Η Α.Ε.Λ. ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ (2.30 μ.μ.)

Σήμερα θέλει μόνο ΝΙΚΗ

* ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2010 22:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:24
Το σημερινό παιχνίδι που δίνει η Α.Ε.Λ. στις 2.30 μ.μ. στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας της Σούπερ Λίγκα, είναι το πιο καθοριστικό για τη συνέχεια και μοναδικός στόχος είναι η νίκη.
Η Α.Ε.Λ. με «τρίποντο» ουσιαστικά «καθαρίζει» την παραμονή (θα εξαρτηθεί και από αποτελέσματα άλλων αγώνων), ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι θα πάρει μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αυτό που χρειάζεται η ομάδα σήμερα είναι όλοι να είναι ενωμένοι και να μην υπάρχουν μουρμούρες και γκρίνιες. Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα και αυτό που επιβάλλεται είναι η νίκη και να βοηθήσουν όλοι όπως μπορούν. Το σημερινό παιχνίδι θέλει σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία και κανένας δεν πρέπει να παρασυρθεί από τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου. Αρκεί να θυμηθούμε ότι πριν λίγες μέρες έκανε μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί του Άρη με 2-0, ενώ την περασμένη αγωνιστική στην έδρα του δυσκόλεψε την Α.Ε.Κ.
ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΓΗ
Στο σημερινό παιχνίδι πάλι θα υπάρχουν προβλήματα και παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά από την άλλη η μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου έδωσε το δικαίωμα στον προπονητή να έχει πολλές επιλογές.
Από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πριν είκοσι μέρες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε το μήνυμα ότι πλέον δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και θα μονιμοποιηθεί το σχήμα. Το είδαμε στην Ξάνθη και θα το δούμε και σήμερα, αφού στις προπονήσεις έδειξε ότι θα κάνει σε σχέση με τη νίκη στην Ξάνθη με 1-0 μία αλλαγή τακτικής και μία προσώπου. Στην τακτική θα παίξει με ένα αμυντικό χαφ, τον διεθνή Σλοβένο Ραντοσάβλιεβιτς και στη θέση του άλλου αμυντικού χαφ του Ρομέου θα αγωνιστεί ο Τουμέρ Μετίν.
Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει μια τακτική 4-4-2 και κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Βιέρα, στην άμυνα δεξιά θα είναι ο Βελάσκο και αριστερά ο Κατσιαρός, ενώ σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Μελίσση.
Στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ θα χρησιμοποιηθεί ο Ραντοσάβλιεβιτς και δεξιά ο Φλάβιο Πίντο με αριστερά τον Σκάτσελ.
Πιο μπροστά θα είναι ο Μετίν με τον Μπλάζεκ και ακόμα πιο προωθημένος ο Κουζέν.
Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Σίμιτς, Αμπουχατζίρα, Ιγκλέσιας (εκτίει ποινή λόγω καρτών), όπως επίσης και ο Βενετίδης, ο οποίος δεν έχει φτάσει ακόμη στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Στην 20άδα που κατέλυσε χθες σε ξενοδοχείο βρίσκονται ακόμα οι Σέρεμετ, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ρομέου, Πούρι, Ρικάρντο Τζέσους,Τουάμα.
Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης πρωταθλήματος με τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ». Σε αυτή συμμετείχε και ο Φιλίπ Αρσενίεβιτς, ο οποίος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα. Μετά το πέρας της προετοιμασίας ο τεχνικός της θρακιώτικης ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους «βυσσινί», την οποία συνθέτουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Παπουλής, Λόπεζ, Ρομπέρ, Μπέλεκ, Ματεντζίδης, Μπουσινάκης, Παπαδόπουλος, Πιθαρούλης, Αρσενίεβιτς, Χαριτωνίδης, Καζάκης, Κανωτίδης, Ιασωνίδης, Βρονταράς, Αργυρίου, Σακελλαρίου, Μαρτσέλο, Ρόκα, Ολίσε.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ
Ο Ανδρέας Παππάς, του Συνδέσμου Διαιτητών Αθηνών, θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της Α.Ε.Λ. με τον Πανθρακικό στο στάδιο Αλκαζάρ, έχοντας για βοηθούς τους Α. Νικολακόπουλο (Αθηνών) και Ν. Γεωργακάκο (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σ. Σελίμος, του Συνδέσμου Λακωνίας.
ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Σήμερα, μετά τον αγώνα, ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης θα αναχωρήσει για τον Πειραιά, όπου θα πάρει μέρος σε σεμινάριο προπονητών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο. και στο οποίο θα μετέχουν, εκτός του προπονητή της λαρισινής ομάδας, και οι Δερμιτζάκης (σημερινός αντίπαλος), Καραγεωργίου, Μπάντοβιτς, Παπακώστας, ο Ελασσονίτης τεχνικός που δουλεύει στη Γερμανία, Θανάσης Αγοραστός, Μιχάλης Ιορδανίδης (μέλος της τεχνικής ηγεσίας του Π.Α.Ο.) και άλλοι...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass