ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΤΗ ΛΑΜΙΑ 4-0

Πυργετός τεσσάρων… αστέρων

* ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΓΚΙΚΟΥΔΗΣ ΣΤΟ 1-0

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2010 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:27
 Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Α.Σ. Πυργετού επέστρεψε χθες στις νίκες συντρίβοντας τη Λαμία με 4-0, σημειώνοντας - παράλληλα - την ευρύτερη μέχρι στιγμής επιτυχία του κατά τη φετινή περίοδο. Οι «βυσσινί» με το «καλημέρα» έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική διάθεση και απείλησαν τους φιλοξενούμενους με παραβίαση της εστίας τους, τουλάχιστον τέσσερις φορές, πριν τελικά βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα τους.
Μόλις στο 6΄ μετά από κόρνερ του Βελετάνη, ο Κυπαρίσσης με κεφαλιά υποχρέωσε τον Β. Μπαγινέτα σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ, ενώ στο 13΄ από λάθος της αντίπαλης άμυνας ο Στύλος βρέθηκε τετ - α - τετ αλλά η μπάλα «πούλησε» τον επιθετικό του Πυργετού που δεν τη βρήκε όπως επιθυμούσε. Στο 17΄ ο Λαμιώτης τερματοφύλακας εξουδετέρωσε πολύ καλό σουτ του Σαββίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Κυπαρίσση έφυγε ελάχιστα άουτ, μετά από φάουλ του Βελετάνη. Τελικά, στο 23΄ ο Κυπαρίσσης έγινε κάτοχος της μπάλας, ελίχθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο σημείο εκείνο ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο ο διαιτητής Ρούσσος - Μπεκερτζής, ο οποίος αφενός καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων που είναι αμφίβολο αν υπήρξε ποτέ και αφετέρου σε διάστημα οκτώ λεπτών, «κιτρίνισε» πέντε ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, που κινδύνευαν πλέον να αποδεκατιστούν ενόψη του αγώνα που ακολουθεί στον Τύρναβο. Όμως, το άδικο δεν ευλογείται και πραγματικά απονεμήθηκε «θεία δίκη», αφού η εσχάτη των ποινών δεν αξιοποιήθηκε και, ύστερα από λίγο, οι Πυργετινοί μετέτρεψαν το εύθραστο 1-0 σε 3-0, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι.
Η φάση που «πυροδότησε» ποικίλει αντιδράσεις σημειώθηκε στο 33΄ όταν μονομάχησαν Γκουγκούδης - Θεοδοσόπουλος και ο Πρεβεζάνος διαιτητής αποφάσισε να στήσει την μπάλα στα 11 μέτρα. Εκεί, όμως, «μίλησε» ο Χρήστος Γκικούδης που με άψογα αντανακλαστικά απέκρουσε την εκτέλεση του Ηλ. Μπαγινέτα, διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του. Ακολούθησε στο 42΄ το 2-0 από τον Στύλο που αξιοποίησε με σουτ την ενέργεια του Κοτούμπα από δεξιά και στο 43΄ το 3-0 από τον Κυπαρίσση (μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κρούτη από τον Αγγ. Κάππο).
Στην επανάληψη, η έκταση του σκορ διευρύνθηκε στο 52΄, όταν ο Στούμπος με κεφαλιά μετά από φάουλ του Βελετάνη έγραψε το 4-0 ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φθάσουν και σε ένα πέμπτο γκολ, αν οι ενέργειες των Σαββίδη, Ζαφειρίου και Τσιρογιάννη έβρισκαν το στόχο.
Τον αγώνα διηύθυνε με τον τρόπο που προαναφέρθηκε ο κ. Ρούσσος - Μπεκερτζής, με βοηθούς τους κ. Ποντίκη - Ρίππη που είχαν ορθές υποδείξεις. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Λαΐνας (10΄), Βελετάνης (25΄), Κυπαρίσσης (31΄), Γκουγκούδης - Γκικούδης - Στούμπος (33΄), Αγγ. Κάππος (43΄) και Λέσσης (83΄). Με την κάρτα που δέχθηκε ο Κυπαρίσσης συμπλήρωσε τέσσερις και δεν θα αγωνισθεί στο ντέρμπι του Τυρνάβου.
Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Γκικούδης, Γκουγκούδης, Μπουτογιάννης, Στούμπος, Πολύζος, Κρούτη, Κοτούμπας, Σαββίδης, Στύλος (46΄ Τσιρογιάννης), Βελετάνης (56΄ Ζαφειρίου), Κυπαρίσσης (65΄ Τάτσης).
ΛΑΜΙΑ: Β. Μπαγινέτας, Γουργιώτης (46΄ Ανδρωνάς), Ζέρβας, Ηλ. Μπαγινέτας, Χουλιάρας, Αγγ. Κάππος (71΄Στ. Κάππος), Θεοδόπουλος, Λαΐνας, Λέσσης, Βαρυπάτης (46΄ Θυμιάκος), Βαργιανίτης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass