ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ

Παπακώστας και του χρόνου...

*ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ *ΧΩΡΙΣ ΡΟΜΕΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2010 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:42
Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε ουσιαστικά τις υποχρεώσεις της τη φετινή σεζόν αν και τυπικά απομένει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Κυριακή στο Αλκαζάρ στις 7 μ.μ. που στόχος θα είναι να κλείσει τη χρονιά με αξιοπιστία αλλά και μια νίκη που πιθανότατα θα τη φέρει στην 6η ή 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα κάτι που μετά την περιπέτεια παραμονής για πολλές αγωνιστικές αυτή η θέση θα είναι η καλύτερη επιβράβευση.
Μετά την εντυπωσιακή νίκη με 3-0 επί του Πανιωνίου την περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη και την μαθηματική παραμονή της ομάδας στην κατηγορία άρχισαν και οι πρώτες σκέψεις για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα συνδυαστεί και με την πρώτη παρουσία στο νέο γήπεδο όχι από την αρχή της σεζόν αλλά πιθανότητα από τα μέσα αυτής.
Η αρχή του σχεδιασμού ξεκινάει από τον τεχνικό και ο Γιάννης Παπακώστας αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΛ καθώς ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης είχε δηλώσει σε ανύποπτο διάστημα ότι του... «ταιριάζει ως άνθρωπος και δεν μετράει μόνο τα αποτελέσματα αλλά και την συνολική του συμπεριφορά» ενώ από την άλλη ο Γιάννης Παπακώστας και αυτός σε «νεκρό» χρονικό διάστημα είπε: «Στην ΑΕΛ μπορεί ένας προπονητής να παράγει έργο γιατί είναι μια ομάδα με συνεπή διοίκηση που έχει όραμα και επίσης έχει κόσμο που μπορεί και δίνει δυναμική στην ομάδα. Τι άλλο χρειάζεται ένας προπονητής για να δουλέψει...».
Δεν αποκλείεται η συμφωνία να ολοκληρωθεί την Παρασκευή ή το Σάββατο που ο πρόεδρος της ΑΕΛ θα βρίσκεται στη Λάρισα.
ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Βέβαια η παρουσία του προπονητή είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία για μια ομάδα αλλά η πορεία για τη νέα χρονιά θα εξαρτηθεί από τον προϋπολογισμό και τους στόχους που θα θέσει.
Τη χρονιά που τελείωσε ο αγωνιστικός προϋπολογισμός της ΑΕΛ ήταν λίγο πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου ενώ άργησε να υλοποιηθεί (ποιος ξεχνάει ότι η ομάδα στο Ρέικιαβικ στον πρώτο αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ δεν συμπλήρωσε δεκαοκτάδα και στο φύλλο αγώνα δηλώθηκαν δεκαεπτά παίκτες) ένα λάθος που δεν πρέπει να επαναληφθεί φέτος.
Επίσης θα πρέπει να οριοθετηθούν οι στόχοι της ομάδας. Και αυτοί πρέπει να είναι μια θέση στην πεντάδα γιατί ο κόσμος «διψάει» για διακρίσεις.
Πάντως η νέα χρονιά αρχίζει με μεγάλα οικονομικά ερωτήματα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.
Το πρώτο είναι πόσα λεφτά θα πάρει από την τηλεόραση η κάθε ομάδα μια και χθεσινή επιστολή του ΣΚΑΙ στη Σούπερ Λίγκα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επαναδιαπραγματευτούν οι όροι της τριετούς σύμβασης της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών.
Ο ΣΚΑΙ λοιπόν έστειλε επιστολή στη Σούπερ Λίγκα, με την οποία ζητάει συνάντηση αύριο για το θέμα της βίας στα γήπεδα, η οποία απαξιώνει το τηλεοπτικό προϊόν. Αλλά το θέμα της βίας θα …οδηγήσει στις συζητήσεις για την επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου της κεντρικής διαχείρισης.
Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ΣΚΑΙ αλλά και Nova θα επιδίωκαν εκ νέου συζητήσεις με τη Σούπερ Λίγκα για την αλλαγή (προς το χαμηλότερο) των οικονομικών όρων της κεντρικής διαχείρισης. Τώρα προφανώς βρέθηκε και η αφορμή που δεν είναι άλλη από τη βία στα γήπεδα. Και που η καταπολέμησή της ασφαλώς δεν είναι θέμα των καναλιών, αλλά της Σούπερ Λίγκας. Το επόμενο διάστημα αναμένεται «καυτό». Θα ήταν ούτως ή άλλως.... Υπήρχε δεν υπήρχε βία στα γήπεδα. Απλά, βρέθηκε η αφορμή.
Η αύξηση της φορολογίας των ποδοσφαιριστών δημιουργεί επίσης μια νέα σημαντική παράμετρο για τα οικονομικά της ομάδας αφού από το 20% πάει στο 40% με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο εκτός αν δεν αναγράφονται (με ρίσκο των παικτών...) όλα τα χρήματα στα συμβόλαια.
ΧΩΡΙΣ ΡΟΜΕΟΥ
Στο μεταξύ το τελευταίο παιχνίδι που δίνει η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ της Κυριακή θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα αφού είναι βαθμολογικά αδιάφορο για τους «βυσσινί» ενώ και οι πιθανότητες των φιλοξενουμένων να παραμείνουν στην κατηγορία μειώθηκαν από τη στιγμή που δεν εξαρτάται η παραμονή από αυτούς και αν κερδίσει η Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας τον Ηρακλή θα υποβιβαστούν ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον αγώνα του Αλκαζάρ.
Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας στο τελευταίο παιχνίδι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι τώρα δεν αγωνίστηκαν ενώ δεν θα αγωνιστούν και παίκτες που είναι σε όριο καρτών για να προφυλαχθούν για την επόμενη σεζόν και αυτοί είναι ο Ρομέου που έχει έξι κάρτες και ο Βιέρα που μετράει τρεις.
Σίγουρα δεν θα αγωνιστούν και οι τραυματίες Βελάσκο και Βλασόπουλος.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια όλων των Θυρών και οι ειδικές προσφορές για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (Κυριακή 18/04, ώρα 7 μ.μ.), θα είναι στη διάθεσή τους από σήμερα Τετάρτη 14/4 και από 11 το πρωί στο «Vissini Store» (Μανωλάκη 1). Η προπώληση θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ το επίσημο κατάστημα της ομάδας θα λειτουργήσει και την Κυριακή από τις 11π.μ. έως τις 3 μ.μ.
Υπενθυμίζουμε τις ειδικές προσφορές, καθώς και τις ανά θύρα μειωμένες τιμές εισιτηρίων:
Ειδικές προσφορές
Οι Θύρες 1, 13 και 14 (βόρειο πέταλο) θα διατεθούν σε Λαρισαίους φιλάθλους, με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
- ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ «ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»: Στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας οποιασδήποτε Θύρας, προσφέρεται δωρεάν από ένα εισιτήριο των Θυρών 1, 13 ή 14, προκειμένου να το διαθέσουν σε άτομο της αρεσκείας τους. Ο αριθμός είναι συγκεκριμένος με βάση τη χωρητικότητα και γι’ αυτό οι δικαιούχοι πρέπει να σπεύσουν άμεσα προκειμένου να κάνουν χρήση της προσφοράς, με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας
- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ: Αποκλειστικά για την Θύρα 1 θα διατίθεται και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην τιμή των 10 ευρώ, τα οποία θα ισχύουν για είσοδο 2 ατόμων
- ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ: Τέλος, στις παραπάνω Θύρες 1,13,14 θα επιτρέπεται δωρεάν η είσοδος μαθητών όλων των βαθμίδων, με την επίδειξη σχετικού παραστατικού
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η «Παιδική Κερκίδα – ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά, ενώ σε οποιαδήποτε άλλη Θύρα πλην εκείνων του βορείου πετάλου (1,13,14), ισχύει κανονικά το παιδικό εισιτήριο των 10 ευρώ, για παιδιά έως 14 ετών με συνοδό
Μειωμένες τιμές
Παραμένουν οι μειωμένες τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα, οι οποίες είναι οι εξής:
ΘΥΡEΣ 6-7: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 10 A+B: 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 2: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 4: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 3 VIP: 50 ευρώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζεται ότι όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, που σημαίνει ότι κάθε φίλαθλος θα πρέπει αυστηρά να προσκομίζει κατά την αγορά του εισιτηρίου, αλλά και κατά την έλευσή του στο γήπεδο, την αστυνομική του ταυτότητα. Υποχρέωση της ΠΑΕ είναι να αναγράφει επί του εισιτηρίου ονοματεπώνυμο και ΑΔΤ του κατόχου, διατηρώντας ταυτόχρονα σχετική λίστα την οποία θα διαθέτει αρμοδίως σε κάθε ζήτηση. Ζητείται, λοιπόν, η κατανόηση και η διάθεση συνεργασίας των φιλάθλων, για την αντιμετώπιση της διαδικασίας, την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας όλων και την ορθή εφαρμογή του μέτρου, σύμφωνα με το νόμο και τη σχετική απόφαση της Superleague.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass