ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους

Δημοσίευση: 20 Απρ 2010 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:43
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων προπαίδων η ΕΠΣΛ επικράτησε της αντίστοιχης των Τρικάλων με σκορ 3-1 σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και με υψηλά στάνταρ απόδοσης των παικτών για τα δεδομένα της ηλικίας τους.
Ταλέντα υπάρχουν πάρα πολλά στη Θεσσαλία και αυτό έδειξαν τα παιδιά της Λάρισας και των Τρικάλων, αρκεί να προσεχθούν από τους υπεύθυνους, να συνεχίσουν να δουλεύουν σε σωστές βάσεις και να χαίρονται πάνω απ΄ όλα το παιχνίδι.
Περίτεχνες ενέργειες, όμορφοι συνδυασμοί, πάνω κάτω η μπάλα, πείσμα και πάθος μέσα σε αθλητικά πλαίσια ήταν τα στοιχεία που συνέθεταν την εικόνα της αναμέτρησης.
Η ΕΠΣ Λάρισας προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο με γκολ των Παϊτέρη, Κωστούλα και Κανταρίνου. Η ΕΠΣ Τρικάλων μείωσε σε 1-3 στις αρχές του β’ ημιχρόνου με γκολ του Τσιώλη.
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Κουτελίδας, Γκουτζαμάνης, Κριμνιώτης, Μούτσιος, Κολιός, Μπαούτης, Παλαύρας Π., Οικονόμου, Τόγελος, Τσιώλης, Παλαύρας Α. (Βασιλείου, Μπαρμπάτσης, Μυλωνάς, Καρατζάς, Λαζαρίδης, Μπρέλλας).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αγγέλης, Νασιάκος, Καλφούντζος, Θεοχαρόπουλος, Αποστολίδης, Μαστρογιάννης, Κανταρίνος, Θανόπουλος, Κωστούλας, Παϊτέρης, Γκατζούλης (Αλεξίου, Βλώτσος, Αλεξόπουλος, Καραποστόλης, Λιόλιος, Μάγκος).
Τον αγώνα που διεξήχθη στον Ασκληπιό Τρικάλων διεύθυναν οι Λαρισαίοι Τσιοφλίκη, Καραβασίλης, Χατζηαντωνίου.
ΟΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Με νίκη ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της και η ομάδα τζούνιορ της ΕΠΣΛ η οποία επιβλήθηκε του αντιπάλου της με 5-2 στο ίδιο γήπεδο.
Αν και η ΕΠΣ Τρικάλων προηγήθηκε με γκολ του Μαγειρία, η Λαρισινή ομάδα ισοφάρισε με τον Ντιντή, όμως ξανά οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Ντίνου (2-1).
Στην επανάληψη η ΕΠΣ Λάρισας έκανε τη μεγάλη ανατροπή με τα γκολ που πέτυχαν οι Μαγγίνης 3 και Αναγνώστης.
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Γκουλιώνης, Ντίνος, Τσιαντούλας, Στεργίου,Τσιμπούκας, Παπαδόπουλος, Μπουλογεώργος, Βουτσελάς, Μαγειρίας, Νταής, Νανάκης, Μπανάσιος, Πατρίκαλος, Μπαντής, Κατσαντώνης, Μπαούσης, Μπάρδας, Νανάκης, Βασιλόπουλος, Βράντζας.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουζιάς, Καλφούντζος, Αναστασίου, Βίδρας, Μαλαχτάρης, Τσάνας, Πλιούτσας, Μαγγίνης, Μούσιος, Καλόγηρος, Βαρνάς, Παπαγιαννούλης, Κανταρίνος, Κυριακίδης, Αναγνώστης, Ντιντής, Σπύρου, Δημητρόπουλος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass