ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «IMPERIAL» ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Σήμερα ανακοινώνονται οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της Θεσσαλίας

* ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 13ης ΜΑΪΟΥ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2010 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:42
Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Νομού Λάρισας, ο οποίος δραστηριοποιείται στην πόλη της Λάρισας αλλά και πανελλαδικά από το 1998 και έχει σκοπό τη στήριξη ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους, διοργανώνει την Πέμπτη 13 Μαΐου 2010, στις 17:00, στο Εθνικό Στάδιο Αλκαζάρ φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων παικτών της ΑΕΛ και της Μικτής Θεσσαλίας, η οποία θα αποτελείται από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές από τη μεταπολεμική περίοδο μέχρι σήμερα και από τους τέσσερις νομούς.
Σήμερα, λοιπόν, στο ξενοδοχείο «Imperial» θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου (12.00 αίθουσα «Αχιλλέας») όπου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Θεσσαλίας από την μεταπολεμική περίοδο και μετά.
Τα εισιτήρια για τον αγώνα είναι στη συμβολική τιμή των 2 ευρώ και προπωλούνται ήδη στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Μανδηλαρά 57 και 28ης Οκτωβρίου καθημερινά Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 08:00 μέχρι τις 16:00.
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους είτε στη διοργάνωση του αγώνα είτε στην πώληση των εισιτηρίων, μπορούν να το δηλώσουν στη γραμματεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 2410 - 613.112.
Η υποστήριξη όλων των συμπολιτών θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση του οράματος του Συλλόγου και στη στήριξη των Ατόμων με Αυτισμό.
Στην Επίτιμη Οργανωτική Επιτροπή η οποία θα εξασφαλίσει τα χρήματα να παραχωρηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους στόχους του Συλλόγου, έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση και συμμετέχουν: ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου Ιγνάτιος, ο νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης, ο νομάρχης Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, ο νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, η εκδότης - διευθυντής της Εφημερίδας «Ελευθερία» κ. Δανάη Δημητρακοπούλου, ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Νίκος Ρώμνιος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κωνσταντίνος Πηλαδάκης, ενώ αναμένονται επιβεβαιώσεις συμμετοχής και από άλλα εξέχοντα πρόσωπα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής και των τεσσάρων νομών της Θεσσαλίας.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass