1ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Το πόλο του Ν.Ο.Λ. έχει μέλλον

Δημοσίευση: 02 Απρ 2010 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:38
Με αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον του, το τμήμα πόλο του Ν.Ο.Λ. Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες το πρώτο του εσωτερικό τουρνουά υποδομών και τα όσα στοιχεία έδειξαν οι νεαροί πολίστες ήταν ενθαρρυντικά.
Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε από τη Μεγάλη Δευτέρα ως τη Μεγάλη Τετάρτη και συμμετείχαν αθλητές ηλικιών 10, 11 και 12 ετών. Συνολικά αγωνίστηκαν 45 παιδιά και κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας έγιναν και βραβεύσεις.
Συγκεκριμένα πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάς, πρώτος σκόρερ ο Στ. Κουρούτσαλης και κορυφαίος τερματοφύλακας ο Ραφαήλ Μουσάς.
Τις βραβεύσεις έκαναν ο πρόεδρος του ΝΟΛ, Δημήτρης Κουρέτας, ο γενικός αρχηγός Μπάμπης Τρικάλης και ο έφορος του συλλόγου, Βαγγέλης Στεργίου.
Στόχος είναι να γίνεται τουρνουά κάθε καλοκαίρι, Χριστούγεννα και Πάσχα.
ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΛ
Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχιών του Συλλόγου τα κορίτσια του ΝΟΛ υπο την καθοδήγηση του προπονητή Ηλία Λέτσιου οδήγησαν την ομάδα σε πρόκριση στην δεύτερη και τελική φάση του Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης στην κατηγορία των «Νέων γυναικών». Η ομάδα παρά τις σημαντικές απουσίες αγωνιζόμενη με τις Ράχη Θ., Κολτσίδα Α., Καρυώτη Σ., Χέδα Ε., Τουλουμτζίδου Ι., Πατούνα Α., Καραγιάννη Ι., Κουρέτα Α. και Κωνσταντινίδη Ε., κατάφερε να πάρει τα νικηφόρα αποτελέσματα που χρειάζονταν και ιδιαίτερα τη νίκη στον πιο κρίσιμο αγώνα για το θέμα πρόκριση με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης αυτής ήταν 6-4 υπέρ του ΝΟΛ (γκολ: Καρυώτη 1, Τουλουμτζίδου 1, Πατούνα 1, Κουρέτα 2, Κων/δη 1). Ακολούθησαν δύο παιχνίδια με τις ομάδες του Ποσειδώνα Ιωαννίνων με σκορ 17-3 (γκολ: Ράχη 2, Καρυώτη 1, Χέδα 4, Πατούνα 4, Καραγιάννη 1, Κουρέτα 2 και Κων/δη 3) και ΚΟ Σερρών με σκορ 13-2 (γκολ: Ράχη 2, Καρυώτη 2, Χέδα 2, Τουλουμτζίδου 2, Πατούνα 3 και Κων/δη 2) όπου έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση οι νεαρές πολίστριες Ράχη Ε, Ρατσελισβίλι Μ και Καζάνα Ε ηλικίας 12-14 ετών. Τέλος στον τελευταίο αγώνα η ομάδα (πλήρης αγωνιστικά με τις συμμετοχές των Κούκου, Κουρούτσαλη και Σίστου) ηττήθηκε απο την πολύ καλή ομάδα του Ηρακλή με σκορ 14-4 (γκολ: Κων/δη 1, Κούκου 1, Κουρούτσαλη 2). Η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίνεται στην τελική φάση της συγκεκριμένης διοργάνωσης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass