ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΙΤΣΑΞΗ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΕΣΟΔΩΝ

Χωρίς προϋπολογισμό το Ε.Α.Κ.

* ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ, ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΚΟ * ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2010 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:42
Η οικονομική κρίση δείχνει πλέον όχι να αγγίζει, αλλά να επηρεάζει άμεσα και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας, καθώς ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, έστειλε επιστολή που αναφέρει ότι για τη χρονιά του 2010 τα εθνικά γυμναστήρια δεν θα έχουν δικό τους προϋπολογισμό το καθένα, καθώς, λόγω οικονομικής κρίσης, αδυνατεί να το πράξει και γι’ αυτό οι διοικήσεις των σταδίων θα πρέπει να βρουν τρόπους για εξεύρεση εσόδων.
Παράλληλα, αναφέρει ότι η Γ.Γ.Α. από δω και πέρα θα πληρώνει μόνο τη μισθοδοσία, τις ασφαλιστικές εισφορές και τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ.
Η επιστολή Μπιτσαξή αναφέρει τα ακόλουθα:
«Λόγω των μειωμένων πιστώσεων από τον κρατικό προϋπολογισμό, η Υπηρεσία μας αδυνατεί να καταρτίσει προϋπολογισμό για ένα έκαστο στάδιο, σύμφωνα με τις αποσταλείσες προτάσεις σας.
Για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι θα επέλθουν σημαντικές περικοπές όσον αφορά στις λειτουργικές δαπάνες, για τις οποίες οι Επιτροπές Διοίκησης θα πρέπει να εξαντλήσουν κάθε δυνατό τρόπο εξεύρεσης εσόδων, προκειμένου να τις αντιμετωπίσουν.
Επίσης, σύμφωνα με το Ν. 3833/15-3-2010 «Προστασία της εθνικής οικονομίας - Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης», θα επέλθουν οι επιβαλλόμενες περικοπές και η μισθοδοσία (επιδόματα, υπερωρίες κ.λπ.).
Επισημαίνουμε, ακόμη, ότι μέχρι την έγκριση των προϋπολογισμών από την Υπηρεσία μας, οι Επιτροπές Διοίκησης θα πρέπει να περιοριστούν μόνο σε ανελαστικές δαπάνες (μισθοδοσία, ασφαλιστικές εισφορές, λογαριασμοί ΔΕΚΟ)».
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ
Στο μεταξύ, επειδή το πρώτο τρίμηνο δεν υπήρξε επιχορήγηση προς το Ε.Α.Κ. Λάρισας και η μία που στάλθηκε βρίσκεται σε διαδικασία οι υπάλληλοι του Ε.Α.Κ. δεν πληρώθηκαν το δεκαπενθήμερο και γίνεται προσπάθεια να εξευρεθούν χρήματα από οφειλές που υπάρχουν προς το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass