Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Απάντησε με... Μπλάζεκ στις λάσπες

* ΚΙΝΗΣΗ - ΜΑΤ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΙΝ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2010 23:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:23
Ο παράδεισος από την κόλαση απέχει ελάχιστα και χθες ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης απάντησε με το δικό του τρόπο στην βδομάδα του «Γολγοθά» που διένυσε και ξεκίνησε με τις αποδοκιμασίες εναντίον του στον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟ την περασμένη Κυριακή από μεγάλη μερίδα βδομάδα και συνέχισε λίγο πριν το χθεσινό παιχνίδι με την Ξάνθη με δημοσιεύματα που έχριζαν αντικαταστάτη του τον Παπακώστα κάτι που δείχνει ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχε γίνει βορά του αθηναϊκού αθλητικού Τύπου.
Καμία προστασία δεν υπήρξε αλλά ο προπονητής απέδειξε ότι στα δύσκολα είχε το καθαρό μυαλό να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη με 1-0 μέσα στην Ξάνθη επί της τοπικής ομάδας και 1.200 φίλαθλοι των γηπεδούχων να χάσουν το κέφι που έφεραν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην ακριτική πόλη.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον Μπλάζεκ, τον Σκάτσελ, τον Κατσιαρό και τον Νταμπίζα ήταν οι πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης χάρη στο τέρμα του Γιαν Μπλάζεκ στο 41’ σε ένα παιχνίδι που λίγο έλειψε να αναβληθεί και έγινε σε ένα βαρύ αγωνστικά χώρο ή για να ακριβολογούμε σε βούρκο...
Έκανε δύο κινήσεις που ήταν αρκετές για την επιτυχία. Η πρώτη να προτιμήσει τον Μπλάζεκ (καλύτερος παίκτης χθες) αντί του Μετίν που ως τεχνίτης παίκτης δεν έχει αποτελεσματικότητα σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και η δεύτερη να παίξει με τρία αμυντικά χαφ από το 60 περίπου και μετά για να κρατήσει η ομάδα το 0-1.
Η νίκη αυτή έφερε χαμόγελα που έγιναν ακόμα μεγαλύτερα μόλις ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέσα στα Γιάννινα με το ίδιο σκορ και πλέον η λαρισινή ομάδα με τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια στο Αλκαζάρ πετυχαίνει την παραμονή στην κατηγορία (ίσως και με τρεις και μία ισοπαλία).
Αν η ΑΕΛ κερδίσει και την Κυριακή εντός έδρας τον Πανθρακικό (χρειάζεται προσοχή) τότε η ομάδα με καλή ψυχολογία μπορεί να πάρει πολλούς βαθμούς και να ανέβει σημαντικά στη βαθμολογία.
Την έβγαλε... Καθαρή (σαν την... Καθαρά Δευτέρα) η ΑΕΛ από την κρίση που είχε δημιουργηθεί (και τεχνητή από αρκετούς...) ενώ ο Ουζουνίδης στην πατρίδα του τη Θράκη δείχνει να ξέρει καλά τα μονοπάτια και να πετυχαίνει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια αφού και οι δύο επιτυχίες μακριά από το Αλκαζάρ φέτος σημειώθηκαν στην ίδια περιοχή (προηγήθηκε της Ξάνθης η νίκη στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού).
Τώρα πλέον όλοι μπορούν να έχουν άνεση κινήσεων, σκέψεων αλλά και η ομάδα να βρει την ηρεμία της κάτι που βοήθησε σημαντικά ότι τη βδομάδα που πέρασε οι προπονήσεις έγιναν «κεκλεισμένων των θυρών» ενώ αν η ομάδα σωθεί μπορεί να δούμε αγωνιζόμενους και κάποιους... παραπονούμενους.
Γενικά οι Αποκριές επιφύλαξαν μια ευχάριστη νότα για τους Λαρισαίους.
* Στον αγώνα ήταν και αρκετοί Λαρισαίοι. Ανάμεσά τους ο πρώην βουλευτής Κώστας Αγοραστός με την οικογένειά του, ο πρώην διοικητικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιώργος Καντώνιας, ο πρώην πρόεδρος Διαμαντής Αδαμόπουλος, ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Βαγγέλης Τρουβάς κ.ά. Συνδύασαν το τριήμερο των Αποκριών στην Ξάνθη με την παρακολούθηση της αγαπημένης τους ομάδας.
ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ
8’:Ο Πόι κάνει σέντρα από αριστερά, ο Σουάνης από το σημείο του πέναλτι πιάνει κεφαλιά και στέλνει την μπάλα άουτ.
11’: Ο Σουάνης μετά από εκπληκτική κάθετη πάσα του Στίγκα βγαίνει μόνος προ του Βιέρα αλλά το σουτ που κάνει από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
15’:Ο Πίντο εκτελεί φάουλ πλασσαριστά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή στον Σκάτσελ που σουτάρει και αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γκσπούρνινγκ.
19’: Σέντρα από δεξιά του Μπλάζεκ προλαβαίνει ο Παπαδημητρίου προ του Κουζέν την τελευταία στιγμή και αποκρούει σε κόρνερ.
22’: Από αριστερά ο Πόι κάνει σέντρα και ο Μπούγκα πιάνει κεφαλιά από καλή θέση μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
31’: Σουτ του Στίνγκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα άουτ.
37’: Ο Πόι από αριστερά εκτελεί φάουλ, ο Σουάνης κάνει κεφαλιά πάσα προς τον Βάλλα που από το ύψος της μικρής περιοχής κάνει νέα κεφαλιά και στέλνει την μπάλα άουτ.
41’: Ο Σκάτσελ από αριστερά εκτελεί κόρνερ ο Ρομέου στο πρώτο δοκάρι πιάνει κεφαλιά και ο Μπλάζεκ με σουτ κάνει το 0-1.
42’: Ατομική προσπάθεια του Κουζέν που μεταβιβάζει στον Μπλαζεκ το σουτ του οποίου μέσα από τη μεγάλη περιοχή αποκρούει ο τερματοφύλακας της Ξάνθης.
44’: Σουτ του Μπλάζεκ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα άουτ.
48’: Από δεξιά ο Πόι κάνει σέντρα και ο Ελινγκτον πιάνει κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι στην αγκαλιά του Βιέρα.
53’: Λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και απέναντι από την εστία του Βιέρα η Ξάνθη κερδίζει φάουλ. Το εκτελεί ο Ελινγκτον και η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της λαρισινής ομάδας.
58’: Από τα αριστερά ο Κουζέν κάνει σέντρα αλλά ο Μπλάζεκ σε καλή θέση αποτυγχάνει να πιάσει κεφαλιά.
72’: Από δεξιά ο Μαρσελίνιο εκτελεί φάουλ και ο Ελινγκτον πιάνει κεφαλιά αλλά μπλοκάρει ο Βιέρα.
86’: Λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Μαρσελίνιο πιάνει σουτ που αποκρούει ο Βιέρα σε κόρνερ.
87’:Δυνατό σουτ του Μπλάζεκ από το ύψος της μεγάλης περιοχής (μπορούσε να δώσει πάσα στον Φλάβιο Πίντο που έβγαινε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της Ξάνθης) στένει την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί «Γ» της εστίας του Γκσπούρνινγκ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδη ξεκίνησε στην Ξάνθη με την τακτική που δούλεψε όλη τη βδομάδα και αφήνοντας εκτός ενδεκάδας του Μετίν (λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου κάτι το οποίο δυσκολεύει τον Τούρκο ποδοσφαιριστή και φάνηκε στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Γιάννινα που ήταν αρνητικός) και προτιμώντας τον Μπλάζεκ να παίζει δίπλα από τον Κουζέν ακολουθώντας ουσιαστικά μια τακτική 4-4-2.
Κάτω από τα δοκάρια έβαλε τον Βιέρα, δεξιά τον Βελάσκο και αριστερά τον Κατσιαρό ενώ σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με το Μελίσση.
Στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ έπαιξαν ο Ραντοσάβλιεβιτς με τον Ρομέου, δεξιά ο Φλάβιο Πίντο και αριστερά ο Σκάτσελ.
Στην επίθεση ήταν ο Σκάτσελ με τον Κουζέν.
Από την άλλη ο προπονητής της Ξάνθης Γιάννης Μαντζουράκης παρέταξε την ομάδα με τακτική 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Γκσπούρνινγκ στην άμυνα τους Παπαδημητρίου (δεξιά) Βάλλα, Κωστούλας (σέντερ μπακ), Τζάγκι (αριστερά) και πιο μπροστά τους Πόι (αριστερά) , Μπούγκα (δεξιά) και τον Σουάνη πίσω από το μοναδικό προωθημένο τον Ελινγκτον.
Το παιχνίδι που παρά τις προβλέψεις ότι δεν θα γινόταν λόγω του άσχημου αγωνιστικού χώρου από τις βροχοπτώσεις των δύο τελευταίων ημερών ξεκίνησε με τους παίκτες της ΑΕΛ να μπαίνουν με απίστευτο πάθος στο παιχνίδι αλλά ο Σουάνης ήτα αυτός που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 11’ του παιχνιδιού.
Στη συνέχεια η λαρισινή ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και συντριπτική κατοχή μπάλας αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφθαναν πιο κοντά στο γκολ (Βάλλας στο 37’) εκμεταλλευόμενοι το ανοιχτό παιχνίδι των «βυσσινί»).
Και στο 41’ ο Σκάτσελ εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά, ο Ρομέου κάνει κεφαλιά προς τα πίσω και ο Μπλάζεκ κάνει το 0-1.
Αμέσως μετά πάλι ο 21χρονος νεαρός ταλαντούχος Τσέχος που ταλαιπωρούσε όλη την άμυνα των γηπεδούχων έχασε ευκαιρία να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ουζουνίδης έδωσε εντολή να προσέχουν οι παίκτες τα μετόπισθεν και στις αντεπιθέσεις να τροφοδοτούν τον Μπλάζεκ και τον Κουζέν.
Πραγματικά με άμυνα απροσπέλαστη καθώς ο Κατσιαρός έδωσε σημαντική πνοή και φάνηκε πόσο έλειπε, ο Νταμπίζας με τον Μελίσση έδειξαν ότι είναι ένα «δεμένο» δίδυμο κατάφεραν να κρατάνε τους παίκτες της Ξάνθης μακριά από την εστία του Βιέρα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο μόνο δύο φορές απείλησαν οι γηπεδούχοι τον Ουρουγουανό τερματοφύλακα ενώ η ΑΕΛ πάλι με τον Μπλάζεκ που ήταν πανταχού «παρών» δημιούργησε ευκαιρία για το 0-2.
Ο Ουζουνίδης έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι περνώντας τρίτο αμυντικό χαφ τον Ααράμπ στη θέση του Κουζέν και ξεκουράζοντας τον Ρομέου βάζοντας στο παιχνίδι τον Κυριακίδη. Αλλαγές που ήταν ασφαλώς πολύ μελετημένες από τον προπονητή της λαρισινής ομάδας.
Η ΑΕΛ κράτησε εύκολα τη δεύτερη εκτός έδρας που όπως και η πρώτη έγινε στη Θράκη (με τον Πανθρακικό) δείχνοντας ότι η περιοχή αυτή δεν αποτελεί φόβητρο για τη λαρισινή ομάδα.
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Κορυφαίος από την ΑΕΛ ο Γιάν Μπλάζεκ, ο νεαρός Τσέχος ήταν απίστευτος σε δύναμη, πάθος και τεχνική. Είναι σούπερ ταλέντο. Ακολούθησαν σε απόδοση ο Κατσιαρός με τον Νταμπίζα και το Σκάτσελ. Γενικά η αριστερή πλευρά της ΑΕΛ ήταν απολαυστική (Σκάτσελ, Κατσιαρός και ο Μπλάζεκ όταν βοηθούσε εκεί). Ο Μελίσσης επίσης πολύ καλός ενώ ο Βελάσκο ταλαιπωρήθηκε από τον Πόι. Τα δύο αμυντικά χαφ ο Ραντοσάβλιεβιτς με τον Ρομεόυ έτρεξαν πολύ αλλά είχαν καλές και άσχημες στιγμές. Ο Φλάβιο Πίντο μόχθησε ενώ ο Κουζέν θα βοηθήσει σημαντικά μόλις προσαρμοστεί. Ο Ααράμπ ακολούθησε τις οδηγίες του προπονητή όπως και ο Κυριακίδης που μπήκε ως αλλαγή. Ο Ρικάρντο Τζέσους έπαιξε λίγο και δεν κρίνεται.
***
Από την Ξάνθη καλύτεροι ήταν οι Πόι, Μαρσελίνιο (μπήκε αλλαγή) και Βάλλας. Ο Γκσπούρνιγκ ευθύνεται για το γκολ που δέχθηκε αλλά ο βαρύς αγωνιστικός χώρος του δημιούργησε πρόβλημα.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Ηλία Σπάθα (Πειραιά) που δεν πτοήθηκε από τις άδικες διαμαρτυρίες του πρώην «συνάδελφου» του και τώρα διευθυντή της Ξάνθης Γιώργου Καζνάφέρη όταν υποστήριξε ότι στο 54’ έκανε χέρι στη μεγάλη περιοχή ο Νταμπίζας παράβαση που ήταν στην φαντασία του αλλά και σ’ αυτήν του σπορτκάστερ της ΝΕΤ που μετέδιδε τον αγώνα τηλεοπτικά και βιάστηκε να καταδικάσει την απόφαση του Σπάθα. Όταν είδαν το δεύτερο ριπλέι τότε κατάλαβαν το δίκιο του Σπάθα και ότι ο Νταμπίζας δεν είχε ακουμπήσει την μπάλα με το χέρια αλλά με το κεφάλι.
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Βάλλας, Φλίσκας, Παπαδημητρίου - Σκάτσελ, Ρομέου, Κατσιαρός.
Σωστοί στις υποδείξεις τους οι δύο βοηθοί κ. Δ. Μποζατζίδης (Μακεδονίας) και Ν. Φαντόπουλος (Πειραιά).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΞΑΝΘΗ (Γιάννης Μαντζουράκης): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Φλίσκας (75’ Ζίεντσουκ), Κωστούλας, Τζάγκι, Μπούγκα (46’ Στρμπα), Στίνγκα, Ελινγκτον, Πόι, Βάλλας, Σουάνης (61’ Μαρσελίνιο).
ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Κουζέν (70’ Ααράμπ), Ραντοσάβλιεβιτς, Φλάβιο, Ρομέου (81’ Κυριακίδης), Βελάσκο, Σκάτσελ (87’ Ρικάρντο Ζεσούς), Μελίσσης, Κατσιαρός, Μπλάζεκ.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 1.064, ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ: 11.557
 
Ο ήλιος της... ΑΕΛ
Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, όλα οδηγούσαν στην αναβολή του, αφού το τερέν ήταν σε χειρότερη κατάσταση απ’ ό,τι την Τετάρτη, στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη. Την ύστατη ώρα η βροχή σταμάτησε, βγήκε ήλιος (που αποδείχθηκε γούρικος για την... ΑΕΛ) και ο διαιτητής Ηλίας Σπάθας αποφάσισε να ξεκινήσει το ματς. Ο αγωνιστικός χώρος όμως έμοιαζε με... βούρκο, με συνέπεια οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δυσκολεύονται αφάνταστα ακόμη και στις πιο απλές κινήσεις.
 
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ
Ουζουνίδης: Σπουδαία νίκη
Παρά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΛ μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του λέγοντας τα εξής: «Είναι μια πολύ σπουδαία νίκη για εμάς, την οποία χρειαζόμασταν πολύ. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες λόγω του αγωνιστικού χώρου, ήταν σημαντικό να παρουσιαστούμε δυνατοί και αποφασιστικοί και από τη στιγμή που τα παιδιά το έκαναν, στο τέλος φεύγουμε δίκαιοι νικητές. Σίγουρα, σε τέτοιο γήπεδο, όποια ομάδα έβαζε το πρώτο γκολ θα είχε πλεονέκτημα, μιας και από τη μία θα ήταν δύσκολο για τον αντίπαλο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσει κι από την άλλη η ομάδα που θα πετύχαινε το γκολ, θα είχε περισσότερους ανοικτούς χώρους. Κοιτάμε τον Πανθρακικό πλέον, γιατί ναι μεν κάναμε ένα σημαντικό βήμα, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε και την άλλη Κυριακή για να πούμε ότι όντως αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας για παραμονή. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ξάνθη και καλή επιτυχία στο Κύπελλο».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ:
Όποιος κερδίζει, είναι καλός
 
Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο προπονητής της Ξάνθης Γιάννης Ματζουράκης, επισήμανε τα εξής: «Παρότι δουλέψαμε περισσότερο από τον αντίπαλο, και δημιουργήσαμε πιο πολλές φάσεις, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Η ΑΕΛ πέτυχε ένα τυχαίο γκολ και εμείς δεν μπορέσαμε να το ανατρέψουμε. Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια, του ενός γκολ. Εμείς βρισκόμαστε σε καλές ημέρες και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Για τη διαιτησία απλά θα πω ότι θα ήταν καλύτερο να μας έδινε ένα πέναλτι σε βάρος μας, παρά να μην μας αφήσει να παίξουμε. Εμείς πλέον κοιτάμε την αναμέτρηση με τον Άρη στο κύπελλο, που είναι για μας πρόκληση».
*Ερωτηθείς για την απόδοση της ΑΕΛ, ο τεχνικός της Ξάνθης τόνισε: «Όποιος κερδίζει, είναι καλός...».
 
Πιαλόγλου κατά Πηλαδάκη
Σαφείς αιχμές κατά του προέδρου της ΑΕΛ, Κωστή Πηλαδάκη, και του κ. διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης Σπάθα άφησε ο πρόεδρος της Ξάνθης Αριστείδης Πιαλόγλου, με δηλώσεις που έκανε λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λάρισα στα Πηγάδια.
«Ο πρόεδρος της Λάρισας την αγωνιστική που πέρασε δήλωσε: «Μην ξεχνάτε ότι εγώ εργάστηκα για την εξυγίανση της διαιτησίας».
Σήμερα (σ.σ χθες) επί 90 λεπτά όλο το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας και όχι μόνο της Θράκης, κατάλαβε τι σημαίνει εξυγίανση της διαιτησίας. Η διαιτησία του υιού κυρίου Σπάθα, πώς να βοηθάς μια ομάδα χωρίς να εκτίθεσαι, ήταν πραγματικά επιστημονική και για σενάριο για όσους διαιτητές θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο του και το δόγμα της «εξυγίανσης» της Ελληνικής διαιτησίας. Ο Θεός να βάλει το χέρι του!».
 
Ήττα για τους νέους U-21
Δύο φορές προηγήθηκαν οι Νέοι U-21 της ΑΕΛ στα Πηγάδια, αλλά έφυγαν ηττημένοι από την Ξάνθη με σκορ 3-2, έχοντας ένα χαμένο πέναλτι με τον Μεζίνι (στο 55’) και τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ των Γκουντρουμπή (στο πρώτο ημίχρονο) και Ελευθεριάδη (δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο). Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Μπέρτος (24’), Καραπατσάς (38’), Σιμτσάκης (49’), ενώ τα γκολ των «βυσσινί» σημείωσαν οι Ελευθεριάδης (20’) και Μεζίνι (27’).
Ξάνθη: Λοντιγκίν, Λαζαρίδης (53’ Φακιρίδης), Κουτίνης, Γκαγκολάρι, Ανδρίκου, Ζερβανταρίδης (48’ Μπαξεβάνης), Μπέρτος, Άλφα, Τόσκας (61’ Χαρισίδης), Καραπατσιάς, Σιμτσάκης (85’ Μωυσίδης).
ΑΕΛ: Πρίφτι, Μπουρπουζίκας, Καρανίκας, Κολοβέτσιος, Χολέβας, Μπαλής, Παπαϊωάννου, Αλεξόπουλος, Γκουντρουμπής (70’ Παππάς Γ.), Ελευθεριάδης, Μεζίνι.
 
Στους εννέα αγώνες
το αήττητο σερί
Αήττητοι για 9ο σερί αγώνα παρέμειναν οι Νέοι U-17 της ΑΕΛ που επικράτησαν 2-0 της Καβάλας στα Δένδρα χάρη σε δύο γκολ του Τσιάρα. Το πρώτο με κεφαλιά στο 47ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τέγου και το δεύτερο στο 73’ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ευαγγέλου.
ΑΕΛ: Παπαγιάννης, Αγγέλης, Κόμνος (38’ Τσιάρας), Γκαλίτσιος, Τέγος, Τζιόλης, Κρίτσας (56’ Παπαθανασίου), Τηλιόπουλος (77’ Μερτζανίδης), Ευαγγέλου, Τσιρογιάννης (83’ Τσανάκας), Τσένος (88’ Κανάκης).
Καβάλα: Ράπτης, Καζαντζίδης, Ζαγκλιβέρης, Κακάλης, Παπαδόπουλος Μ. (39’ Γκορόγιας), Γκέκα, Δομουτζόγλου (77’ Πουρσαϊτίδης), Σάσος (65’ Κατρακυλάκης), Παπαδόπουλος Π. (88’ Χατζηβασιλειάδης), Ντομί, Μπαρμπαγιάννης (35’ Πασχάλης)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass