ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Αρχίζουν οι καθοριστικές μάχες...

* ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΠΑΚ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΖΕΝ * ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΗΡΕ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2010 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:10
Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ μπορεί να κέρδισε τις εντυπώσεις στο δεύτερο ημίχρονο του προχθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε ένα βαθμό (έχασε με 2-1) με αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζώνη του υποβιβασμού μετά από 17 αγωνιστικές.
Από δω και πέρα αρχίζουν για την ΑΕΛ καθοριστικά παιχνίδια που σε όλα θα πρέπει να διεκδικεί βαθμό ή βαθμούς και όσο πιο γρήγορα τους κατακτήσει τόσο πιο γρήγορα θα κερδίσει και τη μάχη της παραμονής.
Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο Αθηνών είναι το πρώτο από τα παιχνίδια που η ΑΕΛ θα θελήσει να πάρει βαθμό η βαθμούς για να πάρει μια σημαντική βαθμολογική «ανάσα» καθώς κάθε ανεπιτυχές αποτέλεσμα θα τη φέρνει διαρκώς κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού και η αγωνία θα αυξάνεται όσο περνούν οι αγωνιστικές. Και αν λάβουμε υπόψη τις άσχημες διαιτησίες που έχει φέτος η ΑΕΛ (δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι τώρα καμία ομάδα με την οποία αγωνίστηκε δεν διαμαρτύρεται για τη διαιτησία...) τότε κάθε άτυχο παιχνίδι θα φέρνει προβλήματα στην ψυχολογία.
Η λαρισινή ομάδα όπως έδειξε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται σε καλή κατάσταση νικώντας τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και τη συνοδεύουν από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου (από τα ευρωπαϊκά ακόμα παιχνίδια με τη Ρέικιαβικ) και τα οποία δεν λείπουν και από το παιχνίδι της Κυριακής.
Ο τεχνικός της ομάδας αυτή στιγμή δεν μπορεί να υπολογίζει τους Αμπουχατζίρα και Ααράμπ που είναι τραυματίες ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι στη θέση του αριστερού μπακ όπου έχουν πρόβλημα τραυματισμού ο Βενετίδης και ο Κατσιαρός. Αν κανένας δεν αποθεραπευτεί μέχρι την Κυριακή τότε μάλλον θα παίξει αριστερό μπακ ο δεξιοπόδαρος Βελάσκο.
Πρόβλημα υπάρχει και στα αμυντικά χαφ καθώς ο Ρομεόυ έχει τέσσερις  κίτρινες κάρτες (είναι άγνωστο σε ποιον αγώνα θα εκτίσει την ποινή του, πιθανόν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών μια και έχει πρόβλημα τραυματισμού) και σε συνδυασμό με τις έξι κίτρινες του Ιγγλέσιας υπάρχει πρόβλημα στα αμυντικά χαφ. Μοναδικό καλό σημάδι είναι η σημαντική βελτίωση του νερού Βλασόπουλου που πραγματικά εντυπωσίασε κόντρα στον Ολυμπιακό στο μικρό διάστημα που έπαιξε (κάτι που στο παρελθόν έδειξε στα παιχνίδια που αγωνίστηκε και ο νεαρός Σιατραβάνης) και μαζί με τον Κυριακίδη είναι οι άλλες λύσεις που έχει ο προπονητής των «βυσσινί».
Ο Ουζουνίδης στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα έχει στη διάθεσή του τον Μετίν που εξέτισε την ποινή του και τον Τουάμα που αποθεραπεύτηκε.
Στη χθεσινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά ενώ σήμερα όσοι έπαιξαν με την πειραϊκή ομάδα θα έχουν ρεπό ενώ οι υπόλοιποι θα γυμναστούν κανονικά.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΖΕΝ
Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ήταν πολύ παραγωγική για την ΑΕΛ που έχει δύο εκκρεμότητες. Η πρώτη είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καμερούνιου με γαλλικό διαβατήριο Σάλομον Ολεμπέ (ο παίκτης θα περάσει σήμερα τις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις) και η δεύτερη είναι η πρόταση στον Ντάνιελ Κουζέν που αυτή τη στιγμή έχει υποχρεώσεις με την εθνική Γκαμπόν στο Κόπα Άφρικα (θα αγωνιστεί μάλλον αύριο κόντρα στο Καμερούν).
Η ΑΕΛ θέλει ο παίκτης να τελειώσει γρήγορα τις υποχρεώσεις του και να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό ενώ σε περίπτωση άτυχου αποτελέσματος με τον Ατρόμητο Αθηνών δεν αποκλείεται αν συνεχιστούν οι υποχρεώσεις του Κουζέν στο Κόπα Άφρικα να υπάρξει άλλη λύση για τη θέση του σέντερ φόρ.
Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ήθελαν να παραμένει στην ομάδα και ο Κάσας ανεξάρτητα από τη μεταγραφή του Κουζέν μια και ο Ουρουγουανός το τελευταίο διάστημα δείχνει αγωνιστική άνοδο.
Το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΛ είναι οι λύσεις των συμβολαίων των Μάλαρτζ και Ντέλσον που δεν είναι στα πλάνα του τεχνικού Μαρίνου Οουζουνίδη. 
ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Η ΑΕΛ στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών θα έχει τη συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων καθώς η λαρισινή ομάδα πήρε 500 εισιτήρια για να τα διαθέσει στους φιλάθλους της. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:   
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι κατά τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, συμφωνήθηκε να παραλάβει 500 εισιτήρια στην τιμή των 20 ευρώ, για τις ανάγκες της φιλάθλων της.
Οι φίλοι της ομάδας μας θα φιλοξενηθούν στη θύρα 1 του γηπέδου του Περιστερίου.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου από το «Vissini Store» (οδός Μανωλάκη 1) και θα συνεχιστεί κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.
Πιθανά αδιάθετα εισιτήρια θα πωλούνται πριν την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της αντίστοιχης θύρας του γηπέδου.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ονομαστικά και με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, την οποία οι κάτοχοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους κατά την προσέλευση στο γήπεδο».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass