ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΟΥΛΗΣ:

Έχουμε ποιοτική ομάδα που κοσμεί την κατηγορία

* Με τα θετικά αποτελέσματα θα αλλάξει και η ψυχολογία

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2010 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:25
Καλή παρουσία είχε η Π.Σ. Ελασσόνας στην Καλαμπάκα, όπου αναδείχθηκε με τα Μετέωρα ισόπαλη 0-0, σε αγώνα για τη 19η ημέρα του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ελασσόνας αγωνίστηκε σοβαρά και πειθαρχημένα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσε στο τέλος να κατακτήσει ακόμη και τους τρεις βαθμούς.
Γενικά η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά καλή και οι παίκτες έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ικανοποιημένος έμεινε και ο τεχνικός της Π.Σ. Ελασσόνας, Γιάννης Αλεξούλης, ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Το σημαντικό είναι ότι η προσπάθεια που γίνεται από όλους φέρνει θετικά αποτελέσματα, τα οποία και αλλάζουν σιγά - σιγά την ψυχολογία.
Η Ελασσόνα έχει μια ομάδα ποιοτική που κοσμεί την κατηγορία, αλλά σίγουρα χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και αναμφισβήτητα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.
Το πρόβλημα που υπήρχε ήταν με την ατομική ικανότητα ορισμένων παιδιών και γι’ αυτό χάθηκαν σε αρκετά παιχνίδια πολύτιμοι βαθμοί, που θα μπορούσαν να είχαν οδηγήσει την ομάδα ακόμη ψηλότερα.
Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να μένουμε στο χθες και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη και όλοι μας προσεκτικά να «κτίσουμε» ένα οικοδόμημα πάνω σε γερές βάσεις, που θα έχει όλα τα εχέγγυα για να υλοποιήσει τις προσδοκίες και τα όνειρα των φιλάθλων της περιοχής.
Αυτά όμως επιτυγχάνονται με την αρμονική συνεργασία παικτών, διοίκησης, προπονητών και φιλάθλων, όπου ο καθένας από την πλευρά του είναι ανάγκη να συμβάλει, για να έρθουν τα καλύτερα.
Και βέβαια χρειάζεται μεγάλη υπομονή, στήριξη στα δύσκολα και να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον αυτής της ομάδας.
Ακολουθεί μία τετράδα πολύ δύσκολων αγώνων με Πύρασο Νέας Αγχιάλου, Λαμία, Τύρναβο 2005 και Απόλλωνα Λάρισας, παιχνίδια όπου πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ Ο ΤΖΙΟΛΑΣ
Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου και το μοναδικό πρόβλημα για τον Γιάννη Αλεξούλη είναι ο Βαγγέλης Τζιόλας ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass