ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Το ίδιο σκηνικό και με Εργοτέλη...

* ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΥΖΕΝ * ΜΠΛΑΖΕΚ: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2010 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:29
Του Σωτ. Κέλλα
Ακόμα δεν έχουν κοπάσει στην ΑΕΛ οι χαρές από τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα το περασμένο Σάββατο επί της ΑΕΚ με 1-0, χάρη στο τέρμα του Μπλάζεκ και πλέον όλοι απέκτησαν αυτοπεποίθηση και καλύτερη ψυχολογία για τη μάχη της παραμονής.
Ο κόσμος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της νίκης, καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο με τις εκδηλώσεις συμπαράστασης προς την ομάδα αλλά και με την εντυπωσιακή παρουσία στο γήπεδο, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μια και το Αλκαζάρ κατάμεστο.
Στο ίδιο έργο θεατές θέλουν να είναι όλοι και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, την ερχόμενη Κυριακή και το σκηνικό που εύχονται να ζήσουν όλοι είναι ένα γεμάτο γήπεδο για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και τους παίκτες να τα δίνουν όλα με στόχο ένα δεύτερο «τρίποντο» που θα απαλλάξει λογικά τη λαρισινή ομάδα από το άγχος της παραμονής στην κατηγορία.
Αν όμως κάποιοι μείνουν στη νίκη επί της ΑΕΚ και με δεδομένη ότι η κρητική ομάδα ψάχνει βαθμούς για την παραμονή στην κατηγορία τότε θα έχουμε μια δύσκολη αναμέτρηση.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ βλέποντας την απήχηση που είχε η κίνηση να δώσει δωρεάν εισιτήρια αλλά και να μειωθούν οι τιμές στα εισιτήρια θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο και στους αγώνες με τον Εργοτέλη, τον ΠΑΟΚ και τον Λεβαδειακό που θα γίνουν πάλι εντός έδρας.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΚΟΥΖΕΝ
Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, που με το πάθος που επέδειξε στον πάγκο φαίνεται να κερδίζει τους φιλάθλους, στον αγώνα με τον Εργοτέλη είναι αμφίβολο αν θα έχει στη διάθεσή του Ντανιέλ τον Κουζέν, καθώς ο σέντερ φορ από την Γκαμπόν υπέστη διάταση του έσω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός δράσης για μια βδομάδα.
Στο μεταξύ όπως από χθες έγραψε η «Ε» με τον Εργοτέλη θα παίξουν κανονικά οι παίκτες που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες, μια και ο προπονητής θεωρεί ότι σ’ αυτό το παιχνίδι πρέπει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και να μην λείψει κανείς.
Ο Νταμπίζας λοιπόν που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές, που προβλέπει η τιμωρία του στα εκτός έδρας παιχνίδια με Πανιώνιο και Καβάλα, ενώ ο Μπλάζεκ που συμπλήρωσε τέσσερις επίσης στον αγώνα με τον Πανιώνιο. 
Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ θα κάνουν δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) ενώ χθες είχαν ρεπό.   
ΜΠΛΑΖΕΚ: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ»
Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Τσέχου παίκτη της ΑΕΛ Γιαν Μπλάζεκ μέχρι τώρα στα παιχνίδια της λαρισινής ομάδας προκάλεσαν το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης της πατρίδας του και ο παίκτης σε δηλώσεις του είπε ότι θέλει να παραμείνει, περνάει καλά και το μόνο παράπονο που έχει είναι ότι δεν γνωρίζει την πόλη καθώς ακόμα είναι καινούργιος σ’ αυτήν.
Ο Μπλάζεκ στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Έχω ανάμικτα συναισθήματα, παίζω συχνά, αλλά από την άλλη πλευρά δεν κερδίζαμε και τα αποτελέσματα, δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά. Θεωρώ πως έπρεπε να φύγω για το εξωτερικό και το έκανα την κατάλληλη στιγμή. Αρκετοί άνθρωποι δεν με πίστεψαν στην πατρίδα μου, με αποθάρρυναν και αρκετές πόρτες ήταν κλειστές. Όμως εγώ τα κατάφερα και παίζω συχνά πλέον στην Ελλάδα. Είναι υπέροχα και ποτέ δεν περίμενα ότι θα είχα τόσο χώρο στο γήπεδο. Σε κάθε παιχνίδι έχω τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες για να σκοράρω. Απομένουν πέντε παιχνίδια και θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να παραμείνω. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω πολύ χρόνο για να δω την πόλη, ελπίζω να μείνω και άλλο για να τη μάθω, μιας και την περισσότερα ώρα είμαι στο προπονητικό κέντρο και την υπόλοιπη ώρα στο ξενοδοχείο. Μαθαίνω αγγλικά αλλά καταλαβαίνω τον προπονητή μου και επικοινωνώ με τους δικούς μου μέσω διαδικτύου».
ΧΩΡΙΣ ΤΣΕΣΝΑΟΥΣΚΙΣ               
Χωρίς τον Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις θα παραταχτεί στο παιχνίδι με την Λάρισα, ο Εργοτέλης.
 Ο Λιθουανός μέσος δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους «βυσσινί», καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο. Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου παράλληλα δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Τζούνιορ και Ρομάνο.
Όσον αφορά στο χθεσινό πρόγραμμα, περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο προχθεσινό ματς με τον Ατρόμητο, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων.
Για σήμερα ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και το επόμενο ραντεβού δόθηκε για αύριο το απόγευμα (16:30).
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass