είναι αυτοί που τα έχουν παρατήσει έως τώρα) του Θρασύβουλου Λιάγκα προσπάθησαν φιλότιμα όσο μπορούσαν αλλά ό,τι και να έκαναν δεν κατάφεραν να υπενθυμίσουν πως το ματς ήταν επίσημο. Σε όσους το είδαν φάνηκε πως ήταν περισσότερο φιλικού χαρακτήρα.
Πάνω στο αγωνιστικό μέρος, τώρα, του χθεσινού ματς δεν μπορεί κάποιος να πει και πολλά. Οι γηπεδούχοι με το «καλημέρα» έδειξαν τις διαθέσεις τους και πήραν μια διαφορά πολλών πόντων (20 για την ακρίβεια με το σκορ να είναι στο 34-14) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και το παιχνίδι τελείωσε εκεί.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σ’ όλους τους παίκτες του και δοκίμασε πράγματα ενόψει μάλιστα του Φάιναλ Φορ στο Παρίσι. Από την άλλη πλευρά ο υπηρεσιακός προπονητής του Γυμναστικού / Ολύμπια προσπαθούσε να βρει ένα σχήμα που να απορροφούσε τους κραδασμούς όσο περισσότερο γίνεται. Όσο και να έψαχνε όμως δεν... έβρισκε κάτι το αποτελεσματικό (άλλωστε και οι περισσότεροι παίκτες παίζουν και χωρίς να είναι πληρωμένοι το τελευταίο διάστημα). Πάντως αξιοσημείωτο είναι το ότι χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες και σκόραραν επίσης όλοι χωρίς κάποιος παίκτης της λαρισινής ομάδας να ξεπερνάει τους δέκα πόντους.
Εδώ και καιρό οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας έχουν αποδεχτεί το γεγονός του υποβιβασμού στην Α2. Αυτό που υπάρχει όμως είναι έντονος προβληματισμός για το ότι δεν υπάρχει σχέδιο... αναζωογόνησης για την «επόμενη ημέρα».
ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ
* Τη φάση του αγώνα την έκανε ο Γιάννης Παπαχρήστος. Ο παίκτης του Γυμναστικού / Ολύμπια έκανε ένα εντυπωσιακό κόψιμο στον Μπουρούση στην αρχή του αγώνα και πραγματικά κέρδισε το χειροκρότημα όλων.
*Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη (ελαφρύ διάστρεμμα) ο οποίος έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.
*Περίπου 1000 θεατές βρέθηκαν στο ΣΕΦ.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 34-14, 56-28, 71-45, 92-54
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 3, Πεν 5, Τσίλντρες 16, Βούισιτς 9, Βασιλόπουλος 8, Μπουρούσης 9, Κλέιζα 10, Μαυροκεφαλίδης 9, Γλυνιαδάκης 6, Παπανικολάου 2, Μπέβερλι 11, Τεόντοσιτς 4
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑ (Λιάγκας): Τζακόπουλος 5, Γκριν 7, Παπαχρήστος 3, Τζάκσον 7, Μπόγδανος 8, Παπακώστας 1, Παπαϊωακείμ 7, Αγγελακόπουλος 6, Φοντενέτ 2, Καραβανάς 8.
TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου     69-48  
Ολυμπιακός- Γυμναστικός / Ολύμπια         92-54  
ΣΗΜΕΡΑ
Παναθηναικός-ΑΕΚ             
Καβάλα-Άρης                  
Τρίκαλα-Πανιώνιος              
Μαρούσι-Πανελλήνιος            
Ηλυσιακός-Περιστέρι          
  
H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 24αγ.)  
Παναθηναϊκός            47   
Ολυμπιακός   47-25αγ.  
Μαρούσι         41   
Πανελλήνιος   39   
ΠΑΟΚ 39-25αγ.  
Κολοσσός Ρόδου     39-25αγ.  
Άρης   36   
Περιστέρι        35   
Πανιώνιος       34   
ΑΕΚ    32   
Καβάλα          31   
Τρίκαλα          31   
Ηλυσιακός      30   
Γυμναστικός / Ολύμπια            29-25αγ.  
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass